Auto huren vliegveld Havana

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Havana Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2017 08:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2017 08:00 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2017 08:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2017 08:00 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2017 08:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2017 08:00 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2017 08:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2017 08:00 uur.

Beoordeling autoverhuur in Havana Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Havana Airport:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Voor het vrienden weekend een Auto gehuurd met Happycar, geen problemen gehad
Huurauto beoordeling van Gert L.- 18 jul. 2015 10:12
(4.6 tot 5 )
Snel bakkie gehuurd
Huurauto beoordeling van Nils O.- 18 jul. 2015 22:58
(4.8 tot 5 )
Wagentje gehuurd bij happycar, niets minder dan tevreden kunnen zijn
Huurauto beoordeling van Dirk T.- 18 jul. 2015 17:10
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Havana Airport

Havana is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Cuba, gelegen op slechts 90 mijl van Key West, Florida, Verenigde Staten van Amerika. Een bezoek aan de stad met zijn karakteristieke buurten en rijke geschiedenis zorgt zeker voor blijvende herinneringen bij toeristen, die zich terdege bewust zijn van hetgeen Havana te bieden heeft. Ongeveer 15 km (9 mijl) ten zuidwesten van Havana ligt de internationale luchthaven José Martí, de grootste en drukste luchthaven in Cuba. Jaarlijks staat deze luchthaven meer dan 4 miljoen passagiers ten dienst.


Snel en eenvoudig een auto huren bij de luchthaven van Havana

De luchthaven José Martí staat ook wel bekend onder de vroegere naam Rancho-Boyeros Airport en is een hub voor Cubana de Aviación, Aerogaviota en Aero Caribbean, alsook de voormalige Latijns-Amerikaanse hub voor Aeroflot Sovjet Airlines. De luchthaven ligt in de gemeente Boyeros en verbindt Havana met de rest van het Caribisch gebied, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en één bestemming elk in Afrika en Azië. Het is vernoemd naar de patriot en dichter José Martí. De Aeropuerto Internacional José Marti heeft vier passagiersterminals en een vrachtterminal. En voor wie van plan is om uitgebreid de Cubaanse hoofdstad te verkennen, is het handig te weten dat op vrijwel dezelfde locatie snel en eenvoudig kwalitatief goede huurauto’s beschikbaar zijn bij Airport Havana.


Havana verkennen met een huurauto van Airport Havana

De beste manier om kennis te maken met de cultuur en folklore van Havana is per huurauto. De prachtige natuurlijke landschappen, de levendige straten in de stad en de warme gastvrije bevolking leert u van nabij kennen door met een huurauto van Airport Havana te reizen. Besteedt genoeg tijd aan het verkennen van het stedelijk centrum van het eiland voordat u met een auto van Rental Car Airport Havana vertrekt naar de beroemde kustlijn. In één van de uiterst comfortabele voertuigen van Autoverhuur Airport Havana zult u ongetwijfeld genieten van de reis naar de verschillende prachtige toeristische attracties van Havana.


Stadsgeschiedenis

De stad Havana werd voor het eerst opgericht in 1514 langs de zuidkust van Cuba en verhuisde naar de huidige locatie, in de buurt van een diepe haven en een beveiligd kanaal, langs de noordkust in 1519. Havana werd al snel een top-poort voor het Spaanse Rijk, nog voordat het in 1607 de hoofdstad van Cuba werd. Onder invloed van de Verenigde Staten bleef Havana doorgroeien tot medio de 20e eeuw, toen in 1959 de Cubaanse revolutie uitbrak. Vandaag de dag is de stad de thuisbasis van ongeveer 2,5 miljoen inwoners. Ontdek de cultuur van het grootste, minstens verkende eiland van het Caribisch gebied. Autoverhuur vanaf Airport Havana maakt het mogelijk om snel en makkelijk over een huurauto te beschikken, waarmee u de stad Havana en haar unieke culturele geschiedenis kunt verkennen.


Gebieden in Havana

Havana is verdeeld in 15 gemeenten, elk met zijn eigen buurt en een bijzonder karakter. Het Habana Vieja gebied, ook wel bekend als Old Havana, is het hart van de koloniale geschiedenis van de stad en werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 1982. Centro Habana of Central Havana is een hoofdzakelijk residentiële wijk die zelden door toeristen wordt bezocht vanwege het in verval zijnde gebouw. Vedado is een woonwijk voor de hogere klasse, dat vol hotels, toeristische attracties en restaurants zit, evenals de Plaza de la Revolucion, de nationale bibliotheek en het nationaal theater. Het Play-gebied, waaronder Miramar, is een luxe omgeving, waar diplomaten en buitenlandse ingezetenen vaak wonen en die de thuisbasis is van een aantal luxe hotels en resorts, evenals het nationale aquarium van Cuba. Aan de overkant van Havana Harbor zijn de stranden, terwijl de nabijgelegen Habana del Este de thuisbasis is van verschillende volkswijken. Al deze prachtige plekken zijn makkelijk te bereiken met een voertuig van Autohuur Airport Havana.


Met autoverhuur Havana via de website van HAPPYCAR kunt u eenvoudig en snel op verschillende plekken komen en zo alles uit uw trip naar Havana te halen!