Auto huren Antalya

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 8 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Antalya - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 09:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 09:51 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 09:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 09:51 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2020 02:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2020 02:28 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2020 08:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2020 08:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Antalya

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Antalya:

4.8 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Heb via de website happycar.nl een voordelige huurauto gevonden! De boeking is ook snel en makkelijk verlopen.
Huurauto beoordeling van Arnold H.- 17 jul. 2015 19:51
(4.1 tot 5 )
Dol op Happycar!
Huurauto beoordeling van Jeroen H.- 19 jul. 2015 07:45
(4.9 tot 5 )
Grote luxe auto gehuurd voor mijn bruiloft, waar dan ook ter wereld een auto kunnen huren top HAPPY CAR.
Huurauto beoordeling van Michelle H.- 20 jul. 2015 09:20
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Antalya

Antalya is een stad aan de Middellandse kust in het zuidwesten van Turkije. Het is onzeker wanneer de plaats van de huidige stad voor het eerst werd bewoond. Er wordt aangenomen dat Attalos II, koning van Pergamon, de stad rond 150 v. Chr. heeft gesticht. Hij noemde de stad Attalia en gebruikte de stad als een marinebasis voor zijn machtige vloot. Echter, zijn er in het district Doğu Garajı in 2008 opgravingen ontdekt die dateren uit de 3e eeuw voor Christus, wat suggereert dat de stad eerder dan verondersteld werd opgericht. Antalya werd een deel van de Romeinse Republiek in 133 v. Chr. toen koning Attalos III van Pergamon zijn koninkrijk tot aan zijn dood verdedigde. De stad groeide en bloeide tijdens de Romeinse periode op en vandaag de dag is Antalya de grootste Turkse internationale badplaats, gelegen aan de Turkse Riviera.


Bezienswaardigheden in Antalya

Wanneer u de stad en de omgeving van Antalya wilt bezichtigen, dan raden wij u aan om een auto te huren. Uw online geboekte huurauto kunt u gemakkelijk op Antalya Airport ophalen. Antalya is een prachtige stad en met een huurauto kunt u zich eenvoudig en snel door de stad verplaatsen. Gaat u met de huurauto als eerst naar Kaleiçi, het historische centrum van de stad. Het historische centrum werd bijna compleet omringd door de oude stadsmuren van de stad. U vindt hier verschillende soorten bouwwerken die dateren uit de Romeinse, Byzantijnse, Seljuk, Ottomaanse en moderne Turkse republikeinse tijdperken. De Kaleiçi is gelegen in het oostelijke deel van het centrum langs de mediterrane kust en tegenover de jachthaven, dat dateert uit de Romeinse tijd. Gaat u na dit oude centrum met uw huurauto in Antalya naar de Üçkapılar, een triomfboog die werd gebouwd in de naam van de Romeinse keizer Hadrianus, die Antalya in het jaar 130 bezocht. De triomfboog bestaat uit drie gebogen poorten en hier kunt u een fijne wandeling maken. Wanneer u tijdens uw wandeling meer groen wilt zien dan loopt of rijdt u met uw huurauto in Antalya verder naar het Karaalioglu Park. Het Karaalioglu Park is een groot park in Antalya. Het park ligt net ten zuiden van Kaleiçi en hier kunt u na alle bezienswaardigheden heerlijk tot rust komen. Het kantoor van de burgemeester, het gemeentelijke stadstheater en een oud fort genaamd Hıdırlık toren met uitzicht op de Romeinse haven zijn de belangrijkste attracties van het park. Iets wat zeker niet op uw lijstje mag ontbreken zijn de Düden watervallen, een groep van watervallen in de provincie Antalya, Turkije. De watervallen, gevormd door de Düden rivier (een van de grote rivieren in het zuiden van Anatolië), bevinden zich 12 kilometer ten oosten van Antalya. Ze eindigen waar het water van de Düden rivier van de rotsachtige klif in de Middellandse Zee valt.


Auto Huren in Antalya

Wanneer u naast deze prachtige badplaats meer van de omgeving wilt zien is dit met een huurauto Antalya goed mogelijk. Een reis naar Side of een reisnaar het meer in het binnenland gelegen Konya is absoluut de moeite waard. U kunt ook bijvoorbeeld met uw huurauto in Antalya naar Kumluca, een kleine stad met zo’n 30.000 inwoners. In deze stad kunt u naar verschillende wijken met historische bezienswaardigheden. Gaat u met de huurauto ook naar de wijken Kitanaura, Korydalla, Olympos, Gagai, Idebessos en Rhodiapolis. Van deze wijken is Olympos het grootst en trekt jaarlijks de meeste bezoekers. Verder kunt u in de buurt met de huurauto nog naar verschillende kleine dorpjes waar u de charme van de Turkse dorpen en de Turkse bevolking kunt proeven. In Antalya en de dorpjes rondom Antalya kunt u heerlijk genieten van de Turkse zon op een van de vele stranden. Gaat u hier heerlijk uit eten en geniet van de ondergaande zon. Laat u in Antalya betoveren en met een huurauto in Antalya kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.