Auto huren vliegveld Johannesburg

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 8 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 16 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Johannesburg International Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 03:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 03:33 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 02:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 jan. 2020 02:32 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 jan. 2020 02:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 jan. 2020 02:17 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 199 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 jan. 2020 02:14 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 jan. 2020 02:14 uur.

Beoordeling autoverhuur in Johannesburg International Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Johannesburg International Luchthaven:

4.8 tot 5 (765 beoordelingen)

(5 tot 5 )
een gemakkelijke en goed overzichtelijke web site
Huurauto beoordeling van Tony V.- 23 aug. 2017 16:37
(4.4 tot 5 )
Mooie deals en een goede service!
Huurauto beoordeling van Boudewijn van de B.- 21 jul. 2015 23:52
(4.9 tot 5 )
Het huren van een auto kon voor ons niet veel makkelijker
Huurauto beoordeling van Robbie K.- 21 jul. 2015 06:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Johannesburg Airport

Er zijn veel dingen te doen in Johannesburg, Zuid-Afrika. Dit is dan ook de reden waarom er elk jaar mensen weer massaal naar deze stad trekken. Er zijn rondleidingen, musea, galeries, parken, winkels, uitgaansgelegenheden en nog veel meer. Aangezien er voor elk wat wils is, moet u ervoor zorgen dat u de tijd neemt en goede plannen maakt. Of u nu in Johannesburg bent voor een paar dagen of voor een paar weken, er zijn hier enkele bezienswaardigheden die u echt gezien moet hebben. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Avis. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Johannesburg. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Ontdek Johannesburg

De meeste Nederlands hebben weinig moeite om gewend te raken in Zuid-Afrika. De voorzieningen en de dienstverening zijn hier van dezelfde kwaliteit als wat u in ons land zou verwachten. Daarnaast zijn de Afrikaanse en de Nederlandse talen sterk aan elkaar verwant. Wanneer u in Johannesburg aankomt kunt u als eerst een bezoek brengen aan het Apartheidsmuseum. Het Apartheidsmusuem in Johannesburg geeft u een duidelijk overzicht van de geschiedenis van de apartheid in Zuid-Afrika. Ook is hier de strijd voor de mensenrechten, die dit stelsel van rassenscheiding eindigde, uitgebreid vastgelegd. Via de 22 expositieruimtes, bestaande uit originele voorwerpen, informatiepanelen en multimedia presentaties, waaronder films, biedt het museum een diepgaand inzicht in hoe het leven was onder het apartheidsregime. Verder geeft het museum ook een goed beeld over de campagne tegen de apartheid en de strijd voor gelijke rechten onder leiding van Nelson Mandela.


Auto huren in Johannesburg

Mocht u zin hebben om naar een dierentuin te gaan, dan kan dit ook in Johannesburg. Met uw huurauto rijdt u zo naar de Johannesburg Zoo en bezoekt u de historische dierentuin die meer dan honderd jaar geleden is opgericht. In de dierentuin vindt u meer dan 2000 dieren, die samen meer dan 350 verschillende soorten vertegenwoordigen. Het park is ruim 54 hectare groot en erg leuk om samen met uw gezin te bezoeken.

Wanneer u liever wat anders wilt doen kunt u een bezoek brengen aan Gold Reef City. In Gold Reef City krijgt u een goede indruk van hoe het eraan toe ging tijdens de goudkoorts. Er zijn gereconstrueerde huizen, kroegen, winkels, een theater en een hotel. Met uw huurauto kunt u Gold Reef City eenvoudig bereiken.

Op de 50ste verdieping van het Carlton Centre krijgt u adembenemed uitzicht over de stad en haar omgeving. Als u hier bent uitgekeken kunt u een bezoek brengen aan het Market Theatre. Dit is de grootste culturele instelling in de stad. Het complex bevat drie theaters, twee galeries, restaurants, bars en een jazzclub. Tegenover het Market Theatre vindt u het African Museum. Dit museum werd opgericht in 1933 toen de openbare bibliotheek van Johannesburg een grote hoeveelheid Afrikaanse materiële cultuur en boeken van John Gaspard Gubbins kocht. Sinds toen is de collectie van het museum uitgebreid tot alle aspecten van de Afrikaanse culturele geschiedenis.

 

Rondreis vanuit Johannesburg

Binnen een paar uur kunt u ook in Kaapstad zijn. Hier kunt u een bezoek brengen aan de Tafelberg. De berg is 1086 meter hoog en ongeveer 3 km breed en maakt deel uit van het Table Mountain National Park. De berg is door heel Kaapstad te zien en populair onder de lokale bewoners en toeristen. Op de berg is het mogelijk om te wandelen, klimmen, fietsen, abseilen of te paragliden.

Zoals u hierboven gelezen heeft is er genoeg de toen in en rondom Johannesburg en met een huurauto heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Twijfel dus niet langer en boek nu uw huurauto via HAPPYCAR!