• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Nimes Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wereldwijde kortingsactie!
Profiteer van kortingen tot wel 20% bij verschillende verhuurbedrijven - Geldig t/m 4 juni 2024
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Nimes Airport bezienswaardigheden en reistips

 Auto huren Nimes Airport

 Op zoek naar een huurauto in Nimes? Landt u op Nimes Airport en wilt u het liefst meteen in de auto stappen om naar uw precieze bestemming in deze mooie stad te gaan? Kies dan voor een autoverhuur bij Nimes Airport. HAPPYCAR staat u graag terzijde om een huurauto te kiezen die helemaal afgestemd is op uw wensen. Wij vergelijken de prijzen van de huurauto's voor u, zonder dat de kwaliteit van de auto hieraan ten koste gaat. Zo huurt u niet alleen een goedkope, maar ook een goede rental car bij Nimes Airport!
 

Ontdek Nimes

Nimes is een stad in de regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk. De stad heeft zo'n 150.000 inwoners. Al in de Romeinse tijd was Nîmes een belangrijke stad, vele ruïnes en andere overblijfselen herinneren daar nog steeds aan. Dat feit op zich zegt natuurlijk al genoeg: in Nimes zijn vele bezienswaardigheden te vinden die de moeite waard zijn. De Arena van Nimes is nog steeds een grote publiekstrekker. Waan u even terug in de eeuwen van toen en hoor in gedachten de leeuwen weer brullen. Het Maison Carré mag u ook beslist niet missen. Dit is een van de best bewaard gebleven Romeinse tempels. 

Natuurlijk is niet alleen Nimes een bezoekje waard, ook buiten deze culturele stad zijn diverse mooie bezienswaardigheden. Iets verder van de stad is de Pont du Gard, een heel bekende brug waarvandaan u een mooi uitzicht hebt. Daarbij kunt u hier ook erg mooie foto's maken, dus dit punt mag u zeker niet overslaan. Een huurauto maakt het ook heel gemakkelijk om wat rond te toeren door de omgeving en op eigen houtje bijzondere plaatsen te ontdekken. Voor u het weet bent u op een plaats die door toeristen nog vrijwel onontdekt is en ziet u iets wat nog maar weinigen hebben mogen aanschouwen. Een auto huren bij Nimes Airport biedt vele voordelen en u zult dan ook niet lang hoeven twijfelen. Op deze manier bent u immers het meest ontspannen op reis? Hoewel u natuurlijk wel zelf moet rijden, heeft u toch de tijd aan uzelf en kunt u niet alleen de stad zelf, maar ook de prachtige omgeving heel gemakkelijk ontdekken. Huur een auto bij Nimes Airport en haal alles uit uw bezoek aan de Franse stad Nimes! Ook kunt u een dagje naar Marseille of Bordeaux rijden.

Waarom kiest u voor een huurauto op Nimes Airport via HAPPYCAR?

  • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Nimes Airport.
  • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Nimes Airport.
  • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
  • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Om u veilig te voelen tijdens uw reis naar Nimes Airport, stellen wij voor om te kiezen voor één van onze Top Aanbiedingen. Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.