Auto huren vliegveld Nimes

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 25 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Nimes Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 10:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 10:58 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 10:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 10:58 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 10:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 10:58 uur.

Beoordeling autoverhuur in Nimes Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Nimes Airport:

5 tot 5 (765 beoordelingen)

(4 tot 5 )
super snel
Huurauto beoordeling van Karima L.- 20 apr. 2016 12:10
(4.5 tot 5 )
Happycar heeft ons helemaal blij gemaakt, eenvoudig geboekt.
Huurauto beoordeling van Jamira L.- 21 jul. 2015 20:39
(4.4 tot 5 )
HappyCar is een echte aanrader voor mijn
Huurauto beoordeling van Bernald Q.- 22 jul. 2015 01:08
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Nimes Airport

Op zoek naar een huurauto in Nimes? Landt u op Nimes Airport en wilt u het liefst meteen in de auto stappen om naar uw precieze bestemming in deze mooie stad te gaan? Kies dan voor een autoverhuur bij Nimes Airport. HAPPYCAR staat u graag terzijde om een huurauto te kiezen die helemaal afgestemd is op uw wensen. Wij vergelijken de prijzen van de huurauto's voor u, zonder dat de kwaliteit van de auto hieraan ten koste gaat. Zo huurt u niet alleen een goedkope, maar ook een goede rental car bij Nimes Airport!

Ontdek Nimes
Nimes is een stad in de regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk. De stad heeft zo'n 150.000 inwoners. Al in de Romeinse tijd was Nîmes een belangrijke stad, vele ruïnes en andere overblijfselen herinneren daar nog steeds aan. Dat feit op zich zegt natuurlijk al genoeg: in Nimes zijn vele bezienswaardigheden te vinden die de moeite waard zijn. De Arena van Nimes is nog steeds een grote publiekstrekker. Waan u even terug in de eeuwen van toen en hoor in gedachten de leeuwen weer brullen. Het Maison Carré mag u ook beslist niet missen. Dit is een van de best bewaard gebleven Romeinse tempels. Bij al deze bezienswaardigheden is voldoende parkeergelegenheid, zodat u nooit met uw auto zit te kijken. Overnacht u in een hotel in het centrum van Nimes? Let er bij het boeken van het hotel dan op dat deze ook parkeergelegenheid biedt. Er zijn hotels met gratis of betaalde parkeergelegenheid. Zo kan u heel eenvoudig uw auto kwijt in de buurt van het hotel en hoeft u geen uren te zoeken naar een vrij plaatsje. Daarbij staat de auto er vaak heel wat veiliger dan wanneer u de auto langs de straten of in een openbare parkeergarage parkeert.

Met een huurauto Nimes ontdekken
Een rental car in Nimes kunt u snel en makkelijk online reserveren. HAPPYCAR helpt u graag hierbij. Zo verliest u geen tijd wanneer u op de locatie bent en kunt u meteen in de auto stappen. De stad Nimes heeft ontzettend veel te bieden en u kunt dan ook zeker een midweek uittrekken voor uw bezoek. Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Nimes, kan u veel bezoeken in die week, doordat u in het geheel niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. U kunt precies zoveel tijd besteden aan een onderdeel als u zelf wil en zit niet vast aan tijden van ander vervoer. Daarbij kunt u dankzij de autohuur van Nimes ook heel eenvoudig dichtbij de bezienswaardigheden komen. Zo hoeft u geen ellenlange wandeling meer te maken vanaf de bushalte of het metrostation, maar kiest u voor een parkeergarage dichtbij de bestemming. De autohuur bij Nimes Airport is daar heel eenvoudig te vinden en wanneer u het niet meteen ziet, helpen de medewerkers op de luchthaven u ook graag.

Rondreis door de regio Nimes
Natuurlijk is niet alleen Nimes een bezoekje waard, ook buiten deze culturele stad zijn diverse mooie bezienswaardigheden. Iets verder van de stad is de Pont du Gard, een heel bekende brug waarvandaan u een mooi uitzicht hebt. Daarbij kunt u hier ook erg mooie foto's maken, dus dit punt mag u zeker niet overslaan. Een huurauto maakt het ook heel gemakkelijk om wat rond te toeren door de omgeving en op eigen houtje bijzondere plaatsen te ontdekken. Voor u het weet bent u op een plaats die door toeristen nog vrijwel onontdekt is en ziet u iets wat nog maar weinigen hebben mogen aanschouwen. Een auto huren bij Nimes Airport biedt vele voordelen en u zult dan ook niet lang hoeven twijfelen. Op deze manier bent u immers het meest ontspannen op reis? Hoewel u natuurlijk wel zelf moet rijden, heeft u toch de tijd aan uzelf en kunt u niet alleen de stad zelf, maar ook de prachtige omgeving heel gemakkelijk ontdekken. Huur een auto bij Nimes Airport en haal alles uit uw bezoek aan de Franse stad Nimes! Ook kunt u een dagje naar Marseille of Bordeaux rijden.