Auto huren vliegveld Oslo Gardermoen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 36 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 21 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Oslo - Gardermoen Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 11:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 mrt. 2020 11:34 uur.

Beoordeling autoverhuur in Oslo - Gardermoen Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Oslo - Gardermoen Airport:

4.7 tot 5 (765 beoordelingen)

(5 tot 5 )
supermakkelijk en vriendelijk en fijn om te boeken
Huurauto beoordeling van frans-jozef D.- 27 jan. 2018 14:17
(4.6 tot 5 )
Ik ben niet zo goed met het internet maar de site was ook voor mij goed te doen, en heb makkelijk kunnen boeken
Huurauto beoordeling van Jan K.- 21 jul. 2015 17:18
(4.5 tot 5 )
Happycar heeft ons helemaal blij gemaakt, eenvoudig geboekt.
Huurauto beoordeling van Jamira L.- 21 jul. 2015 20:39
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Oslo Gardermoen Airport

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen. Noorwegen is een land van schoonheid en natuur. Als u dit land op de wereldkaart bekijkt, beseft u misschien al hoe groot en uitgestrekt dit land is. Het is zeer aan te raden om, als u via Oslo International Airport (Oslo Gardermoen) reist, een auto te huren bij één van de verhuurbedrijven zoals: Avis, AutoEurope, AutoEscape of Hertz. Het vliegveld ligt op ongeveer 37 kilometer van de stad. Door de lange afstanden in Noorwegen is het dus zeker de moeite waard om een auto te huren. Autohuur in Oslo Airport wordt u nog gemakkelijker gemaakt als u vooraf bij HAPPYCAR zoekt naar de auto die voldoet aan al uw wensen en toch betaalbaar is. Zo kan u uit vele typen Rental Car in Oslo Airport kiezen voor de winter, zomer, sportauto of gezinsauto.

Ontdek Oslo
De naam Oslo komt waarschijnlijk van het woord Lo dat luwte of haven betekent, maar verder is het niet duidelijk waar de naam vandaan komt. Volgens de overlevering heeft koning Harald Hardråde Oslo gesticht rond 1048. Archeologische opgravingen hebben echter aangetoond dat ook voor dit jaartal al een nederzetting op deze plaats groeide. Haakon V (1299-1319) was de eerste koning die van Oslo zijn hoofdstad maakte en er permanent ging wonen. Oslo heeft ook andere namen gehad in zijn geschiedenis en is zelfs in zijn geheel verhuisd! In 1624 werd de stad door brand grotendeels verwoest. De Deens Noorse koning Christiaan IV liet de stad daarop ten noordwesten herbouwen. Deze nieuwe hoofdstad werd ten ere van de koning Christiania genoemd en later in 1877 hernoemd in Kristiania omdat deze naam beter was in de officiële spelling. Tegenwoordig ligt het oude Oslo weer in de hoofdstad maar heeft het een andere naam, namelijk 'Gamlebyen'.

Met een huurauto Oslo ontdekken
Oslo kent net als veel hoofdsteden een enorme verzameling aan bezienswaardigheden. De stad heeft maar liefst meer dan vijftig musea en galerieën waar u uw liefde voor kunst en cultuur kunt uitleven. Een auto huren van Oslo Airport is daarom een aanrader, immers met een huurauto kunt u efficiënt en goedkoop zoveel mogelijk bezienswaardigheden bezoeken als u wilt. Het fort Akershus werd in 1299 door Haakon V gebouwd en heeft eeuwen Oslo beschermt tegen invallers. Niet ver daarvandaan ligt het koninklijk paleis, gebouwd door de Zweeds Noorse koning Karl III. In het zuidoosten van deze bezienswaardigheden vindt u het oude Oslo waar zich nog steeds overblijfselen bevinden van middeleeuwse kerkgebouwen.

Op zes kilometer van het centrum ligt de Springschans Holmenkollen. Deze springschans wordt gebruikt voor wedstrijden sinds 1892 en onderaan de skischans ligt een museum welke geheel gewijd is aan de skisport.

Voor het combineren van cultuur en shopping kunt u terecht in de Karl Johans Gate. Hier vindt u naast het koninklijk paleis zowel het Noorse parlement, als internationale merken en hun winkels. Hier is praktisch alles te vinden.

Rondreis door de regio Oslo
Noorwegen staat bekend om zijn prachtige natuurschoon en zijn mooie fjorden. Autoverhuur van Oslo Airport zorgt ervoor dat u efficiënt en snel naar de meest sprookjesachtige omgevingen in dit uitgestrekte land rijdt. Via de E6 en E 16 rijdt u naar het bergachtige noorden en richting Zweden.

U kunt dezelfde E6 ook naar het zuiden volgen waar u langs de kust van het Oslofjord vele bezienswaardigheden ontdekt. Fredrikstad bijvoorbeeld kent vele musea zoals: het Fredriksstad museum, het Noorse humor museum, het walvis museum en het voetbalmuseum. Maar ook Elingaard Manor waar al mensen woonden ten tijde van de Vikingen. Hier ligt de geboorteplaats van Roald Amundsen, de beroemde ontdekkingsreiziger die als eerste de zuidpool bereikte.

Via de E18 rijdt u via de westkust van het Oslofjord naar Drammen waar u de befaamde Aass brouwerij kan vinden. Tevens is Drammen een zeer aangename plaats om te bezoeken. Voornamelijk zijn bruggen en musea aanraders.

Voor het gewoon genieten van de natuur in de omgeving van Oslo rijdt u naar Holmenkollen. Het gebied heeft uitgestrekte bossen en is voornamelijk in de winter een genot om te zien.