Auto huren Azoren

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 7 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 5 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Azoren - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 11:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 11:40 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 11:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 11:40 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 11:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 11:40 uur.

Beoordeling autoverhuur in Azoren

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Azoren:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Super goede service bij happy car, ik wordt er blij van
Huurauto beoordeling van Karel K.- 19 jul. 2015 06:24
(4.6 tot 5 )
Wanneer wij een auto boeken, altijd via HAPPY CAR!
Huurauto beoordeling van Peet L.- 20 jul. 2015 01:31
(4.4 tot 5 )
HappyCar, Simpelweg goed!
Huurauto beoordeling van Khalid P.- 19 jul. 2015 04:53
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Azoren

Reist u binnenkort naar Portugal en brengt u daarbij een bezoek aan de Azoren? Deze prachtige eilandengroep vraagt erom ontdekt te worden. Een huurauto Azoren betekent dat u veel vrijheid heeft en uw favoriete eiland eenvoudig op eigen houtje kunt ontdekken. Bent u op zoek naar een goede prijs, maar wilt u tegelijkertijd zeker weten dat aanbieder betrouwbaar is? HAPPYCAR werkt samen met vaste partners, waaronder Hertz en Avis. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u een huurauto tot uw beschikking krijgt, die goed onderhouden is. Het is altijd fijn om met een gerust hart de weg op te kunnen, zeker wanneer u in het buitenland verblijft. Met uw rental car Azoren kunt u alle plaatsjes ontdekken die u nog op uw verlanglijstje heeft staan. Kijk dan ook snel in ons overzicht welke autoverhuur Azoren voor u het meest voordelig is en wacht niet langer met reserveren.

Ontdek de Azoren

De Azoren is een groep eilanden in de Atlantische Oceaan bestaande uit 9 bewoonde en 8 onbewoonde eilanden. De Azoren werden in 1427 ontdekt door een kapitein in dienst van de Portugese koning Hendrik de Zeevaarder. Nog steeds behoort de archipel tot Portugal. De Azoren liggen op bijna 1.500 kilometer vanaf het Portugese vasteland. De eilanden zijn vulkanisch van aard en er vindt in beperkte mate wijnbouw plaats. Ook veehouderij is er mogelijk op kleine schaal. Toerisme is erg belangrijk voor het gebied. De temperatuur is er gedurende het hele jaar constant en aangenaam. Augustus is de warmste maand. Onder invloed van de Golfstroom varieert de temperatuur van het oceaanwater ook maar weinig. Dit ligt altijd tussen de 16 en 22 graden. Op de eilanden wonen ongeveer 250.000 mensen. Er is alleen vliegtuigverkeer mogelijk vanwege de grote afstand met de vasteland. Natuurlijk is er veel vrachtvaart tussen Portugal en deze eilanden op grote afstand. Het gebied heeft momenteel een autonome status in Portugal. De grootste stad Ponte Delgada ligt op het grootste en meest bevolkte eiland: San Miquel. Het is echt een aanrader om hier even een bezoekje aan te brengen. De eilanden hebben een eigen parlement dat zetelt in Horta op Faial.

Met een huurauto Azoren ontdekken

Het Terra Nostra park ligt in het stadje Furmas bij het hotel met dezelfde naam. Deze botanische tuin is in de 19e en 20e eeuw telkens uitgebreid en verfraaid en omvat nu een gebied van 20 hectare. Met medewerking van Portugese en Engelse experts is een van de mooiste tuinen ter wereld ontstaan. De bloemenpracht is overweldigend en veel bomen zijn inmiddels eeuwenoud. Ponte de Feraria ligt op het westelijke puntje van San Miquel. De omgeving is al de moeite waard door de ruige rotspartijen, maar de omgeving verbergt een zeer bijzondere verrassing. Er is een soort natuurlijk zwembad ontstaan dat zowel door oceaanwater wordt gevoed als door een warmwaterbron. Hierdoor ontstaat het idee dat u in de oceaan zwemt, maar wel in heerlijk verwarmd water, een unieke ervaring die niemand mag missen tijdens een bezoek aan de Azoren. Kies voor autohuur Azoren en rijd op uw gemak naar deze bijzondere plaats. Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten!

Rondreis door de regio Azoren

Op de Azoren is heel veel te zien en daarbij is het wel verstandig om de verkenning te doen met een huurauto. Daarmee kunt u dan naar de prachtigste plekjes op San Miguel rijden waar maar zelden openbaar vervoer beschikbaar is. Bij een rondrit over het eiland zult u de sporen van vulkanische uitbarstingen overal nog kunnen ontdekken. Wilt u die buiten de auto verder verkennen, zorg dan voor goede wandelschoenen. Er zijn wandelpaden aangelegd, maar de rotsen kunnen nog steeds scherp zijn. Ook buiten de hoofdstad zijn er mooie locaties te bezoeken. Buiten de stad vindt u het paleis van San Ana met schitterende tuinen, die zeker een bezoek waard zijn. En het westelijke deel van San Miguel leent zich bij uitstek voor mooie rondritten door een natuur die in zijn ruigheid vaak nog onbedorven is gebleven. Tussen de diverse eilanden varen overigens ook veerboten, waardoor u gemakkelijk met uw rental car Azoren de hele archipel kunt ontdekken. Dankzij de autoverhuur Azoren ontdekt u dit gebied op de meest intense manier.