Auto huren Vancouver

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 25 per dag
Middenklasse

Goedkope voorbeeldprijs Middenklasse

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Vancouver - Goedkoopste aanbiedingen

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2020 01:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2020 01:12 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 02:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 02:20 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 sep. 2020 01:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 sep. 2020 01:28 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 02:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 sep. 2020 02:15 uur.

Beoordeling autoverhuur in Vancouver

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Vancouver:

4.9 tot 5 (784 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Alles goed verlopen en vriendelijk geholpen!
Huurauto beoordeling van Klaas G.- 19 jul. 2015 05:07
(4.5 tot 5 )
Happycar heeft ons helemaal blij gemaakt, eenvoudig geboekt.
Huurauto beoordeling van Pedro L.- 21 jul. 2015 11:37
(4.7 tot 5 )
Alles is goed gegaan met boeken, wij komen zeker terug
Huurauto beoordeling van Michelle O.- 22 jul. 2015 03:07
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Vancouver

Vancouver is een prachtige stad aan de westkust van Canada. In het gehele stedelijke gebied van Vancouver wonen ruim 2 miljoen mensen. Dankzij de Japanse Golfstroom is het zeewater in de straat van Georgia relatief warm, waardoor Vancouver een zeer gematigd klimaat kent. Door deze ligging wordt Vancouver ook wel de parel van het westen genoemd. Niet alleen vanwege de prachtige ligging, maar ook omdat er ontzettend veel te beleven is. Met een huurauto ontdekt u Vancouver op een leuke en makkelijke manier. U kunt deze eenvoudig en snel ophalen als u per vliegtuig bent aangekomen op het vliegveld van Vancouver.

Bezienswaardigheden in Vancouver
In Vancouver vindt u een prachtige oude binnenstad genaamd Gastown. De oude binnenstad is vernoemd naar de zeeman Cassy Jack Deighton die in 1867 als eerste op deze plek arriveerde. Cassy Jack Deighton stichtte een handelscentrum wat het begin was van een florende wijk wat later uitgroeide tot Vancouver. Gastown wordt daarom ook gezien als de geboortegrond van de stad. Tegenwoordig is Gastown een toeristische trekpleister waar van alles te zien en te beleven valt. Zo kunt u genieten van de schitterende oude gebouwen, die allen zijn opgetrokken in Victoriaanse stijl. Verder vindt u er tal van musea, leuke boetiekjes, kunstgaleries en wanneer u even lekker tot rust wilt komen of een hapje wil eten dan kan dat in één van de vele barretjes en restaurantjes. In de buurt van Gastown vindt u Granville Island. Granville Island is een schiereiland, waar elk weekend een grote markt plaatsvind. Hier kunt u onder andere genieten van lokale lekkernij, handgemaakte artikelen kopen en kunt u naar allerlei verschillende soorten straatartiesten kijken die hun kunsten opvoeren.

Vancouver is een multiculturele stad, wat terug te vinden is in de verschillende wijken. Zo vindt u in Vancouver de op een na grootste Chinatown van Noord-Amerika. Naast veel immigranten uit China zijn er ook veel immigranten uit de rest van Azië en Europa. Dit is ook terug te vinden in de hoeveelheid Thaise restaurants en Sushi bars. Verder vindt u aan de Carral street de Dr Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden wat ook zeker een bezoekje waard is.

Vancouver is een groene stad met meer dan 180 stadsparken, met het ruim 400 hectare Stanley Park als het absolute hoogtepunt. Maakt u een wandeling langs de beroemde False Creek Seawall en geniet van de magische bomen die langs dit pad staan of bezoekt u één van de vele bezienswaardigheden en attracties. Zo kunt u een ritje maken met de een treintje, die u op een mooie manier kennis laat maken met dit prachtige park. Na het park kunt u een bezoekje brengen aan het Vancouver Aqarium. Het Vancouver Aquarium is een groot zee aquarium, waar onder andere orka’s, haaien, walrussen en dolfijnen zwemmen. Verder kunt u ook lekker in het park picknicken of een bezoekje brengen aan één van de stranden die zich in het park bevinden. In het Stanley park hoeft niemand zich te vervelen en daarom mag u dit indruwekkende park ook zeker niet missen tijdens uw verblijf in Vancouver.

Met een huurauto in Vancouver
Met een huurauto in Vancouver kunt u ook één van de prachtige gebieden buiten Vancouver bezoeken. Zo vindt u Whistler op 2 uur rijden ten noorden van Vancouver. In de winter kunt u hier heerlijk skien in één van de beste gebieden van Canada. Zomers kunt u hier genieten van de prachtige natuur, met een groot netwerk aan wandelpaden die u dwars door de wildernis leiden. Een populaire bestemming in de buurt is ook Victoria. Ook kunt u naar Calgary, waar in 1988 de Olympische Winterspelen werden gehouden. Met een huurauto in Vancouver kunt u de prachtige natuur rondom Vancouver eenvoudig verkennen. Een huurauto in Vancouver geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt!