• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Wroclaw Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Wroclaw Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Wroclaw Luchthaven?

U kunt in Wroclaw net als bij een auto huren in Gdansk terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Wroclaw zelf kan worden omschreven als een prachtige, oude Poolse stad. U vindt hier veel typisch Zuid-Poolse kerken en gebouwen. Het is zeker de moeite waard om de stad van dichterbij te verkennen, ook al heeft u alleen maar tijd voor een kort verblijf. Boek een huurauto vanaf Wroclaw Nicolaus Copernicus Airport (WRO) waarmee u geheel flexibel de stad en haar omgeving kunt verkennen. 

Naast het huren van een auto op Wroclaw Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Poznan of een auto huren in Katowice. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Polen vindt u daarom bij HAPPYCAR.

Wat heeft Wroclaw Luchthaven de toeristen te bieden?

Een bekende attractie van de stad Wroclaw zijn natuurlijk de markthallen. De hallen zijn in oude stijl gebleven. Het is een bijzondere ervaring als u hier op zoek gaat naar verschillende producten. De talrijke kerken naast de kathedraal in de stad weerspiegelen de diepe volksvroomheid in Polen. De kerken zijn in veel gevallen artistiek van hoge kwaliteit. Naast het religieuze leven heeft Wroclaw ook een zeer seculier leven te bieden. U kunt uzelf hiervan overtuigen door een bezoek te brengen aan een van de vele cafés of restaurants in de stad. 

Met een huurauto vanaf Wroclaw Airport kunt u natuurlijk ook de nabije omgeving van de stad verkennen. In het zuiden van Polen vindt u interessante landschappen. U kunt hier naar de Hoge Tatra rijden; dit is een bergketen waar ook wintersport wordt beoefend. De pelgrimsplaats Czestochowa met de zwarte Madonna is ook een bezoek waard. Rondom de stad zijn er veel mooie plaatsen zoals Swidnica, Ksiaz en Walim die het goed met een huurauto kunnen worden bereikt.

Waarom kiest u voor een huurauto op Wroclaw Luchthaven via HAPPYCAR?

  • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Wroclaw Luchthaven.
  • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Wroclaw Luchthaven.
  • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
  • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Wroclaw Luchthaven veel toeristen. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.