Auto huren Almeria

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Almeria - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 09:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 09:01 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 09:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 09:01 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 09:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 mrt. 2020 09:01 uur.

Beoordeling autoverhuur in Almeria

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Almeria:

4.6 tot 5 (786 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
HappyCar is een echte aanrader voor mijn
Huurauto beoordeling van Bernald Q.- 17 jul. 2015 12:59
(4.7 tot 5 )
Nooit spijt gehad van me huur auto
Huurauto beoordeling van Frans W.- 19 jul. 2015 03:11
(4.6 tot 5 )
Voor mijn zaken reizen heb ik vaak een auto nodig maar, will er niet te veel aan uitgeven, happycar dus.
Huurauto beoordeling van Elena J.- 20 jul. 2015 06:02
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Almeria

Almeria is de hoofdstad van de gelijknamige regio Almeria en heeft ongeveer 191.000 inwoners. De stad is gelegen aan de Middellandse Zee, in het Noordwesten van Spanje. De stad werd gesticht door Calipha Abd-ar-Rahman III van Cordoba in 955 n. Chr. Het was toen de tijd één van de belangrijkste havens en werd gebruikt om het mediterrane domein te versterken. De regio Almeria staat vooral bekend om haar prachtige stranden langs de lange kust, die ruim 219 km lang is. Veel mensen komen in de winter naar Almeria om hier te overwinteren, dit komt omdat de gemiddelde temperatuur in december en januari 13 °C is. In deze stad hoeft u zich geen moment te vervelen en met een huurauto ontdekt u Almeria op een leuke en makkelijke manier.


Bezienswaardigheden in Almeria

Almeria is een prachtige stad waar u bijzondere bezienswaardigheden kunt bekijken. Naast de mooie stranden staat Almeria ook bekend om haar Arabische fort, de oude muren van Jayrán en het monument San Cristóbal. Met een huurauto in Almeria kunt u makkelijk de stad verkennen. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het Alcazaba, een Arabisch fort in de stad Almeria. De eerste muren zijn van het eerste militaire moslim kamp, deze werd gebruikt als schuilplaats voor de bevolking in het geval van een belegering. Om deze taak zo goed mogelijk uit te voeren werd het fort voorzien van grote reservoirs. De eerste behuizing is gescheiden door de tweede muur, de zogenoemde Muro de la Vela. De muur draagt de naam van de bel die de bevolking waarschuwt bij gebeurtenissen. Na een bezoek aan het Alcazaba kunt u naar de schuilkelders van Almeria. De stad is in de Spaanse burgeroorlog regelmatig gebombardeerd en daarom werd er een 4,5 km lange schuilkelder gebouwd. De schuilkelder is ontworpen door de lokale architect Guillermo Langle Rubio en was van grote waarde tijdens het belangrijkste bombardement in de geschiedenis van Almeria, het bombardement van Almeria door de nazi’s in 1937. Naast de prachtige monumenten die Almeria rijk is kunt u met uw huurauto in Almeria naar Mini-Hollywood. Mini-Hollywood is gelegen in de woestijn van Tabernas, de enige woestijn van Europa en een van de meest bijzondere landschappen van Spanje. De woestijn van Tabernas is een van de onbekendste woestijnen van de wereld maar u heeft hem waarschijnlijk meerdere malen gezien in een van de films die in de woestijn van Tabernas gefilmd zijn. Enkele films die zijn opgenomen in deze woestijn; Indiana Jones, A fistful of Dollars, For a Few Dollars more en The Good, the Bad and the Ugly. Na de vele bezienswaardigheden kunt u in de stad met de meeste zonuren per jaar heerlijk genieten van een drankje en een hapje op een van de terrasjes. Zo kunt u in de meeste restaurants heerlijke tapas eten of genieten van overheerlijke calamares.


Met de huurauto door Almeria

Het is natuurlijk mogelijk dat u naast de stad Almeria iets meer van de omgeving wilt verkennen. Het station op de luchthaven van Malaga biedt een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto. Met een huurauto in Almeria rijdt u binnen anderhalf uur naar het Parque Nacional de Sierra Nevada of binnen twee uur naar Cartagena, een prachtige stad aan de Middellandse Zee. In Cartagena kunt u prachtig duiken tussen de Koraalriffen en gekleurde vissen. Cartagena biedt u prachtige bezienswaardigheden en u kunt een kijkje nemen in het burgeroorlog museum, waar u zeer veel te weten kunt komen over de Spaanse burgeroorlog die van 1936 tot 1939 plaatsvond. Zelfs een reis naar Granada is absoluut de moeite waard.

Zoals u ziet is Almeria een prachtige stad, waar u bijzondere bezienswaardigheden kunt bekijken zoals het fort en de schuilkelder. Wanneer u lekker van de Spaanse zon wilt genieten is dit mogelijk op een van de stranden aan de lange kust lijn die de regio Almeria rijk is. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Jaén. Een huurauto in Almeria geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.