Auto huren Arequipa

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 25 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Arequipa - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2020 07:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2020 07:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Arequipa

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Arequipa:

5 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Wat fijn dat we op korte termijn toch een auto konden boeken via happycar
Huurauto beoordeling van Karen M.- 17 jul. 2015 11:53
(4 tot 5 )
Snel, goedkoop en zonder problemen. Een auto boeken via happycar.nl is een echte aanrader!
Huurauto beoordeling van Cees. B.- 17 jul. 2015 04:09
(4.7 tot 5 )
Kregen precies waar we voor hadden geboekt, gaan zeker nog eens gebruik maken van happycar
Huurauto beoordeling van Mark M.- 18 jul. 2015 17:41
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Arequipa

Arequipa ook wel de witte stad genoemd is een stad in het zuiden van Peru en is de derde stad van het land. Samen met Nazca en Puno is de stad deel van de zuidelijke toerisme driehoek van Peru. De naam de witte stad komt doordat veel gebouwen in witte vulkaansteen zijn opgetrokken. Deze witte steen komt veelal van de vulkaan Misti. De vulkaan ligt op een kleine afstand van de stad, en doordat er een breuklijn ondergronds loopt heeft de stad dus wel vaker last gehad van aarbevingen net als vulkaanuitbarstingen. Op het centrale plein van Arequipa ofwel het Plaza de Armas treft u een fontein met 3 bronzen platen er op. Daarnaast kunt u hier ook de prachtige kathedraal bekijken, de bouw begon in 1540, maar was pas voltooid in 1656. In de tussentijd is de kathedraal geteisterd geweest door meerdere aardbevingen en vulkaan uitbarstingen waardoor het werk óf stil kwam te liggen óf de kerk verwoest werd. Daarnaast staat de rest van het centrum van Arequipa ook op de wereld erfgoed lijst en is dus zeker een bezoek waard. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen door het historische centrum want er valt genoeg te zien voor iedereen. Daarnaast kunt u vanuit Arequipa ook zeer makkelijk bij de Nazca lijnen komen, misschien rijdt u hier wel heen over de Pan Amerikaanse snelweg met autoverhuur Arequipa.


Autohuur Arequipa

Verder kunt u in Arequipa ook de kerk La Compania bezoeken, deze kerk werd gesticht door de jezuïeten en is in 1573 ontworpen, helaas is de kerk in 1584 verwoest door een aardbeving zoals deze veel in dit gebied voorkomen en het huidige gebouw stamt dan ook uit 1650. In de kerk hangen zes doeken die gemaakt zijn naar de Cuzco stijl, wederom een attractie die u in Arequipa gezien moet hebben. Daarnaast kunt u het Museo Santuarios Andinos bezoeken waar een zeer goed bewaard gebleven Inca mummie tentoon is gesteld. Deze mummie wordt ook wel Juanita genoemd, een klein kind dat ritueel is geofferd, ze is in zo een uitzonderlijk goede staat dat alle haren en kenmerken bewaard zijn gebleven. Dit doordat het meisje in de basis was ingevroren. Wanneer u het museum graag over slaat, of weer verder gaat vanuit het museum dan kunt u Convento de Santa Catalina bezoeken. Een prachtig paleis dat u even mee terug de tijd in neemt bijna naar de hoogtij dagen van de Spaanse conquistadores, het paleis is prachtig versierd en architektonisch dan ook een pareltje en dus wederom heel erg de moeite waard om bezocht te hebben. Daar naast vallen ongeveer 250 gebouwen in de binnenstad van Arequipa onder de wereld erfgoed lijst van Unesco, aangezien vele van deze gebouwen banken, restaurants en winkels of barretjes zijn geeft dit het gevoel alsof u in een levend museum bent. Verder staat Arequipa ook bekend om haar vele bruggen, deze zijn alleen zeer mooi en er is zelfs een brug ontworpen door Gustav Eifel die heden ten dagen nog steeds in gebruik is. Daarnaast kunt u een stuk buiten Arequipa richting de wereldberoemde Nazca lijnen, deze lijnen zijn door de oorspronkelijke bewoners ongeveer 1400 jaar geleden gemaakt door de rode steen in de woestijnen van zuid Peru te verwijderen en daardoor de grijs-witte onderlaag bloot te geven. Vele van de lijnen zijn simpele lijnen of vormen, maar er zijn er ongeveer 70 gemaakt zijn als dieren. Het knappe aan deze lijnen is dat de mensen die ze gebouwd hebben niet konden zien hoe het figuur er uit kwam te zien aangezien de figuren te groot waren om vanaf de grond goed waar genomen te worden. Vandaar dat deze lijnen ook pas ontdekt zijn in toen een Peruaanse wetenschapper door de heuvels aan het wandelen was en zag dat deze daadwerkelijk figuren vormden. De mensen die ze gemaakt hebben, hebben waarschijnlijk ook gebruik gemaakt van deze heuvels om zo te kunnen zien om aanwijzingen te geven of wijzigingen door te voeren waar nodig, een attractie die u dus ook beslist moet zien mocht u zich in het zuiden van Peru bevinden. Ook en reis naar de hoofdstad Lima is absoluut de moeite waard.


Huurauto Arequipa

Wanneer u met uw huurauto in Arequipa verder reist kunt u ook nog het wereld beroemde Titicaca meer bezoeken dit unieke meer is het grootste van heel zuid Amerika en een van de hoogste meren ter wereld die bevaarbaar zijn voor commerciële schepen. Een deel van de flora en fauna is uniek voor het meer, wanneer u het meer bezoekt vergeet dan ook niet een korte stop te maken op een van de vele eilanden, vele van deze zijn bewoond door de nakomelingen van de Inca en hier kunt u hun unieke tradities en cultuur van dicht bij meemaken.