Auto huren Letland

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Letland - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 apr. 2018 08:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 apr. 2018 08:12 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 apr. 2018 08:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 apr. 2018 08:12 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 apr. 2018 08:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 apr. 2018 08:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Letland

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Letland:

4.5 tot 5 (775 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Snelle en makkelijke site
Huurauto beoordeling van Aniek S.- 17 jul. 2015 18:48
(4.1 tot 5 )
Prijs voordelig
Huurauto beoordeling van Nicoline Z.- 19 jul. 2015 05:35
(4.4 tot 5 )
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Huurauto beoordeling van Inge Z.- 20 jul. 2015 09:53
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Letland

Letland is een land in noordoost Europa en vormt samen met Estland en Litouwen de drie Baltische staten. Om dit land te ontdekken kunt u het beste gebruik maken van een huurauto. Via de site van HAPPYCAR vergelijkt u alle aanbieders van huurauto’s vindt u zo de beste deal.

Ontdek dit historisch en cultureel rijk land. Neem een kijkje in de mooie steden en verdwaal in de oogverblindende bossen en natuur die het grootste gedeelte van het land bedekken. U kunt de middeleeuwse kastelen en herinneringen uit de Sovjet periode bezoeken of gewoon gezellig relaxen op een van de puur witte stranden die het land rijk is. Door het gebruik van HAPPYCAR vindt u de ideale huurauto in Letland aan de beste prijs.


Riga

De hoofdstad Riga, met ongeveer 700.000 inwoners, de op twee na grootste stad aan de Oostzee is ideaal voor het begin van een reis door Letland. Door te vliegen vanaf Amsterdam kunt u de stad gemakkelijk bereiken. U vliegt dan op de luchthaven van Riga. Hier zitten ook meerdere partners van HAPPYCAR en kunt u eenvouding en snel uw huurauto ophalen. Op die manier kunt u daarna heerlijk de stad gaan ontdekken. En dat doet u natuurlijk op uw eigen tempo. Dat is het voordeel van een huurauto.

De stad is ontstaan in de 13e eeuw en was lid van het Hanzeverbond. Daarnaast is dit nog steeds de grootste haven in de regio. De Duitse invloeden van vroeger zijn nog steeds terug te zien in de prachtige architectuur van de stad.

De kathedraal van Riga, gebouwd in de 12e eeuw, is de grootste middeleeuwse kerk aan de Oostzee. De kathedraal kan gezien worden als het bijzonderste monument van de stad.

U kunt ook enkele van de prachtige musea terugvinden zoals het museum van de bezetting van Letland of het oorlogsmuseum.


Liepaja

Dit kleine Letse stadje, bevat een populatie van rond de 90.000 personen, dit maakt Liepaja het derde kleinste stadje van Letland. Het speciale aan deze plaats is het oude Russische gedeelte, wat Karosta heet. Dit had als doeleind het geheime leger van het Russische rijk schuil te houden, net zoals tijdens het Sjovetische rijk. Als u een kleine toer neemt door deze omstreek, zult u enkele gebouwen tegenkomen die in het Tsar-tijdperk ontworpen zijn.

Beide plekken hebben adembenemende stranden die de moeite waard zijn te bezoeken, zeker met het gemak van uw huurauto. Het uitzonderlijke is dat deze ver van toeristisch zijn. Het hele gebied is omringt door grote meren waar u zonder probleem even tot rust kunt komen en genieten van de uitzichten.


Sigulda

Neem uw huurauto in Letland mee in de regio van Vidzeme. Hier vind u het indrukwekkende kasteel Turaida, die op een korte afstand gelegen is van het centrum. Er wordt wel eens gefluisterd dat in de grotten van Gutmanis, die kortbij het kasteel gelegen is, drinkbaar water aanwezig is dat kan leiden tot een langere levensduur. Heeft u echter meer zin om een luchtje te scheppen? Geniet dan van een fijne wandeling langs de houten sporen van Turaida. Na de tocht kunt u als ontspanning genieten van een lekker drankje in één van de cafés die daar te vinden zijn.

Wat ook uw motivatie is om Letland te bezoeken, de optie van een huurwagen geeft u de vrijheid te staan en gaat waar u maar wilt. Verlos uzelf van de vervelende vertragingen van het openbaar vervoer en trek er zelf, onafhankelijk van alles, op uit.

Bij HAPPYCAR verzekeren wij u te voorzien van de beste service om zo, samen met u, de meeste geschikte huurauto te vinden die aan uw voorwaarden voldoet. Zet uw reis verder op een comfortabele en eenvoudige manier zodat u zonder zorgen, optimaal kunt genieten van uw ontspannende periode in de prachtige steden en het heerlijke landschap van Letland.