Auto huren Salta

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 30 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Salta - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 07:52 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 07:52 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 07:52 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 07:52 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 07:52 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 jan. 2020 07:52 uur.

Beoordeling autoverhuur in Salta

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Salta:

5 tot 5 (765 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Super bedrijf
Huurauto beoordeling van Crisja v.- 18 jun. 2017 02:38
(4 tot 5 )
Prachtige landschappen kunnen ontdekken met onze huurauto
Huurauto beoordeling van Merel V.- 20 jul. 2015 08:58
(4.8 tot 5 )
Omdat ik problemen had met het internet via de telefoon geboekt. Ik ben uitstekend geholpen en uiteindelijk met behulp van het service team van Happycar een aanbieding gevonden die perfect aansloot op mijn wensen. HAPPYCAR BEDANKT!
Huurauto beoordeling van Margje M.- 20 jul. 2015 17:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Salta

Een bezoek aan Salta leidt onherroepelijk tot hevige verliefdheid op deze stad en regio in het noordwesten van Argentinië. Salta is van een overweldigende schoonheid en heeft alles in zich om uw verblijf tot een succes te maken. De stad heeft als bijnaam ꞌLa Lindaꞌ ofwel ꞌde schoneꞌ. De fraaie ligging in de Lerma Vallei tegen het Andesgebergte, de imposante koloniale gebouwen en het adembenemende natuurschoon dragen hier zeker aan bij. Salta is een stad met bijna een half miljoen inwoners. De gelijknamige provincie heeft een oppervlakte van ruim 155.000 vierkante meter. Een huurauto in Salta komt goed van pas om de stad en de streek goed te kunnen bekijken. Het huurautovergelijkingsplatform HAPPYCAR helpt u hier een handje bij. HAPPYCAR werkt samen met meer dan 150 autoverhuurders als Dollar, Centauro, Thrifty, Hertz, Avis, Enterprise en Budget. U krijgt altijd de laagste prijs voor de beste huurauto.

Ontdek Salta
De stad Salta is in 1582, in opdracht van de koning van Peru, gesticht door de Spaanse ontdekkingsreiziger Hernando de Lerma. Het was destijds een belangrijke halte op de handelsroute tussen Buenos Aires en Lima. Tot 1887 maakte Salta deel uit van Peru. De aanleg van een spoorlijn en de komst van Spaanse, Italiaanse en Arabische immigranten aan het einde van de negentiende eeuw zorgden voor opbloei van de stad, met een florerende landbouw en handel. Salta was vroeger een centrum van zilverwinning. Ook vandaag de dag wordt er nog goud en zilver gewonnen, wat u kunt bekijken als u kiest voor autoverhuur in Salta.

Salta is in grootte de zesde stad van Argentinië. De stad ligt op een hoogte van 1.187 meter. De stad doet denken aan het mooie Andalusië, maar dan met een wat gematigder klimaat. Om een goed beeld van Salta te krijgen, moet u eens vanaf de berg San Bernardo de kabelbaan naar boven nemen. U heeft dan een adembenemend uitzicht over de stad en de indrukwekkende bergen op de achtergrond.

Met een huurauto Salta ontdekken
Start uw rental car in Salta en trek eropuit. Rond het centrale plein Plaza 9 treft u diverse bezienswaardigheden, zoals het Museo de Arqueología de Alta Montaña. Dit museum behandelt de geschiedenis van de Inca’s, met als hoogtepunt het gemummificeerde lichaam van een 15-jarig Inca-meisje dat zo’n 500 jaar geleden aan de goden werd geofferd. De uit 1878 daterende neokoloniale kathedraal van Salta en de San Franciscokerk met 53 meter hoge toren zijn ook voorname attracties, die u met autohuur in Salta dichter bij brengt.

Salta heeft vanwege de ligging in de Lerma Vallei een gematigd subtropisch klimaat. De temperatuur zakt het gehele jaar vrijwel niet onder de 20 graden. De zomerperiode in Salta loopt van november tot maart, waarbij het tegen de 30 graden kan worden. In de zomer valt vanwege de hoge luchtvochtigheid ook de meeste regen. In de wintermaanden is het droger en nog steeds aangenaam. Buiten de stad blijft het ’s zomers en ’s winters een stukje koeler, maar nog altijd goed van temperatuur om na autohuur in Salta de omgeving te verkennen.

Rondreis door de regio Salta
Uw rental car in Salta komt goed van pas voor allerlei uitstapjes in de regio. Rijd eens naar het station en maak een schitterende rit met de oude spoorlijn Tren a las Nubes (trein van de wolken) naar het bergdorp San Antionio de los Cobres. U passeert onderweg diepe kloven en komt aan op een klein station op 3.775 meter hoogte. Of benut uw autoverhuur in Salta voor een bezoek aan de woestijn La Puna, met zijn oneindige witte zoutvlaktes met dikke scheuren en flamingo’s bij de meren. Aanbevelenswaardig zijn ook de Calchaqui valleien met zijn ontelbare druivenstruiken en Cafayete, waar enkele van de beroemdste wijnen uit de streek vandaan komen én zich de grootste golfbaan van Zuid-Amerika bevindt.

Salta is de ideale uitvalsbasis om het noordwesten van Argentinië te verkennen met gebruikmaking van een huurauto in Salta. Bereid u goed voor op uw reis en kies voor het vergelijkingsplatform voor huurauto’s van HAPPYCAR. Dan weet u zeker dat u de beste prijsgarantie en een betrouwbare huurauto krijgt. U zoekt en vindt eenvoudig uw favoriete auto en mag bovendien tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode zonder kosten annuleren. Geniet maximaal van uw voordeel en van uw verblijf op hoogte in het mooie Salta.