Auto huren Konya

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 16 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Konya - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2019 04:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2019 04:30 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2019 04:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2019 04:30 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2019 03:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 feb. 2019 03:06 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2019 04:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 mrt. 2019 04:30 uur.

Beoordeling autoverhuur in Konya

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Konya:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Top van HappyCar deze mooie aanbiedingen
Huurauto beoordeling van Hanneke C.- 20 jul. 2015 18:17
(4 tot 5 )
Voor de volgende keer weet ik al waar ik een auto boek
Huurauto beoordeling van Tessa K.- 20 jul. 2015 23:46
(4.5 tot 5 )
Wagentje gehuurd om met mijn kinderen een reisje te kunne maken het is allemaal prima bevallen.
Huurauto beoordeling van Jenske R.- 20 jul. 2015 17:12
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Konya

Konya is een Turkse bourgoundische stad waar u zich als tourist onmogelijk kan vervelen. Er zijn talloze activiteiten te ondernemen en de culturele hoogtepunten mogen zeker niet ongezien blijven tijdens uw verblijf. Wat te denken van het prachtige stadspark Kyoto Japon Parkı, de Mevlana markt die ook wel “Klein Parijs” wordt genoemd of de bruisende restaurants die zich bevinden aan de talloze pleinen die de stad lief heeft. Alhoewel Konya niet een immense stad is, trouwens wel de hoofdstad van de centrale regio van Turkije, zal een online huurauto u als toerist een groot voordeel brengen. Nergens zult u in de wachtrij hoeven te staan, en daarnaast haalt u simpel gezegd gewoon het maximale uit uw verblijf in Konya. Zo kan u in een mum van tijd immers al een bezoek brengen aan de talloze moskee's zoals de Mevlana Whirling Dervishes, de Sems-i Tebrizi Tomb & moskee, de Selimiye Moskee of het prachtige historische gebouw Şerafettin Camii. De ruimtes zijn prachtig gedecoreerd. De verzameling korans is de moeite van het bekijken waard, vooral de miniaturen. Verder zijn de verblijven van de volgelingen van Mevlana te bezichtigen, waarin nu kleding, muziekinstrumenten etc. tentoongesteld worden. voor velen ligt het misschien niet direct in de rede om op vakantie een oud klooster annex moskee te bezoeken. Zij doen zich echter tekort als zij deze plek op aarde zonder noodzaak overslaan. Het is aan te raden voor iedereen die meer wilt begrijpen van deze cultuur en manier van leven. U zal snel inzien dat dit een bijzonder plek is waar verschillende culturen en gewoonten met elkaar verweven zijn.

Bekijk op HAPPYCAR de verschillende mogelijkheden om een auto te huren. Vergelijk de verschillende type auto's en ontdek dat u 'the best value for money' zal krijgen.

Een auto huren in Konya

Voor autoverhuur in Konya kunt u kiezen uit diverse autoverhuurbedrijven die zich bevinden op diverse, makkelijk te bereiken, locaties. Een auto huren bij autohuur in Konya is simpel door het overzichtelijke keuzemenu van HAPPYCAR. In het zoekmenu selecteert u namelijk de locatie waar u de huurauto wilt ophalen, vervolgens de data waarop u de auto zou willen ophalen en ook weer aflevert. De meest voorname nationale en internationale huurautobedrijven zijn beschikbaar in Konya waardoor je de keuze hebt uit een groot aanbod van rental cars krijgt. Rijdt u liever rond in de prachtige nabije omgeving van deze geweldige stad in een economic type of liever in een luxe variant? Een aantal praktische tips zijn onontbeerlijk om u zo onbezorgd als mogelijk op weg te helpen. In het schilgebied rond het centrum van Konya kunt u de huurauto bijvoorbeeld parkeren tegen een aantrekkelijk tarief. Daarnaast zijn de parkeerterreinen in de regio Karatay, Meram en Selcuklu gunstig wanneer u een bezoek wilt brengen aan de bruisende binnenstad die bomvol zitten met gezellige eet tentjes die rond middernacht worden omgebouwd tot lokale cafés. Verder heeft u voor autoverhuur een creditcard nodig en wordt er in Konya in de meeste gevallen om een bepaalde minimumleeftijd gevraagd voor het huren van een auto wordt goedgekeurd.


Konya en omgeving met de auto verkennen

De stad is gelegen aan enkele knooppunten van snelwegen. Met een online huurauto bent u bijvoorbeeld niet ver verwijderd van het Beisemir meer of de hoofdstad Ankara. Een auto biedt u de mogelijkheid om alles op uw eigen tempo te ontdekken. Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Antalya en ga daarna op ontdekkingstocht in de beroemde oude bossen rond Konya of bezoek de historische gebouwen in de binnenstad die stammen uit de tijd van Constantinopel met uw online huurauto in de omgeving. U zult niet worden teleurgesteld. Daarnaast kunt u Konya natuurlijk gebruiken om eens uitgebreid te shoppen, bezoek bijvoorbeeld even de Kulesite Alisveris Merkezi, de Coskun Sanat Galerisi of de Kapali Carsi. Een online huur auto van de autoverhuur in Konya via HAPPYCAR zal u een onvergetelijke en onbezorgde vakantie bezorgen.