Auto huren Assen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 18 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Assen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 03:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 03:08 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 03:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 03:08 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 03:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 apr. 2020 03:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Assen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Assen:

4.6 tot 5 (775 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Topreis gehad dankzij de auto via HappyCar
Huurauto beoordeling van Sjors J.- 18 jul. 2015 13:55
(5 tot 5 )
Binnen minuten een aanbieding gevonden. Toppie!
Huurauto beoordeling van Marieke L.- 19 jul. 2015 11:50
(4.7 tot 5 )
Wij hebben happycar bij toeval ontdekt maar toen we eenmaal een auto gehuurd hadden waren we verkocht, dit wordt onze nieuwe favoriet om auto’s te huren.
Huurauto beoordeling van Adrian k.- 20 jul. 2015 15:50
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Assen

In het prachtige en rustieke Drenthe ligt de stad Assen. Deze stad bevind zich in een rustige omgeving, ideaal voor vakanties of korte tripjes. Drenthe is echter dunbevolkt, waardoor het te voet of met de fiets een flinke trip kan zijn. Daarom wordt het ten zeerste aan te raden om door middel van een huurauto Assen te ontdekken. HAPPYCAR biedt hierbij de meest betrouwbare en makkelijke manier om de prijzen van grote bedrijven te vergelijken. De autoverhuur in Assen wordt hierdoor erg overzichtelijk en klanten van HAPPYCAR kunnen makkelijk met behulp van de huurauro Assen ontdekken. Bekende en betrouwbare merken als Holiday Autos, Argus Car Hire en Thrifty zijn allemaal beschikbaar voor de klant van HAPPYCAR, die hiermee gemakkelijk en snel met een huurauto Assen in kan gaan.


Ontdek Assen

Assen is in de dertiende eeuw ontstaan doordat er een klooster werd gebouwd op de locatie waar nu het centrum van Assen ligt. Hierdoor ontstond er een nederzetting, die later uitgroeide tot een grotere plaats. In de 19e eeuw koos Lodewijk Napoleon Assen uit om zijn zomerhuis te bouwen. Hierdoor groeide de plaats en werd het tot stad en gemeente benoemd.

Hierdoor staat de stad vol met prachtige gebouwen als Huize Overcingel en het Witte Huis. Het is daarom prachtig om met behulp van de huurauto Assen te ontdekken en de prachtige architectuur van de stad te bewonderen.


Met een huurauto Assen ontdekken

Assen ligt in het prachtige Drenthe. De natuur in Drenthe is geweldig, maar een nadeel van het Nederlandse klimaat is de hoeveelheid regen die er valt. Het is daarom verstandig om altijd een regenjas mee te nemen en voorbereid te zijn op een omslag in het weer. Vandaar dat een auto een fantastische optie is. U kunt, mocht het weer onverhoopt omslaan, toch van de omgeving genieten door een auto bij HAPPYCAR te huren. Hierdoor kunt u de prachtige natuur van Assen ontdekken. Een erg bekend evenement in Assen is de jaarlijkse TT van Assen, een motorrace op het circuit bij Assen. Dit trekt erg veel bezoekers en het is dan ook een van de hoogtepunten in de stad. Dit evenement is dan ook zeker het aanraden waard als u ten tijde van dit evenement Assen bezoekt en van auto's en motoren houdt.


Rondreis door de regio Assen

In de buurt van Assen zijn enkele fantastische plekken te zien. Deze locatie is een van de weinige locaties in Europa waar de zogenaamde hunebedden nog te zien zijn. Deze staan verspreid door de regio en er zijn genoeg borden en kaarten die deze plekken aanwijzen. Verder zijn er in de buurt van Assen enkele geweldige restaurants die makkelijk met de auto te bereiken zijn. Zo ligt het bekende restaurant 'De Librije' op zo'n 40 minuten rijden. Verder liggen de bekende Nederlandse polders op een uurtje rijden. Zo is er meer dan genoeg te zien en te beleven in de regio Assen. Het is door de soms langere afstanden zeker aan te raden om een auto te huren. Voor de sportliefhebber zijn er in de regio enkele bekende sportclubs en evenementen. Op een uur rijden bevinden zich voetbalteams als PEC Zwolle en Groningen, waar regelmatig evenementen plaatsvinden. Verder worden er veel routes door de natuur en de prachtige oude stadjes aangeboden die te vinden zijn op internet of bij de plaatselijke VVV. Bijzoner handig is een overname direct bij de vlughaven van Groningen.