• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Veendam autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wereldwijde kortingsactie!
Profiteer van kortingen tot wel 25% bij verschillende verhuurbedrijven - Geldig t/m 29 februari 2024
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Klimaatkaart Veendam

Jan.
max min
23
Feb.
max min
8
Mrt.
max 12° min
5
Apr.
max 12° min
12
Mei.
max 18° min
18
Jun.
max 21° min 11°
13
Jul.
max 23° min 13°
12
Aug.
max 27° min 15°
5
Sep.
max 19° min 11°
19
Okt.
max 17° min 10°
15
Nov.
max 11° min
18
Dec.
max min
21

Wekelijks overzicht Veendam

Weer Veendam 7 dagen

Donderdag 22-02-2024 Normale regen 6° / 12°
Vrijdag 23-02-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 3° / 7°
Zaterdag 24-02-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 3° / 7°
Zondag 25-02-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 5° / 8°
Maandag 26-02-2024 Normale regen 4° / 10°
Dinsdag 27-02-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 6° / 7°
Woensdag 28-02-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 5° / 7°
Donderdag 29-02-2024 Bewolkt 4° / 10°
Vrijdag 01-03-2024 Plaatselijke regen in de omgeving 5° / 8°
Zaterdag 02-03-2024 Gedeeltelijk bewolkt 3° / 10°
Zondag 03-03-2024 Gedeeltelijk bewolkt 4° / 11°
Maandag 04-03-2024 Gedeeltelijk bewolkt 4° / 11°
Dinsdag 05-03-2024 Gedeeltelijk bewolkt 4° / 8°
Woensdag 06-03-2024 Gedeeltelijk bewolkt 3° / 9°

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Veendam bezienswaardigheden en reistips

Autohuur Veendam

Wanneer u binnenkort naar de provincie Groningen reist om Veendam een bezoekje te brengen, denk dan zeker van tevoren na over uw vervoer. Door te kiezen voor een autohuur in Veendam bepaalt u zelf uw planning en zit u niet vast aan het openbaar vervoer. Bij HAPPYCAR controleert u eenvoudig de beschikbaarheid van de autoverhuur in Veendam en bovendien worden de prijzen gefilterd. Zo weet u zeker dat u een goedkope huurauto tot uw beschikking krijgt, terwijl deze toch van hoge kwaliteit is. Ook dat vinden we namelijk heel belangrijk bij HAPPYCAR en daarom werken we samen met vaste partners, zoals Budget en Thrifty. Zoek de autoverhuur in Veendam die bij u past en ga op weg.

Ontdek Veendam

Veendam heeft altijd een bijzondere plaats ingenomen tussen de Veenkoloniën in Groningen. Ook hier begon men 350 jaar geleden met het afgraven van turf. Door de aanwezigheid van het riviertje de Munte kon zich in Veendam een echt centrum ontwikkelen. Ook vandaag de dag is dit nog duidelijk te zien. Veendam is vandaag de dag een industriële gemeente, vooral op het gebied van de verwerkingsbedrijven voor landbouwproducten. Vele duizenden containers worden hier opgeslagen op een van de grootste in-land containerterreinen in ons land. Vele internationale concerns laten hun producten via deze Groningse stad vervoeren. Op het ogenblik heeft Veendam ongeveer 20.000 inwoners. In het centrum van de plaats vindt u een aantal restaurants waar u niet alleen lekker kunt eten, maar waar u ook even kunt ontspannen op het terras om wat te drinken. De keukens zijn heel variabel en u zult zowel Franse en Italiaanse als Aziatische gerechten op de kaarten tegenkomen. En voor een lekker ontbijtje kunt u natuurlijk terecht bij een van de bakkerijen die Veendam rijk is. Niets zo lekker als een vers broodje op de vroege morgen! Met uw rental car uit Veendam kunt u alle winkels gemakkelijk bereiken en zo kunt u ook meteen weer erop uit. In dit gemoedelijke plaatsje zult u zeker genieten.

Met een huurauto Veendam ontdekken

Veendam is een rustige gemeente waar u met de rental car bijna overal wel een parkeerplaatsje zal vinden. Het is zeker een aanrader om het Veenkoloniaal Museum te bezoeken. De collectie richt zich op een drietal zaken: vervening, landbouwindustrie en Veenkoloniale zeevaart. In de 19e eeuw was meer dan 60% van de hele Nederlandse vloot geregistreerd in Veendam. Vanuit Veendam vertrok men naar de Oostzee en Riga. Het museum bezit dan ook een unieke verzameling Oostzeelepels. Bent u in Veendam met kinderen, dan is het dinopark op landgoed Tenaux natuurlijk een must. Terwijl de kids spannende avonturen beleven met de sympathieke dino's is er voor u het prachtige arboretum en de overige natuur op die uitgestrekte terrein. Met uw huurauto uit Veendam rijdt u gemakkelijk naar deze bezienswaardigheden toe. Bent u niet bekend in de omgeving? Kies dan voor een navigatiesysteem, zodat u altijd de weg terug weet.

Rondreis door de regio Veendam

In de provincie Groningen zult u met de huurauto niet vaak in de file terechtkomen. Maar let dan wel op dat u de spits naar de hoofdstad Groningen vermijdt. Toch hoort een bezoek aan deze bruisende noordelijk stad zeker op het programma te staan. De aanwezigheid van zoveel studenten zorgt voor een gezellige en diverse horeca. Ook is er in het centrum van de stad veel te genieten bij het shoppen. Ga op zoek in de vele kleine rommelwinkels naar dat ene bijzondere item dat jou zozeer aanspreekt. En een bezoek aan de Martinikerk is uiteraard altijd de moeite waard. In Groningen heeft u nog de ruimte en valt er veel te genieten van de natuur. Een mooie tocht is een rondrit langs de Waddenzee, die zoveel verschillende gezichten toont. Langs de kust ziet u nog de ongerepte natuur zoals die er al was voordat Veendam werd bewoond. Geniet van dat moment van rust en bewonder de vele gezichten van deze bijzondere zee. Natuurlijk is het ook een goed idee om met het hele gezin te gaan wadlopen. Doe dit altijd onder goede begeleiding en kies voor een gids, zodat u ook niets hoeft te missen van de kleine diertjes en andere dingen in het zand. En wanneer u ervoor kiest om een dagje rond te toeren in de omgeving van Veendam, dan zult u zeker de molen De Eendracht niet over het hoofd zien. Deze is nog steeds in gebruik en ook geopend voor bezoekers. Rijd er snel naartoe met uw rental car uit Veendam en laat u verrassen!