Auto huren Veendam

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 20 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 24 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Veendam - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:18 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:18 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:18 uur.

Beoordeling autoverhuur in Veendam

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Veendam:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Goede service, goede auto’s. Vriendelijk en servicegericht personeel. HAPPYCAR bedankt voor alles!
Huurauto beoordeling van Daniel de W.- 20 jul. 2015 19:09
(4.6 tot 5 )
Mijn eigen auto was total loss, maar ik zou snel emigreren dus moest tijdelijk een auto huren, dit is allemaal prima verlopen met happycars.
Huurauto beoordeling van Maria D.- 20 jul. 2015 23:13
(4.5 tot 5 )
Een auto gehuurd via Happycar. Bij aankomst stond de auto al voor ons klaar!
Huurauto beoordeling van Nico H.- 20 jul. 2015 12:46
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Veendam

Autohuur Veendam

Wanneer u binnenkort naar de provincie Groningen reist om Veendam een bezoekje te brengen, denk dan zeker van tevoren na over uw vervoer. Door te kiezen voor een autohuur in Veendam bepaalt u zelf uw planning en zit u niet vast aan het openbaar vervoer. Bij HAPPYCAR controleert u eenvoudig de beschikbaarheid van de autoverhuur in Veendam en bovendien worden de prijzen gefilterd. Zo weet u zeker dat u een goedkope huurauto tot uw beschikking krijgt, terwijl deze toch van hoge kwaliteit is. Ook dat vinden we namelijk heel belangrijk bij HAPPYCAR en daarom werken we samen met vaste partners, zoals AutoEurope en Thrifty. Zoek de autoverhuur in Veendam die bij u past en ga op weg.

Ontdek Veendam

Veendam heeft altijd een bijzondere plaats ingenomen tussen de Veenkoloniën in Groningen. Ook hier begon men 350 jaar geleden met het afgraven van turf. Door de aanwezigheid van het riviertje de Munte kon zich in Veendam een echt centrum ontwikkelen. Ook vandaag de dag is dit nog duidelijk te zien. Veendam is vandaag de dag een industriële gemeente, vooral op het gebied van de verwerkingsbedrijven voor landbouwproducten. Vele duizenden containers worden hier opgeslagen op een van de grootste in-land containerterreinen in ons land. Vele internationale concerns laten hun producten via deze Groningse stad vervoeren. Op het ogenblik heeft Veendam ongeveer 20.000 inwoners. In het centrum van de plaats vindt u een aantal restaurants waar u niet alleen lekker kunt eten, maar waar u ook even kunt ontspannen op het terras om wat te drinken. De keukens zijn heel variabel en u zult zowel Franse en Italiaanse als Aziatische gerechten op de kaarten tegenkomen. En voor een lekker ontbijtje kunt u natuurlijk terecht bij een van de bakkerijen die Veendam rijk is. Niets zo lekker als een vers broodje op de vroege morgen! Met uw rental car uit Veendam kunt u alle winkels gemakkelijk bereiken en zo kunt u ook meteen weer erop uit. In dit gemoedelijke plaatsje zult u zeker genieten.

Met een huurauto Veendam ontdekken

Veendam is een rustige gemeente waar u met de rental car bijna overal wel een parkeerplaatsje zal vinden. Het is zeker een aanrader om het Veenkoloniaal Museum te bezoeken. De collectie richt zich op een drietal zaken: vervening, landbouwindustrie en Veenkoloniale zeevaart. In de 19e eeuw was meer dan 60% van de hele Nederlandse vloot geregistreerd in Veendam. Vanuit Veendam vertrok men naar de Oostzee en Riga. Het museum bezit dan ook een unieke verzameling Oostzeelepels. Bent u in Veendam met kinderen, dan is het dinopark op landgoed Tenaux natuurlijk een must. Terwijl de kids spannende avonturen beleven met de sympathieke dino's is er voor u het prachtige arboretum en de overige natuur op die uitgestrekte terrein. Met uw huurauto uit Veendam rijdt u gemakkelijk naar deze bezienswaardigheden toe. Bent u niet bekend in de omgeving? Kies dan voor een navigatiesysteem, zodat u altijd de weg terug weet.

Rondreis door de regio Veendam

In de provincie Groningen zult u met de huurauto niet vaak in de file terechtkomen. Maar let dan wel op dat u de spits naar de hoofdstad Groningen vermijdt. Toch hoort een bezoek aan deze bruisende noordelijk stad zeker op het programma te staan. De aanwezigheid van zoveel studenten zorgt voor een gezellige en diverse horeca. Ook is er in het centrum van de stad veel te genieten bij het shoppen. Ga op zoek in de vele kleine rommelwinkels naar dat ene bijzondere item dat jou zozeer aanspreekt. En een bezoek aan de Martinikerk is uiteraard altijd de moeite waard. In Groningen heeft u nog de ruimte en valt er veel te genieten van de natuur. Een mooie tocht is een rondrit langs de Waddenzee, die zoveel verschillende gezichten toont. Langs de kust ziet u nog de ongerepte natuur zoals die er al was voordat Veendam werd bewoond. Geniet van dat moment van rust en bewonder de vele gezichten van deze bijzondere zee. Natuurlijk is het ook een goed idee om met het hele gezin te gaan wadlopen. Doe dit altijd onder goede begeleiding en kies voor een gids, zodat u ook niets hoeft te missen van de kleine diertjes en andere dingen in het zand. En wanneer u ervoor kiest om een dagje rond te toeren in de omgeving van Veendam, dan zult u zeker de molen De Eendracht niet over het hoofd zien. Deze is nog steeds in gebruik en ook geopend voor bezoekers. Rijd er snel naartoe met uw rental car uit Veendam en laat u verrassen!