Auto huren Krakau

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Krakau - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 03:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 03:05 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 07:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 07:53 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 03:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 03:05 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 04:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 04:06 uur.

Beoordeling autoverhuur in Krakau

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Krakau:

4.9 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Wanneer ik weer eens een auto huur kom ik zeker weten bij HAPPYCAR terug.
Huurauto beoordeling van Romero S.- 18 jul. 2015 16:35
(4.1 tot 5 )
Ben echt zonder zorgen op vakantie gegaan dankzij HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Vera Y.- 18 jul. 2015 07:52
(4.9 tot 5 )
We hebben een prachtige reis gehad doordat we makkelijk een auto konden via happycar hebben we onze reis helemaal kunnen uitstippelen
Huurauto beoordeling van Koen S.- 19 jul. 2015 06:49
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Krakau

De stad Krakau ligt in het zuiden van Poland in het hart van de provincie Malopolska. Volgens velen is dit de mooiste stad van Europa en de stad wordt dan ook wel het Florance van Polen genoemd. Florance is ook een partnerstad van Krakau, net als Sevilla. Er is dan ook veel te zien in deze stad die overigens in de geschiedenis lange tijd onder Duitse invloed viel, dit omdat de Polen liever geen systeem hadden waarbij burgers vrij recht hadden om te handelen. Dit systeem was echter wel nodig voor het economische belang, vandaar dat Krakau dan ook werd gesticht als een stad onder het Maagdenburgse recht. Dit gecombineerd met Duitse invloed heeft er voor gezorgd dat tot ver in de 16e eeuw de belangrijkste taal in de stad dan ook Duits was. Het kasteel Wawel in de nabijheid van de stad is zeker de moeite waard. Dit paleis is origineel gebouwd in 1330 maar is verder uitgebreid in de 17e eeuw door het in de renaissance stijl te laten decoreren en uitbreiden. Misschien bezoekt u deze stad wel met auto huren Krakau.


Bezienswaardigheden in Krakau

Daarnaast ligt zeer dicht bij Krakau ook het oude concentratie kamp Auschwitz – Birkenau. Dit is een zeer trieste plek, maar wanneer u in de buurt bent zeker het bezoeken waard. Deze ervaring zal namelijk uw kijk op de Tweede Wereldoorlog in zekere zin beïnvloeden en u zult misschien wel op een andere manier over vrijheid nadenken. Dit gezegd te hebben is Krakau sowieso een bestemming die u veel te bieden heeft aan beide kanten van het spectrum in de geschiedenis, zowel vrolijk als droevig. Wanneer u hier bent, kunt u overigens het beste per auto op stap want de afstanden zijn overzienbaar, maar niet altijd even goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met een wandeling door Krakau kunt u haar historische centrum pas echt goed bewonderen, wonderwel is dit door de eeuwen heen bewaard gebleven zelfs de Tweede Wereldoorlog heeft het doorstaan. Het stadscentrum werd in het verleden beschermd door een dikke stadsmuur. Deze is weliswaar niet meer volledig in takt, maar u kunt deze tegenwoordig alsnog bezoeken en bewonderen.

De Barbakan poort is een van de weinige overgebleven verdedigingswerken van de stad en geeft toegang tot de Florianus poort, tegenwoordig is het een toeristische trekpleister en is het een expositie ruimte van het stedelijk historisch museum van Krakau. Achter de Barbakan ligt de Florianus straat, deze straat heeft vele winkeltjes, bars en restaurants en hier kan degene die van winkelen houdt dan ook zijn of haar hart ophalen. Wie hier niet zo van houdt kan natuurlijk altijd een heerlijk drankje gaan drinken in een van de vele kroegen in deze straat. De Florianusstraat zal uiteindelijk uitkomen op de grote markt van Krakau, gebouwd in de 13e eeuw huist de grote markt een aantal van de meest historische en karakteristiekste gebouwen van Krakau, zoals de Maria basiliek. Een bezoek aan het Schindler musuem is ook zeker de moeite waard.


Een auto huren in Krakau

In Krakau zijn er vele opties die u heeft om te genieten van een huurauto in Krakau. Krakau heeft een leuk aanbod en een levendige atmosfeer. Maar u kunt ook afreizen naar een iets donkerder verleden zoals de zoutmijn van Wieliczka, vandaag de dag een toeristische attractie met meer dan 250 kilometer aan galerijen waar de rotsen zijn versierd met reliëfs en standbeelden die uit het zout zijn uitgehakt . Het is uitgeroepen tot een World Heritage Site voor Unesco. Gedurende een tour zal u ongeveer 3,5 kilometer door de mijnen reizen, dus het is aangeraden om u comfortabel te kleden met stevige schoenen en voldoende energie mee te brengen. Een andere reis die u in de buurt kunt maken is naar het Nationaal Park Ojców, Wadowice de geboorteplaats van Paus Johannes Paulus II van het heiligdom van Czestochowa of naar Morsie Oko in Zakopane. Daarnaast zijn er nog genoeg andere leuke dingen te doen in Polen zoals een bezoek brengen aan de hoofdstad Warschau, waar u opnieuw uw ogen uit zult kijken. Met een huurauto Krakau is dit allemaal mogelijk en heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u zelf wil.