Auto huren Larnaca

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 20 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Larnaca - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 09:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 09:01 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 09:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 09:01 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 09:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 jan. 2020 09:01 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 dec. 2019 11:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 dec. 2019 11:57 uur.

Beoordeling autoverhuur in Larnaca

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Larnaca:

4.3 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Prima geregeld
Huurauto beoordeling van Loui H.- 18 jul. 2015 00:32
(4.2 tot 5 )
Voorbeeldig!!
Huurauto beoordeling van Dirk de K.- 17 jul. 2015 23:13
(4.1 tot 5 )
Vragen werden door het service team goed en vakkundig afgehandeld.
Huurauto beoordeling van Romero M.- 19 jul. 2015 22:54
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Larnaca

Larnaca is een stad van uitzonderlijke schoonheid met tal van bijzondere bezienswaardigheden, waaronder een oud havengebied en een aantal imposante gebouwen. Verder vindt u in Larnaca de mooiste stranden van het eiland. Larnaca is gelegen op Cyprus aan de zuidkant van het eiland en is de derde grootste stad van het eiland. De internationale luchthaven van Larnaca ligt aan de rand van de stad en is met rental car Larnaca goed te bereiken. Met autoverhuur in Larnaca ontdekt u dit bijzondere eiland op een leuke en makkelijke manier.


Auto Huren Larnaca

Begint u uw bezoek aan dit bijzondere eiland in Larnaca zelf. In het oostelijke deel van de stad aan het eind van de Atheenseweg vindt u het Europe Square. Hier vindt u een aantal bijzondere koloniale gebouwen die allemaal stuk voor stuk een bezichtiging waard zijn. De gebouwen werden gebouwd in 1881 door de Britten die toen aan de macht waren in Larnaca. Brengt u een bezoek aan het gouverneur gebouw of aan het authentieke huis van de havenmeester. Verder kunt u de oude pakhuizen bewonderen en een bezoek brengen aan de oude haven zelf. Tegenwoordig vindt u in deze oude koloniale gebouwen het paleontologie museum, de galerie voor moderne kunst en het stads museum. Ten zuiden van het Europe Square vindt u de St. Lazarus kerk. Deze belangrijke religieuze kerk werd in de 9e eeuw na christus gebouwd en is gewijd aan St. Lazarus. De kerk heeft een open veranda met bewaarde sporten van Griekse, Latijnse en Franse inscripties. In de 17e eeuw werd de klokkentoren aan de kerk toegevoegd.

Een ander hoogtepunt in Lacarna is het Lacarna Fort. Dit fort is met car hire Larnaca eenvoudig te bereiken vanaf Europe Square. Larnaca fort ligt aan de zuidkant van de stad en werd gebouwd tussen 1382 en 1398 om de haven van de stad te beschermen. In 1625 herbouwden de Ottomanen een deel van het fort en later tijdens de Britse overheersing werd het fort gebruikt als gevangenis. Tegenwoordig zijn veel kamers omgetoverd tot museum vanwege de historische betekenis van het fort. Verder wordt de binnenplaats van het fort veelal gebruikt voor culturele evenementen in het zomerseizoen. Naast het fort van Larnaca vindt u het Djami Kebir, oftewel de grote moskee. Deze moskee werd gebouwd in de 16e eeuw en wordt nog steeds bezocht door de lokale moslimgemeenschap. Vanaf het fort heeft u een goed uitzicht over deze indrukwekkende moskee.

Ten westen van Larnaca vindt u het tweede grootste zoutmeer van Cyprus. Met car hire Larnaca rijdt u in nog geen 10 minuten naar dit bijzondere meer toe. Het meer is een populaire trekpleister en de thuisbasis van bijna 85 soorten watervogels, waaronder de flamingo. Elk jaar rond de maanden januari en februari maken ongeveer 10.000 flamingo’s hier een tussenstop. In de maanden juli en augustus droogt het meer op wat een zout laag van ongeveer 10 cm dik achterlaat op de bodem van het meer. In de middeleeuwen werd het meer gebruikt om zout te delven voor commerciele doeleinden, maar tegenwoordig is het een toeristische attractie. In de buurt van het meer vindt u de heilige plaats van Hala Sultan Tekke. Deze moskee is een van de heiligste islamitische plaatsen en een islamitisch bedevaartsoord. De moskee is gebouwd op het graf van Umm Haram, voedster van de profeet Mohammed. De moskee wordt elk jaar bezocht door duizenden pelgrims. Vanaf de top van de minaret heeft u een prachtig uitzicht over Lacarna en haar omgeving.


Rental Car Larnaca

Met auto huren Larnaca kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Verder geeft car hire Larnaca u de mogelijkheid om het eiland op een leuke en makkelijke manier te leren kennen. Voor welke reden u ook maar een huurauto in Larnaca zoekt, rental car Larnaca geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.