Auto huren Basel

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Basel - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 aug. 2020 08:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 aug. 2020 08:17 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 aug. 2020 08:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 aug. 2020 08:17 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 05:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 05:53 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 05:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 05:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Basel

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Basel:

4.3 tot 5 (781 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Mijn eigen auto was total loss, maar ik zou snel emigreren dus moest tijdelijk een auto huren, dit is allemaal prima verlopen met happycars.
Huurauto beoordeling van Maria D.- 18 jul. 2015 09:41
(4 tot 5 )
Luxe auto gehuurd om mee te showen bij de reunie van mijn oude school. Prima gelukt, met dank aan HAPPCYCAR.
Huurauto beoordeling van Jennifer U.- 20 jul. 2015 01:57
(4.7 tot 5 )
Lekker er op uit geweest met een huur auto van happycar
Huurauto beoordeling van Gerard O.- 20 jul. 2015 11:26
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Basel

Een vakantie is het moment om eens te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ga er lekker op uit en geniet van die mooie dagen! Ga bijvoorbeeld naar de gezellige Zwitserse stad Basel, dat zich in de buurt van het drielandenpunt met Frankrijk en Duitsland bevindt. Om het nog gemakkelijker te maken en snel van uw vakantie te genieten zal het vliegtuig de ideale optie zijn. Met nog geen twee uur zit u dan al in deze stad en met een huurauto in Basel heeft u straks de huurauto waarmee leuke uitstapjes ondernomen kunnen worden.

Goedkoop op vakantie? Met een huurauto wordt het nog goedkoper. Want wie kiest voor autohuur in Basel is altijd verzekerd van de allerbeste vervoersmiddelen. Op die manier kunt u alle bezienswaardigheden in de stad en omgeving eenvoudig bereiken. Daarnaast biedt autoverhuur Basel altijd de scherpste en laagste prijs. Wanneer u kiest voor een huurauto in Basel krijgt u dus het beste auto voor de laagste prijs. Door te beginnen bij HAPPYCAR vindt u alles om de vakantie goed te starten.

 

Ontdek Basel

Voordat de reis begint is een stukje voorkennis het allerleukst. Misschien herkent u wel delen wanneer de vakantie van start gaat. Basel ligt namelijk aan de weerszijden van de beroemde rivier de Rijn. Op de linkeroever ligt Groot Basel en op de rechteroever kunt u Klein Basel vinden. Door maar liefst vijf bruggen worden deze twee delen met elkaar verbonden, waarvan één de spoorbrug is. De meest bekende brug van deze vijf is de Rheinbrücke. Vanaf deze brug heeft u een prachtig uitzicht. Als u op zoek gaat naar het historische stadscentrum, dan moet u in Groot Basel zijn. Hier vindt u tevens het meest belangrijke stuk uit de geschiedenis. We hebben het over de 12e-eeuwse Münster van Basel. Daarnaast kent de stad ook nog een aantal belangrijke pleinen zoals het Jugendstilpandel en het gotische stadhuis.


Met de huurauto Basel ontdekken

Een grote stad zorgt altijd voor genoeg activiteiten. Daarom hebben we de leukste activiteiten vast op een rijtje gezet. Zodat u straks zonder moeite de leukste plaatsjes met de auto kunt bezoeken.

De Mittlere Brücke: wanneer we de naam letterlijk vertalen staat hier de middelste brug en dat klopt ook! Want van alle bruggen die de stad met elkaar verbind is dit de middelste die u vindt. In het jaar 1225 werd op dezelfde plaats een houten brug gebouwd. Later werd dat natuurlijk vervangen voor de stenen versie. Toch blijft deze plaats een prachtig uitzicht behouden over de Rijn en Basel. Aan de voet van deze brug vindt u ook nog een fort. Dit gebouw werd vroeger als uitkijkpost gebruikt om de brug te verdedigen. Al met al zorgt dit plaatje voor een schitterend uitzicht.

De Spalentor: de drie overgebleven stadspoorten van Basel zijn ook zeker een bezoekje waard. Het is de best bewaarde stadspoort en een uniek stukje geschiedenis. Daarnaast zijn de andere stadspoorten zoals de St. Johannes en St. Alban Tor ook zeker de moeite waard.

De Münster: deze kathedraal heeft een veelzijdige geschiedenis achter de rug en is een van de meest belangrijke bezienswaardigheden van de stad. De Münster is gebouwd op één van de achttien heuvels waarom de stad is geplaatst. Neem ook een kijkje in deze kathedraal, waar u de graftombe van Erasmus zult tegenkomen.


Rondreis door de regio van Basel

Met de auto kunnen veel mooie plaatsen in de buurt bezichtigd worden. Denk bijvoorbeeld aan Augusta Raurica dat nog geen vijftien minuten buiten Basel ligt. De ruïnes van deze oude stad zijn zo'n 1800 jaar geleden de woonplaats geweest voor twintigduizend mensen. Echter in het jaar 260 werd het door de Germanen verwoest. Een van de bijzondere bezienswaardigheden is het theater en het bijbehorende archeologische museum. Daarnaast is Zoo Basel ook een belangrijke bezienswaardigheid. Sinds 1874 is deze dierentuin uitgegroeid tot de grootste dierentuin van Zwitserland. Het is de groene oase van Basel waar mensen en dieren elkaar ontmoeten. Een van de bijzondere bezienswaardigheden is het aquarium met maar liefst 5000 vissen, het apenhuis en het vogelhuis.


Vanuit Basel bent u zo in andere gebieden van Zwitserland, zoals het gebied rond de prachtige stad Zürich of in de hoofdstad Bern. U kunt er ook voor kiezen om de auto bijvoorbeeld weer in te leveren op de luchthaven van Zürich. Met een huurauto in Basel bent u heel flexibel.