Auto huren Birmingham

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 9 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Birmingham - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2020 05:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2020 05:07 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2020 05:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2020 05:07 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2020 05:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2020 05:07 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2020 05:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2020 05:07 uur.

Beoordeling autoverhuur in Birmingham

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Birmingham:

4.5 tot 5 (781 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Happycar, ik ben er simpelweg enthousiast over.
Huurauto beoordeling van Flores S.- 17 jul. 2015 12:21
(4.1 tot 5 )
Veel tijd en geld bespaard door met happycar te boeken
Huurauto beoordeling van Dennis J.- 17 jul. 2015 07:53
(4 tot 5 )
Snel en eenvoudig geboekt en alles was goed geregeld
Huurauto beoordeling van Erika C.- 17 jul. 2015 07:02
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Birmingham

In de West Midlands van Engeland licht de op een na grootste stad van het land, Birmingham. Met ongeveer 2,6 miljoen mensen in haar metropool levende. Birmingham was het centrum van de Britse metaalindustrie en van de “Black Country” zo genoemd vanwege de vele rook van de fabrieksschoorstenen ten tijde van de industriële revolutie. Tegenwoordig is Birmingham een moderne stad met Futuristische hoogbouw, maar hoe het er in Birmingham uit zag ten tijde van de industrieele revulutie kan men nog steeds terug zien in het “Black Country Museum”. Vanuit Birmingham heeft u ook een prima mogelijkheid om per huurauto Groot Brittannië te verkennen.


Ontdek Birmingham

In Birmingham valt voor ieder wat wils te vinden, of u nu naar de Botanische tuinen wilt, naar het Institute of Fine Arts, of wanneer u meer van het stadsleven houdt, naar de Chinese wijk gaat u naar de Rotunda kijken, een cilindervormige kantoor toren. Wanneer van winkelen houdt, kunt u natuurlijk ook een tussenstop maken bij het Jewellery Quater, waar zich de grootste concentratie van juwelierszaken en sieradenateliers in Europa bevinden of u gaat naar het winkelcentrum de Bullring om iets kost bewuster te winkelen. Verder kunt u ook het nachtleven in duiken in een van de levendige pubs voor het authentieke gevoel en voor een hippe atmosfeer gaat u naar St. Pauls. Daarnaast kunt u ook genieten van concerten in de Town Hall en de Symphony Hall. Bovendien kunt u ook de historie van de stad opsnuiven wanneer u een bezoek brengt aan de Grachten van Brindleyplace. Of u kunt uw ogen uitkijken op Victoria Square dat in de jaren 90 volledig op nieuw werd aangelegd met een nieuwe fontein die “The River” heet, maar door velen “the Floozie in the Jacuzzi” genoemd wordt. Om na deze activiteiten te ontspannen kunt u naar Aston Park dicht bij de historische voetbalvelden van een van Engeland’s meest beroemde voetbal club, Aston Villa. Wanneer u de stad gezien heeft dan kunt u de rest van dit gebied zeer gemakkelijk verkennen met een huur auto vanuit Birmingham.


Rondreizen vanuit Birmingham

Vanuit Birmingham kunt u binnen twee uur richting Londen rijden, bekend van natuurlijk de Big Ben, de Black Taxi’s en natuurlijk de dubbeldekkerbussen die Engeland daadwerkelijk Engeland maken. Verder kunt u ook de andere kant op om bijvoorbeeld Liverpool of Manchester te ontdekken, of wat denkt u er van om met uw huur auto naar Schotland door te rijden en het meest noordelijke punt van het eiland te zien bij “Lands End”.


Met de huurauto door Birmingham

Zoals u ziet is Birmingham erg veelzijdig en is er altijd wat te doen. Of u nu van culturele activiteiten houdt of van het nachtleven. Birmingham biedt het allemaal. Met autohuur Birmingham kunt u gaan en staan waar uzelf wilt en heeft u de vrijheid om te doen wat en wanneer u wilt. En of u nu noordelijk of zuidelijk rijdt, verder de industrie gebieden van Engeland in of naar het nette en hoffelijke London er is altijd wel een huur auto in Birmingham voor u. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Cardiff. Bristol Airport is ook niet ver weg. Bijzonder handig is de overname direct bij de luchthaven van Birmingham Airport. Een populaire bestemming in de buurt is ook Exeter Airport.