Auto huren San Antonio

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in San Antonio (TX)

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in San Antonio (TX):

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Onze vakantie was geweldig want wekonden gaan en staan waar we wouden dankzij onze huurauto, en ook nog zonder problemen gekregen. Perfect begin!
Huurauto beoordeling van Mark D.- 21 jul. 2015 03:18
(4.4 tot 5 )
Goedkoop, snel en makkelijk. Happycar is de ideale site om dit alles te vinden
Huurauto beoordeling van Bob Z.- 21 jul. 2015 02:50
(4 tot 5 )
Omdat wij zelf geen auto hebben via happycar een auto geboekt en geen moment ontevreden geweest.
Huurauto beoordeling van Hernan C.- 20 jul. 2015 06:17
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in San Antonio

Hoewel er in de wereld diverse steden zijn, die die naam dragen, is San Antonio in de Verenigde Staten verreweg het grootst. Hoe kan het ook anders, als die stad ligt in de staat Texas, waar alles “bigger” is?! Een grote stad, brengt grote afstanden met zich mee, en op dat moment is het prettig wanneer je over comfortabel, eigen vervoer beschikt. Je auto meenemen wanneer je per vliegtuig reist is lastig, een huurauto in San Antonio regelen is des te eenvoudiger. Een van de aantrekkelijke kanten van San Antonio, is dat je er geweldig kunt shoppen. Alleen al om daar een zo riant mogelijk budget voor over te hebben, is het handig je autohuur in San Antonio via HAPPYCAR  te regelen. Wanneer je dat doet, kun je kiezen voor een auto van Avis, CarDelMar, Argus of een andere grote verhuurder. Dit met de zekerheid dat je nooit teveel betaalt en zoveel mogelijk bestedingsruimte overhoudt voor je vakantie.

Ontdek San Antonio
San Antonio ligt in de staat Texas en is de op zeven na grootste stad van de Verenigde Staten. De stad biedt een kleurrijke mix van kunst, cultuur, historie en vele hedendaagse vormen van vermaak. Wanneer je in je rental car San Antonio verkent, kun je niet om de meest bekende bezienswaardigheid van de stad, The Alamo, heen. Dit fort werd in 1836 dertien dagen lang belegerd door een groep van duizenden Mexicaanse soldaten. Het is een belangrijke trekpleister voor zowel scholieren als toeristen, die een brede inkijk in de lokale geschiedenis willen hebben. Prettig, wanneer je in The Alamo rondloopt of, na je bezoek aan de autoverhuur in San Antonio, elders in de stad rondrijdt, is dat je dit doet in een klimaat dat beïnvloed wordt door de Golf van Mexico. Dat betekent dat je te maken hebt met aangenaam warme temperaturen.

Met een huurauto San Antonio ontdekken
De kans is groot, dat je in San Antonio door straten loopt of over wegen rijdt, waar eerder indianen hun sporen nalieten. Ver voor de tijd dat daar van asfaltering sprake was, of toeristen besloten tot autohuur in San Antonio, waren er in dit gebied diverse indianenstammen gevestigd. Behalve overblijfselen en invloeden uit die oude cultuur, kent San Antonio ook de invloeden van vroegere Spaanse bewoners. Al met al, maakt dat de sfeer in de stad levendig en kleurrijk en valt er voor de liefhebbers van kunst, cultuur en historie veel te genieten. Daarnaast kun je, wanneer je van winkelen houdt, hier je hart ophalen. Wanneer je The Riverwalk bezoekt, is het aan te raden een auto met een flinke kofferbak te kiezen bij de autoverhuur in San Antonio. Het aanbod aan shops en artikelen hier is zo overweldigend, dat bijna niemand daar niet hebberig van wordt.

Rondreis door de regio San Antonio
Als je toch al een rental car in San Antonio tot je beschikking hebt, is de kans groot dat je de verleiding niet kunt weerstaan de stadsgrenzen over te gaan. Houston ligt op een afstand van net wat meer dan 300 kilometer, en is misschien wat te ver weg, om vanuit San Antonio te bezoeken. Een bezoek aan Austin, dat op circa honderddertig kilometer van San Antonio ligt, is wat beter te behappen. Deze stad ligt aan de Colorado River en huisvest de universiteit van de staat. Dat alles in Texas “bigger” is, blijkt wanneer je The State Capital bezoekt. Dit gebouw doet The US Capital in Washingthon verbleken. Behalve een kennismaking met de geschiedenis en het bestuur van de staat Texas, is ook even uitblazen in een natuurrijke omgeving in Austin mogelijk. Met de wendbaarheid die je huurauto uit San Antonio je geeft, ben je zo in het National Wildflower Research Center. Wanneer je de autoverhuur in San Antonio bezocht hebt met de bedoeling meer van Texas te zien, dan zijn San Antonio en Austin twee goede eerste stappen. Wil je verder reizen? Dan kun je via HAPPYCAR regelen dat je je rental car uit San Antonio kunt blijven rijden en daar inlevert waar dit jou uitkomt. Zo zie je niet alleen alles dat je wilde bekijken, maar heb je ook de optimale vrijheid.