Auto huren Cuba

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Cuba

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Cuba:

4.8 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Uitstekende service gehad bij het boeken van mijn reis
Huurauto beoordeling van Janne A.- 17 jul. 2015 07:08
(4.9 tot 5 )
Wat een topaanbiedingen!
Huurauto beoordeling van Gerrit J.- 18 jul. 2015 16:36
(4.3 tot 5 )
Verre reis gemaakt met happycar, goed bevallen prima service, uitstekende prijs en de ervaring was om niet te vergeten, thankx happycar.
Huurauto beoordeling van Alina L.- 19 jul. 2015 22:49
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Cuba

Met uw huurauto door Cuba – ontdekt u het land van de sigaren en Caribische sferen op een leuke en makkelijke manier. Cuba, officieel de Republiek Cuba is een eiland in het Caribisch gebied tussen Jamaica en de Bahama's. De hoofdstad van Cuba is Havana en tevens de grootste stad met zo’n 2 miljoen inwoners. Geniet u tijdens uw bezoek aan Cuba van de cultuur, geschiedenis en Caribische charme met als achtergrond de prachtige Cubaanse zandstranden. De beste manier om dit imposante eiland te ontdekken is met een huurauto op Cuba.


Wat gaat u doen in Cuba?

Als u bent aangekomen op Cuba, dan is het natuurlijk fijn als u snel het vliegveld kunt verlaten om het land te ontdekken. Daarom raden wij u aan om voor uw vakantie een auto te reserveren via HAPPYCAR. Hierdoor kunt u gemakkelijk de auto ophalen en omzeilt u lange wachtrijen.

Begint u uw reis met een bezoek aan de hoofdstad Havana. Havana is een levendige, kleurrijke metropool met meer dan twee miljoen mensen. Brengt u eerst een bezoek aan de oudste wijk van de stad, Havana Vieja. Deze oude wijk, met bijna 1000 gebouwen, is van groot historisch belang en het meest complete koloniale complex in Amerika. Oud Havana heeft een verbazingwekkende rijkdom aan kastelen, kathedralen, kloosters, paleizen en andere belangrijke gebouwen, verspreid over vijf eeuwen. Zo kunt u een bezoek brengen aan de Cathedral de San Cristobal de la Habana, een oude rooms-katholieke kathedraal die in barokke stijl is opgetrokken. Verder mag u de Plaza de la Revolución niet missen. Op dit plein hield voormalig president Fidel Castro zijn lange en indrukwekkende speech voor het volk, waarop Cuba een republiek werd. Aan de oostelijke kant van de baai van Havana vindt u het indrukwekkende fort la Cabana. Dit schilderachtige fort stamt nog uit de koloniale tijd en is erg leuk om te bezichtigen. Naast al deze bezienswaardigheden kunt u natuurlijk ook genieten op één van de terrasjes op de vele pleinen die in de stad te vinden zijn. Met uw huurauto ontdekt u de stad op een eenvoudige manier.

Nadat u in Havana bent uitgekeken kunt u met uw huurauto naar een ander gebied op Cuba rijden. Rijdt u bijvoorbeeld naar de King’s Garden Archipel. Deze Archipel bevat honderden eilanden waarvan de drie belangrijkste zijn verbonden met het vasteland. Hier vindt u prachtige witte zandstranden, warm helderblauw water en kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur.

De met pijnbomen begroeide bergen, die op korte afstand ten westen van Havana beginnen en doorlopen tot het noorden van de province Pinar del Rio, zijn een beschermd nationaal park en een paradijs voor bedreigde dieren en natuurliefhebbers. Laat u hier uw huurauto even staan en maak een wandeling door dit uitzonderlijke gebied. Naast veel pijnbomen vindt u hier ook uitgestrekte tabaksplantages die hier volop groeien door de rijke bodem en het zachte klimaat.

Een andere plek die u niet mag missen is Trinidad. Met uw huurauto rijdt u in nog geen 4 uur naar deze bijzondere plek toe. Trinidad werd in 1514 opgericht door Diego Velaquez en groeide tijdens de 17e en 18 eeuw uit tot een rijk handelscentrum waar slaven en suiker werden verhandeld. In deze tijd vestigden kooplieden en rijke grootgrondbezitters zich in mooie huizen en herenhuizen. Deze pastelkleurige huizen en geplaveide straatjes zijn sinds die tijd nauwelijks veranderd, waardoor u een goed beeld krijgt van de koloniale tijd.

Ook kunt u naar de stad Varadero, die door veel mensen bestempeld wordt als de mooiste stad van de wereld. In Varadero kunt u dan ook alles doen: van winkelen tot lekker op het strand liggen en van watersporten tot golfen.


Huurauto Cuba

Bij het huren van een auto op Cuba kunt u de hierboven genoemde steden, gebieden en bezienswaardigheden op een leuke en makkelijke manier leren kennen. Een huurauto op Cuba geeft u de vrijheid om op het eiland uw eigen route te kiezen en zelf te bepalen waar en wanneer u stopt.