Auto huren Cyprus

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 30 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Cyprus - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 05:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 05:36 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 05:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 05:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Cyprus

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Cyprus:

4.9 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Ik wil zeker nog een keer boeken via happycar
Huurauto beoordeling van Alex T.- 18 jul. 2015 01:51
(4.2 tot 5 )
Nog nooit het zo goed voor elkaar gehad met HappyCAR
Huurauto beoordeling van Jassim a.- 17 jul. 2015 07:26
(4.8 tot 5 )
Huren bij HappyCar kann ik echt aanraden.
Huurauto beoordeling van Jacinta K.- 19 jul. 2015 18:29
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Cyprus

Cyprus staat in de Griekse mythologie ook wel bekend als de geboorte plaats van Aphrodite. Met zijn grote historie en een schatkamer aan overblijfselen van vele eeuwen geleden, is Cyprus een lust voor het oog. Daarnaast bevinden zich op Cyprus veel uitgestrekte wijnvelden, glooiende wijngaarden en grillige rotskusten. Met een huurauto op Cyprus heeft u alle vrijheid om dit prachtige eiland te ontdekken.


Een auto huren

Door een auto te huren ontdekt u dit eiland op een leuke en makkelijke manier. Het eiland is opgedeeld in een Grieks en een Turks gedeelde en het is dan ook gemakkeijk om met uw huurauto Cyprus door te kruisen. Onderweg komt u langs wonderschone bloemenvelden, cultuurhistorisch erfgoed en een azuur blauwe zee. Deze zee zou u kunnen doen vermoeden dat u in het paradijs bent aangekomen. Wanneer u het eiland verkent zult u er achter komen dat er vele sporen zijn achter gebleven van zowel de Turkse als de Griekse cultuur. U ziet dit duidelijk in de hoofdstad, Nicoisa. De scheidslijn tussen het Turkse en Griekse gedeelte ligt namelijk nog in het midden van deze stad.


Cyprus ontdekken

Met een huur auto op Cyprus rijdt u langs een van de vele historische kloosters of moskeeën op het eiland. Ook zult u waarschijnlijk langs de de grillige kusten rijden. Voor wie de auto even wilt laten staan is een stuk wandelen of een berg beklimmen op Cyprus ook een optie. Een berg die u bijvoorbeeld kan beklimmen is het Troödosgebergte. De hoogste top hiervan is de Olympus, niet te verwarren met de gelijknamige berg in Griekenland. Dit hoogste punt is 1952 meter hoog. Het gebergte beslaat een groot deel van het westen en het midden van het eiland.

Houdt u meer van van lekker eten en drinken dan van wandelen, dan kunt u wederom de auto even laten staan en genieten van een Cypriotische lunch of diner. De Cypriotische keuken kent veel unieke afwisselingen van Turkse, Italiaanse, Britse en Oosterse ingrediënten. Deze afwisselingen zorgen voor een erg smaakvolle keuken. Na deze maaltijd kunt u er weer tegen aan en kunt misschien als nog het Troödosgebergte beklimmen. U kunt natuurlijk ook naar een van de vele stranden gaan, waar men een duik in de azuur blauwe zee kunt nemen en waar u al uw zorgen even kunt vergeten.


Wanneer men denkt aan rondreizen op Cyprus kunt u vanuit de hoofdstad Nicosia naar de St. Lazarus kathedraal om uw reis verder te vervolgen naar Ayia Napa en Protaras. Op deze twee plekken bevinden zich de mooiste stranden van het eiland. Vanuit hier kunt u verder rijden naar Limassol, waar u in het oude Kourion vele archeologische bezienswaardigheden zult aantreffen. Verder kunt u door rijden naar Phapos en daar in de buurt het St. Neophytos klooster bezoeken. Wanneer u dit bezocht heeft, kunt u hierna weer verder rijden met uw huurauto via een route met prachtige vergezichten. Uiteindelijk zult u uitkomen bij de plaats Latschi. Hier vindt u de baden van Aphrodite. Volgens de legendes badderde Aphrodite hier met haar geliefde Adonis. Hij dronk ooit water uit de baden en werd op slag verliefd op haar. Ook nu nog kunt u deze baden bezoeken en er een duik in nemen, of u kunt één van de vele paden dwars door de ongerepte natuur volgen naar één van de adembenemende uitkijkpunten over de kust of het Akamas schiereiland.

Daarnaast is er ook nog de plaats Larnaca. Larnaca is niet alleen een belangrijke havenstad aan de zuidoostkust van Cyprus, maar door de goede verbindingswegen op het eiland is het ook de ideale uitvalsbasis om andere interessante plekken te bezoeken. Daarbij is een huurauto vanaf Larnaca Airport een prima start van uw vakantie

Kortom; met een huurauto op Cyprus heeft u de vrijheid om het eiland te verkennen op een ontspannende manier. Laat uw creativiteit u leiden, huur een auto en ga op weg om Cyprus te ontdekken.