Auto huren Faro

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 5 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Faro - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:03 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:03 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 apr. 2020 01:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 apr. 2020 01:02 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 apr. 2020 02:37 uur.

Beoordeling autoverhuur in Faro

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Faro:

4.3 tot 5 (794 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Geweldige service
Huurauto beoordeling van Pieter O.- 18 jul. 2015 03:18
(4.8 tot 5 )
Heel veel plezier gehad met een autohuren bij HappyCar
Huurauto beoordeling van Janine A.- 17 jul. 2015 14:59
(4.2 tot 5 )
Gelukkig was er het HappyCar service team dat mij goed begeleid heeft in het huren van een auto hartstikke bedankt! HappyCar is top.
Huurauto beoordeling van Brian S.- 19 jul. 2015 04:54
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Faro

Faro ligt aan de kust in het zuiden van Portugal en is de hoofdstad van Algarve. Het is een bruisende stad die met haar internationale luchthaven uitstekend bereikbaar is. Het centrum van Faro is erg gezellig en knus. Verder bezit de stad veel culturele bezienswaardigheden, waaronder verschillende musea. Het gebied rondom Faro kent een prachtige kustlijn met de mooiste stranden van Europa. Daarnaast vindt u er een aantal kleine vissersdorpje en is mooi weer in Faro gegarandeerd. In deze stad hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto ontdekt u Faro op een leuke en makkelijke manier!


Ontdek Faro

Het centrum van Faro is gedeeltelijk omgeven door fraaie stadsmuren die afstammen van de middeleeuwen. In deze stadsmuur bevinden zich drie stadspoorten, waarvan de Arco da Vila de mooiste is. Deze poort heeft Moorse invloeden en werd gebouwd in de 19e eeuw. In het centrum vindt u ook de kathedraal, Sé Catedral de Faro. Deze eerste Christelijke kerk werd door de Engelsen in 1596 verwoest, maar door de jaren heen is de kerk weer opgebouwd. Hierdoor bestaat de huidige kathedraal uit vele verschillende bouwstijlen. Dit maakt de kathedraal tot een unieke bezienswaardigheid. Vlakbij de kathedraal ligt het Nossa Senhora da Assuncao. Dit voormalige klooster werd gebouwd in de 16e eeuw en dient tegenwoordig als museum. De naam van het museum is Museu Municipal. In het museum zijn veel Romeinse en west-gotische vondsten te bewonderen. Een ander bekend museum in Faro is het museum Etnografico. Dit museum is speciaal ingericht om de oude ambachten en kunstnijverheid tentoon te stellen van de lokale bevolking. U kunt hier de werktuigen en een traditionele woning bezichtigen.


Auto huren in Faro

Naast de oude binnenstad kent Faro ook een prachtige kustlijn. Om dit gebied te beschermen werd in 1987 het natuurpark Parque Natural da Ria Formosa opgericht. Het park bestaat uit zo’n 60 km aan kustlijn en werd in het leven geroepen om het natuurlijke ecosysteem voor bedreigingen te behoeden. Het reservaat wordt omringd door een keten van eilanden en schiereilanden van zand omgeven door een grote lagune. Door de werking van eb en vloed bestaat de lagune uit moeraslanden, zoutpannen, zee-engten en kanalen. In de lagune vindt u veel schelpdieren, vissen en vogels. Dit zorgt ervoor dat het natuurgebied een unieke uitstraling krijgt, wat u zeker niet mag missen. Wanneer u een huurauto boekt kunt u door dit prachtige gebied rijden en genieten van alle mooie dingen. In Faro kunt u ook ontzettend lekker eten. Faro staat vooral bekend om de mosselen en oesters die geteeld worden in het natuurpark Natural da Ria Formosa. Verder is zwart gekleurd varkensvlees, Porco Preto, erg populair onder de lokale bevolking. Deze lekkernijen mag u zeker niet missen bij een bezoek aan Faro!


Rondreis door de regio van Faro

Met een huurauto in Faro rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het gebied waar Faro deel van uitmaakt te ontdekken, namelijk de Algarve. Naast de lagunes die u ten oosten van Faro vindt kunt u ten westen van Faro de mooie zandstranden vinden. Gaat u liever wandelen? Dan rijdt u naar het Monchique-gebergte of de Caldeirão-bergen.

Een populaire bestemming in de buurt is ook Lagos. Lagos zelf is op heuvels gebouwd en kijkt via de boulevard met palmen uit over de baai en op de vissers- en de jachthaven. Ook wordt Lagos wordt omringd door zeven zandstrandjes. Vanaf de beroemdste van deze rotsformaties, de Ponta da Piedade, heeft u zicht op een aantal van deze strandjes en kan het zomaar gebeuren dat u een dolfijnen voorbij ziet zwemmen.

Wanneer u tijd heeft kunt u ook vanuit Faro, de stad Albufeira bezoeken. Albufeira is tegen de rotskust gebouwd met veelal wit geschilderde huizen. De stranden worden vaak bezet door vakantiegangers, maar ook door kleurrijke vissersbootjes. In Albufeira kunt u uitstekend genieten van allerlei restaurantjes en bars gelegen aan de jachthaven. Kortom; met een huurauto in Faro, kunt u gaan en staan waar u maar wilt!