Auto huren Heraklion

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Iraklion - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 02:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 02:51 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 02:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 02:51 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 02:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 02:51 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 03:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 03:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Iraklion

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Iraklion:

4.8 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Zeer blij hoe makkelijk alles te regelen was
Huurauto beoordeling van Marleen S.- 17 jul. 2015 21:55
(4 tot 5 )
Auto gehuurd zonder problemen, wat fijn dat het zo makkelijk ging
Huurauto beoordeling van Gertie K.- 18 jul. 2015 16:36
(5 tot 5 )
Het is bijna voor nix
Huurauto beoordeling van Nicolette R,- 20 jul. 2015 11:30
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Heraklion

Met een huurauto door Heraklion – Heraklion is de grootste stad van Kreta en tevens een van de aanvlieghavens voor het eiland. De stad telt ongeveer 175.000 inwoners en is daarmee een van de grootste steden van Griekenland. Een van de belangrijkste kenmerken van Heraklion, is net zoals die van Kreta in het algemeen, de constante afwisseling van beschavingen die in de loop van de tijd hun sporen hebben achtergelaten. De bezienswaardigheden uit verschillende tijden, de musea in de stad zelf en de prachtige stranden in de omgeving zijn slechts een paar voorbeelden van wat Heraklion u te bieden heeft. Met een huurauto in Heraklion via HAPPYCAR leert u deze stad op een leuke manier kennen en is het een comfortabele manier om ook de rest van Kreta te ontdekken.


Ontdek Heraklion

Heraklion is het centrale punt van Kreta en daar kunt u ook veel van de belangrijkste bezienswaardigheden uit het Minoïsche tijdperk ontdekken. Alle vondsten van dit tijdperk zijn te vinden in het Archeologisch Museum van Heraklion. Het museum is in 2009 volledig gerenoveerd en biedt nu een nog betere introductie in de Minoïsche kunst. Met als hoogtepunt de 3500 jaar oude fresco’s uit Knossos, waaronder prins van de lelies en de wereldberoemde stierenfresco. Na uw bezoek aan het Archeologisch museum kunt u met uw huurauto Heraklion naar het fort genaamd Koulés uit de 16de eeuw. Dit fort werd omstreeks 1540 gebouwd door de Venetianen om de haven te beschermen. Het fort is goed intact gebleven en dus erg leuk om te bezichtigen. Zo kunt u er nog steeds middeleeuwse kanonskogels vinden en loopt er onder het fort nog een geheime donkere gang die vroeger werd gebruikt om te vluchten of om de vijand te verrassen. Een prachtig uitzicht vanaf bovenaf is gegarandeerd, over de zee en Heraklion zelf. De oude haven in de buurt van het fort is een goede plek om even bij te komen op een van de vele terrasjes.


Ook de rest van Kreta per huurauto verkennen

Met autohuur Heraklion kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Naast dat Heraklion een prachtige stad is ligt het op een uniek eiland, namelijk Kreta. Kreta is het best te beschrijven als divers. Zo is het een prachtige strandbestemming maar kent het ook hoge bergen, uitgestrekte vlaktes van palmbomen en tal van oude ruïnes. Een auto huren in Heraklion brengt u verder dan alleen de stad, zo kunt u als eerst naar het Minoïsche Paleis Knossos ten ziden van Heraklion. Knossos was het legendarische huis van Koning Minos en leidde tot het mythische labyrint waarin de Minotaurus gehouden werd. Het paleis werd 4000 jaar geleden gebouwd door Deadalus, een mythische architect. Sommige delen van het paleis zijn opnieuw opgebouwd en geven een goed beeld weer van hoe het leven er in die tijd uitzag. Op 45 minuten rijden van Heraklion en Knossos vindt u de levendige stad Agios Nikalaos, gebouwd rond een schilderachtig meer die verbonden is met de zee door een klein kanaal. Geniet u hier op een van de vele terrasjes aan de oever van het meer en bewonder de vissers in hen kleurrijke boten. Vanuit Agios Nikalaos kunt u ook een bezoek brengen aan het Lepraeiland, Spinalonga Aan de andere kant van Kreta ligt de havenstad Chania. De stad kenmerkt zich door de Venetiaanse haven waar u een prachtige oude Venetiaanse vuurtoren vindt samen met gezellige restaurants, cafe’s en smalle straatjes in de rest van de stad. Kreta is naast een cultuur en natuureiland ook zeker geschikt voor een goed avondje uit. Naast de gezellige straatjes van Heraklion zijn er ook mogelijkheden voor het bezoeken van een discotheek of club. Dit kan in Chersonissos, bekend van verschillende tv-programma’s. Chersonissos is niet alleen geschikt voor jongeren maar is voor elke leeftijd leuk om te bezoeken. Naast de lange hoofdstraat met veel souvenirwinkels zijn er ook heerlijke cocktailbars te vinden. Daarnaast is het strand van Chersonissos prachtig bij het avondlicht.


Voor welke reden u ook een huurauto zoekt, autohuur Heraklion geeft u de mogelijkheden om te gaan en staan waar u zelf wilt. Comfortabel en op het gemak Heraklion ontdekken en de rest van Kreta bereiken.