Auto huren Maastricht

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 17 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Maastricht - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 07:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 07:20 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 12:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 12:19 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 07:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 mrt. 2020 07:20 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 09:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 mrt. 2020 09:04 uur.

Beoordeling autoverhuur in Maastricht

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Maastricht:

4.7 tot 5 (783 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Het was allemaal helemaal naar wens.
Huurauto beoordeling van Klarien R.- 17 jul. 2015 16:23
(4.7 tot 5 )
Kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen
Huurauto beoordeling van Jelte G.- 18 jul. 2015 08:30
(5 tot 5 )
Heerlijke vakantie gehad met een huur auto
Huurauto beoordeling van Hektor S.- 20 jul. 2015 03:16
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Limburg. Met een eigen luchthaven, Maastricht/Aachen, is deze stad erg goed bereikbaar. De stad is gelegen aan weerszijden van de Maas, op het punt waar de rivier de Jeker zich samenvoegt. Maastricht heeft zich ontwikkeld van een Romeinse nederzetting naar een religieus centrum, een garnizoensstad en een vroege industriestad. Tegenwoordig is de stad bekend als een stad vol geschiedenis, cultuur, folklore en onderwijs. Daarnaast heeft Maastricht na Amsterdam de meeste Rijksmonumenten in Nederland. Verder is Maastricht bekend geworden, door middel van het Verdrag van Maastricht, als de geboorteplaats van de Europese Unie, het Europees burgerschap en de Europese munteenheid. De stad is zeer populair bij toeristen om te winkelen en te genieten van de vele recreatie mogelijkheden, daarbij heeft de stad een grote groeiende internationale studentenpopulatie. Met een huurauto in Maastricht bent u er zeker van dat u de stad op een gemakkelijke en leuke manier kunt bezichtigen.


Bezienswaardigheden in Maastricht

Maastricht staat bekend om haar schilderachtige pleinen, romantische straatjes en historische gebouwen. Het VVV-kantoor bevindt zich in het Dinghuis, een 15e-eeuws voormalig stadhuis en gerechtshof op de hoek van de Grote Staat en Kleine Staat. Hier kunt u leuke activiteiten plannen om de stad beter te leren kennen. Bent u fan van de serie Flikken Maastricht? Doe dan de puzzeltocht door de stad, waarbij u langs verschillende opnamelocaties van deze populaire serie komt.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Maastricht zijn: de Vestingwerken, de Binnenstad, de Vrijthof en het Bonnefantenmuseum. De vestigingwerken van Maastricht zijn vandaag de dag nog steeds te bezichtigen. Zo kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de Helpoort uit de 13e eeuw, de oudste stadspoort van Nederland. Na de Helpoort kunt u naar de Hoge Fronten. Dit zijn resten van 17e-en 18e-eeuwse vestingwerken met een aantal goed bewaarde bastions en een vroeg 19e-eeuws fort, Fort Willem. Maar het meest spectaculaire vestigingwerk vindt u bij de Kazematten. De Kazematten, een ondergronds netwerk van tunnels zijn gebouwd als beschutte staanplaatsen voor geweren en kanonnen. Deze tunnels zijn zeer uitgebreid en erg spectaculair om te bezichtigen. Er zijn alle dagen een aantal rondleidingen die ongeveer een uur duren.

Na de prachtige vestingwerken kunt u naar de binnenstad. De binnenstad van Maastricht staat vooral bekend om haar winkelgebied. In Maastricht kunt u uren winkelen, maar de stad staat vooral bekend om haar kroegjes, cafés en restaurants. Na even in de stad te zijn bijgekomen, kunt u met uw huurauto in Maastricht naar het Stadspark. Het Stadspark is het hoofd park van Maastricht en een prachtig park om te ontspannen of een wandeling te maken. In de zomer zit het park vol met mensen die aan het barbecueën zijn en genieten van de zonnestralen.


Met de huurauto door Maastricht

Na de prachtige stad Maastricht bezichtigt te hebben kunt u met uw huurauto in Maastricht naar stad Roermond. Roermond is een wonderschone stad in Limburg en ligt op ongeveer 3 kwartier rijden van Maastricht. In Roermond kunt u verschillende bezienswaardigheden bezichtigen, maar waar Roermond echt om bekend staat is het Roermond Designer Outlet. Hier vind u veel merkkleding voor een schappelijke prijs. Al met al is Maastricht dus een prachtige stad waar zeer veel te beleven is. Zo kunt u naar een van de vele vestingwerken, prachtige parken en lekker genieten op een van de terrasjes. Wanneer u wat anders wilt zien na een dag in Maastricht, kunt u naar het mooie Roermond of een van de kleine dorpjes die om Maastricht gelegen zijn. Ook België is niet ver met de mooie stad Hasselt op nog geen uur rijden. Door een auto te huren in Maastricht kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.