Auto huren Istanboel

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Istanboel - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 05:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 05:59 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 05:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 05:59 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 10:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 10:33 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 10:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 10:33 uur.

Beoordeling autoverhuur in Istanboel

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Istanboel:

5 tot 5 (776 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Wanneer ik voorheen een auto boekte was het nooit online maar met HappyCar is dat prima bevallen
Huurauto beoordeling van Joran B.- 17 jul. 2015 05:10
(4.8 tot 5 )
Een hele fijne huur wagen gehad op vakantie met mijn man, HappyCar bedankt voor de goed service
Huurauto beoordeling van Rop S.- 20 jul. 2015 08:52
(4.7 tot 5 )
Wij wilden geen verassingen achteraf, deze hebben we bij HAPPYCAR dan ook niet gekregen.
Huurauto beoordeling van Pieter P.- 21 jul. 2015 22:04
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Istanboel

Istanboel, de hoofdstad van Turkije, is een van de meest significante steden uit de geschiedenis doordat het deels ligt in Azië en deels in Europa. Er is een smeltkroes van culturen en volkeren. Istanboel is ooit opgericht door de Byzantijnen, genaamd Byzantium en lag op een belangrijk punt op de zijde route vanuit China. Dit is een van de redenen waardoor Istanboel een erg belangrijke stad geworden is in de geschiedenis. Daarnaast valt er in Istanboel ook veel te zien, de stad is groot en daardoor het beste te verkennen met een huurauto. Ook is het mogelijk om via een boot over de Bosporus te varen. Deze rivier splitst de stad in een Europees en een Aziatisch gedeelte. Deze boottocht stopt op alle belangrijke plekken en laat een groot deel van de stad zien. Let er echter wel op dat u een door een de staat goedgekeurde toer neemt anders kan een tocht van zeer korte duur zijn en is dit het geld niet waard.


Ontdek Istanboel

Fascinerend om te zien in de stad is de Hagia Sophia. De Hagia Sophia is een voormalig kathedraal en moskee. Vandaag de dag is het een van de meest prominitente musea in Istanboel. Naast de Hagia Sofia heeft Istanboel nog een wonderlijke attractie, namelijk het Topkapi paleis. Dit paleis werd door Sultan Mehmed II gebouwd in 1453. Wanneer u dit paleis bezoekt ziet u hoe machtige sultans van weleer leefden met hun Harem.

Daarnaast kunt u in Istanboel nog vele invloeden terug vinden van de Bizantijnen en de Mooren. Zij hebben hier deze hebben hier nu historische bouwwerken neergezet en hier aan kan men de verschillenden vormen van rijkdom en artistieke ontwikkeling zien. Veel van de cultureel historische rijkdom van Istanboel is juist zo mooi omdat er veel van bewaard is gebleven. Of u nu de Hagia Sofia, het Topkapi paleis of de Blauwe Moskee bezoekt, u zult er versteld van staan. De naam "Blauwe Moskee" is hoofdzakelijk internationaal gebruikelijk vanwege de vele blauwe tegels, die te zien zijn aan de binnenkant van de moskee. Van buiten is de moskee grijs van kleur.


Auto huren in Istanboel

Ook iets wat u zeker niet mag missen in Istanboel is de Grand Bazaar. De Grand Bazaar is de ideale locatie wanneer u van winkelen houdt. Het is de grootste overdekte markt van de wereld en er is hier van alles te vinden van goud tot wierrook en van sjaals tot traditionele gewaden. Daarnaast is het ook een prima plek om een kopje thee te drinken met de lokale bevolking. Mocht u na al het wandelen moe zijn geworden, dan kunt u in een Turks Badhuis een heerlijke Hammam massage nemen. Deze massage is een beleving opzich en u zult weer een stukje meer van de Turkse cultuur te weten komen. Verder is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan een café waar mensen de traditionele waterpijp roken. Echter moet er wel bijgezegd worden dat het roken van de waterpijp net als roken schadelijk is voor de gezondheid, net zoals het meeroken er van.


Rondreizen met uw huurauto

Wilt u gaan naar Pamukale, ofwel de prachtige witte kalk terrassen die al door de Romeinen werden gebruikt vanwege hun helende werking? Of wilt u gaan naar het platteland om te kijken hoe de mensen nog op zeer traditionele wijze een rustig en vreedzaam bestaan leiden? Door een auto te huren in Istanboel kan dit allemaal en kunt u alles op uw eigen tempo bekijken. Verder kunt u met uw huurauto een van de vele badplaatsen zoals Izmir, Alanya of Antalya bezoeken. Hier kunt ontspannen bij de stranden. Daarnaast kunt u in heel Turkije genieten van typische Turkse voorgerechtjes, genaamd Mezze. Mezze zijn zeker het proberen waard en variëren van artisjok tot gekruide yoghurt tot hummus. Deze gerechten worden ook gegeten in andere landen, maar de Turken schijnen het maken van deze gerechten tot een echte kunst te hebben verheven.

De verhuurstations op luchthaven Istanboel Atatürk bieden een eenvoudige manier om uw reis te beginnen in Istanboel!