Auto huren Izmir

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10€ voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100€)

Vanaf € 10 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Izmir - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 08:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 08:18 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 08:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 08:18 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 08:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 08:18 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 08:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 08:18 uur.

Beoordeling autoverhuur in Izmir

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Izmir:

4.4 tot 5 (766 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Goede splinternieuwe auto (Fiat Aegea).
Huurauto beoordeling van Stijn D.- 12 jul. 2017 08:49
(4.5 tot 5 )
Goed behulpzaabehulpzaam geen gedoe met het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van SYLVIA A.- 23 feb. 2019 18:40
(4.9 tot 5 )
Met een paar vriendinnen een auto gehuurd op vakantie, is goed gelukt en makkelijk met HappyCar
Huurauto beoordeling van Charlotte S.- 20 jul. 2015 19:41
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Izmir

Izmir is een stad, gelegen in de gelijknamige regio in het westen van Turkije. Na Istanboel en Ankara, is dit de grootste stad van het land. De havenstad draagt pas sinds 1922 haar huidige naam en was tot dat moment bekend als Smyrna. Een bezoek aan Izmir brengt je in een omgeving, waar oud en nieuw elkaar aanvullen en waar veel te zien is. Je ziet des te meer van de omgeving, wanneer je besluit te kiezen voor autohuur in Izmir. Dat hoef je overigens niet ter plaatse bij een bedrijf in autoverhuur in Izmir te doen. Veel aantrekkelijker en voordeliger is het je rental car in Izmir al in Nederland te regelen en daarvoor met HAPPYCAR in zee te gaan. Op de website van HAPPYCAR vind je het passende aanbod, afgestemd op jouw wensen. Daarbij heb je een keuze uit partijen zoals Hertz, Avis en Sixt. U weet bovendien niet alleen al tijdig wat autohuur in Izmir u kost, maar bent ook verzekerd van de meest voordelige prijs. Bijzonder handig is de overname vanaf de luchthaven van Izmir.

Ontdek Izmir

De historie van Izmir gaat terug tot de 11de eeuw voor Christus, toen de stad nog Smyrna heette. Izmir ligt aan de Egeïsche Zee en heeft in de loop der eeuwen heel wat bezettingen doorstaan. De Perzen, Sjeltsjoeken en Byzantijnen waren geen mensen die rustig rijdend in een rental car Izmir op zich in lieten werken. Bruut geweld en daaruit volgende verwoestingen, waren vooral kenmerkend voor deze bezetters. Dat heeft tot gevolg, dat veel van de historische gebouwen van Izmir in de loop der eeuwen verwoest zijn. Hoewel oud en nieuw hier hand-in-hand gaan en er nog de nodige overblijfselen uit de oude tijd zichtbaar zijn, overheerst de moderne tijd.

Met een huurauto Izmir ontdekken

Izmir is een stad met miljoenen inwoners. Wanneer u de interessante plekken van de stad wilt zien, kan het dus beslist geen kwaad ervoor te zorgen dat u over een rental car in Izmir beschikt. Na uw bezoek aan de autoverhuur van Izmir, is een van de meest interessante historische plaatsen de vesting Kadifekale. Deze deed dienst als kasteel en als ford en is gebouwd door een van de opvolgers van Karel de Grote. Een bezoek aan deze vesting is interessant wanneer je historische informatie zoekt, maar ook om een uitzicht te hebben over de stad, de baai en de bergen die Izmir omgeven. Mogelijk brengt dat u op een idee voor een volgende trip met uw huurauto uit Izmir. Wanneer u in de stad of de nabije omgeving wilt blijven, zou een rit naar de haven een optie kunnen zijn. Daarnaast behoren ook de Konak Moskee en het Archeologisch Museum, in cultureel-historisch opzicht, tot de hoogtepunten van de stad. Izmir is een moderne wereldstad, die u allerlei mogelijkheden biedt op het gebied van uitgaan en winkelen. Ook de ligging aan zee maakt de stad tot een belangrijke toeristische trekpleister.

Rondreis door de regio Izmir

Wanneer u het bergachtige achterland van Izmir wilt verkennen of wat meer beeld wilt krijgen bij de historie van de regio, dan is het regelen van een huurauto in Izmir geen overbodige luxe. De auto die u bij de autoverhuur in Izmir oppikt, kan u bijvoorbeeld naar Efeze brengen. Deze oude havenstad ligt in het meest belangrijke archeologische gebied van Turkije. De stad is, na Rome, de grootste stad uit het oude Romeinse rijk. Behalve bouwwerken uit die tijd, vindt u hier ook opgravingen uit de Griekse tijd. Het belangrijkste bouwwerk is de tempel van Artemis, een van de zeven wereldwonderen. Kortom: als u geïnteresseerd bent in de oudheid, kunt u hier uw hart ophalen. Wanneer u uw blik weer wilt richten op de moderne tijd, rijdt u met uw huurauto uit Izmir, door naar Kusadasi. Deze stad ligt achttien kilometer ten zuiden van Efeze en is onder andere aantrekkelijk vanwege de haven, waar cruiseschepen aanmeren, het strand en de vele terrasjes. Mogelijk wilt u daar nog een paar dagen blijven en heeft u de auto van de autoverhuur in Izmir niet meer nodig. Wanneer u deze gehuurd hebt via HAPPYCAR, is dat geen probleem en kunt u de huurauto ook in Kusadasi inleveren.