Auto huren vliegveld Keflavik

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Keflavik Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 10:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 10:17 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 10:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 10:17 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 10:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 10:17 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 10:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 10:17 uur.

Beoordeling autoverhuur in Keflavik Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Keflavik Luchthaven:

5 tot 5 (791 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Ik had wat vragen over de verzekering van mijn auto, maar deze werden door het Service team van HappyCar zo opgelost.
Huurauto beoordeling van Florian P.- 17 jul. 2015 13:09
(4.1 tot 5 )
Wij wilden geen verassingen achteraf, deze hebben we bij HAPPYCAR dan ook niet gekregen.
Huurauto beoordeling van Pieter P.- 17 jul. 2015 22:06
(4 tot 5 )
We hebben met happycar geboekt omdat het er gewoon goed uit zag.
Huurauto beoordeling van Radoslav R.- 18 jul. 2015 06:59
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Keflavik Airport

Keflavik Airport is de belangrijkste luchthaven in IJsland en een van de weinige manieren om IJsland te bereiken vanaf het vaste land. Keflavik is een prachtige stad en daarbij ook een historisch belangrijke plaats. Omdat IJsland een prachtig maar dunbevolkt gebied is, is het echter aan te raden om met behulp van een huurauto de luchthaven van Keflavik te verlaten. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Avis. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Keflavik. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.


Ontdek Keflavik

Keflavik is een stad die voortkomt uit een handelspost die werd opgezet in de 16e eeuw en later uitgroeide tot een centrum van visserij, mede door de gunstige ligging. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bouwde de Verenigde Staten hier een militair vliegveld. Keflavik heeft in de geschiedenis dus zeker haar waarde gehad. Het militaire vliegveld van de Amerikanen groeide later uit tot Keflavik Airport. De stad is uitstekend bereikbaar en het is ook zeker een aanrader om met een huurauto het gebied rondom de stad te verkennen. Zo wordt alles in IJsland bereikbaar en is het gemakkelijk om een droomvakantie of droomreis te beleven. 


Auto huren in Keflavik

De IJslandse natuur is ongekend. Ook in Keflavik is dit het geval. Het kan er soms erg koud zijn en ook daarom is een huurauto handig. Het eten in Keflavik komt misschien wel vanzelfsprekend veelal uit de zee. Er wordt dan ook veel schelvis en haring gegeten door de IJslandse bevolking. In Keflavik wonen ongeveer 9000 mensen en is hiermee een van de grootste steden van IJsland. Nog steeds wordt er ook in de regio veel gevist. Er is dus veel flora en fauna te bewonderen, waaronder diverse vissoorten en vele vogels. Keflavik is dus een paradijs voor natuurliefhebbers, maar ook liefhebbers van eten en andere uitgaansgelegenheden komen genoeg aan hun trekken. 50 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Reykjavik. U kunt vanuit hier het noorderlicht gaan bekijken, wanneer u tussen november en februari in IJsland bent. Ook kunt u gaan naar het Höfdi huis, een van de mooiste gebouwen in IJsland. In dit huis is het einde van de Koude Oorlog tussen Rusland en de Verenigde Staten ingeluid. Michael Gorbatsjov en Ronald Reagen troffen elkaar hier op de zogenaamde Reykjavik top. Eerst leekt dit mislukt te zijn, doordat er geen overeenkomst bereikt was, maar beide partijen kende nu elkaars grenzen en mede hierdoor kon eind 1987 tijdens de Washington top een overeenkomst worden bereikt. De Hallgrimskirkja is de beroemdste kerk van de stad. Wanneer u voor een echt hoogtepunt gaat dan beklimt u de kerk tot aan de top op 73 meter hoogte voor een wonder schoon uitzicht over de stad. Als u de kerk heeft verlaten, dan krijgt u direct de kans om te gaan winkelen. De kerk is namelijk gevestigd aan het einde van de winkelstraat Skolavordustigur.


Rondreis door de regio van Keflavik

Verder is er in de buurt van Keflavik het mogelijk om de prachtige natuur te ontdekken. Het is dan ook aan te raden om dit met uw huurauto te doen. Zo kan men door de natuur rijden en prachtige geisers zien, evenals het vulkanisme of de plaatgrens die IJsland in tweeën lijkt te scheuren. Ook is het mogelijk om te genieten van de rust in de kleinere plaatsjes rondom Keflavik. Keflavik is dus de ideale combinatie tussen een stad waar veel te beleven valt en een stad waar de rust overheerst. Fietsen is mogelijk in deze stad, maar om echt veel van de natuur en van IJsland te zien is een auto aan te raden. Daarom maakt HAPPYCAR de reis naar IJsland compleet, samen met alle partners en aanbieders van de perfecte huurauto.