Auto huren Kenia

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Kenia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kenia:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
De Volgende keer weer HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Namon S.- 21 jul. 2015 17:02
(4.4 tot 5 )
Wanneer ik weer eens een auto huur kom ik zeker weten bij HAPPYCAR terug.
Huurauto beoordeling van Romero S.- 21 jul. 2015 23:50
(4.1 tot 5 )
Toen we voor de eerste keer een auto huurde was het wel spannend maar alles goed gegaan
Huurauto beoordeling van Hendrik K.- 21 jul. 2015 21:07
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Kenia

Uw huurauto in Kenia, voor een groot, vreemd en altijd nog wild land.

De huidige Afrikaanse romantiek is hier, wat voor alle landen in de Sahara geldt, vooral bevestigd door Kenia. Vooral hier zijn de safari´s, de Masai en de geografische gebieden de grootste verscheidenheid tussen het Victoriaanse meer en de Indische Oceaan, met bergen, scrubland en vruchtbaar laagland. Met een huurauto kunt u onafhankelijk trips organiseren en kunt u zelf beslissen waar u staat en gaat, zonder afhankelijk te zijn van een gids. U kunt via HAPPYCAR snel en eenvoudig huurauto´s vergelijken in Kenia. Of u nu op zoek bent naar een huurauto in Mombasa, Nairobi of een huurauto op een van de luchthavens huurt; er zijn meer dan genoeg deals, van Europcar, Sixt en Avis.

 

Ontdek Kenia

Sinds 1963 is Kenia onafhankelijk van Groot-Britannië. De geschiedenis sinds toen was, zoals bij vele onafhankelijk geworden landen, niet goed verlopen. Het land is tegen vele problemen aangelopen zoals langdurige burgeroorlogen.

Kenia heeft als land een grote oppervlakte en juist om die reden is een auto huren een goed idee, zo kunt u zo veel mogelijk van het land ontdekken! U went snel genoeg aan het feit dat het stuur aan de ´verkeerde kant´ zit, evenals het aan de linkerkant rijden van de weg. Het is echter dat tussen het huren van een taxi en het huren van een huurauto nauwelijks een prijsverschil zit, het is dus veel leuker om zelf te gaan en staan waar u wilt! In Kenia heeft u het hele jaar aangename temperaturen, alleen in de kustgebieden is de lucht warmer met een hogere luchtvochtigheid. In januari en februari wordt altijd de minste regen verwacht en zijn deze maanden dus de perfecte maanden om een rondreis te maken door Kenia! Daarnaast bieden de verschillende stammen de toerist veel interesse. U ziet een maximale diversiteit tussen de verschillende stammen door verscheidende etnische groepen en folklorische eigenschappen.

 

Auto huren in Kenia

Nationale parken en reservaten voor groot wild in volle natuurlijke glorie zijn voor toeristen ideaal en eenvoudig te bereiken met uw huurauto, evenals om door heen te rijden. Wat ook zeker een interessante optie is om te bezoeken, zelfs een nieuwe trend, die werelds´ grootste bloemenexporteur geworden is, is een bezoek brengen aan de grote rozenvelden (aan de Naivasha zee). Daar kunt u overigens ook andere bloemen bezichtigen. De teelt van koffie is in de afgelopen jaren gedaald in Kenia. Ze verwachten de opkomst van grote steden zoals Mombasa aan de kust en Nairobi als moderne hoofdstad in het binnenland. Daar vind u het Fort-Jesus-Museum, de oude binnenstad en de oude markthal. Nairobi is daarentegen veel jonger. Daar vind u het Nairobi-Nationalpark, het Langatta Giraffe Center en het Karen-Blixen-Museum, in de voormalige plantage van de schrijfster. Anderszins kunt u met de hoge gebouwen het echte internationale urban gevoel beleven. Interessant is het San-Marco-Platform, die u nergens anders in Afrika zult vinden, dit platform ligt voor de kust bij Malindi verankert. Vanaf hier werden ongeveer 20 jaar lang onderzoeksraketten in de atmosfeer gestuurd, sinds 1988 gebeurd dit niet meer. In het algemeen bevindt het massatoerisme zich langs de kustlijn, maar het individueletoerisme bevindt zich meer in het binnenland in de bergen. Dit zijn vooral mensen die gebruik hebben gemaakt van een huurauto tijdens hun verblijf. Aangezien Kenia als een van de geboorteplaatsen van de historie is, die later naar Europa zou veranderen, zijn prehistorische locaties zoals de Olorgesailie of Kariandusi van groot belang voor bezoekers die hier interesse in hebben.

 

Rondreizen met uw huurauto door Kenia

Afrika is natuurlijk een waanzinnig groot continent, waarvan u met een huurauto via autoverhuur Kenia verder kunt verkennen. Daarbij dacht u vermoedelijk minder aan het chaotische Somalië in het noorden, maar eerder aan een van de andere buurlanden: Ethiopië in het noorden, Uganda in het westen of Tanzania in het zuiden. Als u zich herinnert, hoeveel volken Kenia alleen al heeft, kunt u zich voorstellen hoeveel er wel niet zijn in alle buurlanden. Ethiopië is bijna een van de oudste landen op Afrikaanse bodum, en zwaar christelijk zonder dat de Europese missionarissen dit meegebracht hebben. Dit heeft zijn eigen wortels in de bodem gevonden. Hebben wij u overtuigd en maakt u ook tijd vrij om dit alles te bekijken? Gelukkig maar, want Kenia is werkelijk waar groot genoeg om uw tijd goed te spenderen en u het echte ´roadtrip-gevoel´ te bezorgen. Via autohuur Kenia via HAPPYCAR weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld!