Auto huren Soest

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 18 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Soest - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 12:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 12:30 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 12:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 12:30 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 12:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 12:30 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 12:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 dec. 2019 12:30 uur.

Beoordeling autoverhuur in Soest

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Soest:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Ik was niet zo bedreven in het online boeken dus toen heb ik de service lijn gebeld en telefonisch geboekt, dit ging uitermate vriendelijk en heeft me ten zeerste terust gesteld, bedankt happycar.
Huurauto beoordeling van Jason L.- 21 jul. 2015 00:04
(4.2 tot 5 )
Mailen of bellen, de service was erg snel
Huurauto beoordeling van Nils C.- 20 jul. 2015 14:13
(4.3 tot 5 )
Super vakantie gehad, lekker makkelijk met een huurauto via Happycar
Huurauto beoordeling van Mendy D.- 20 jul. 2015 06:18
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Soest

Wil je een paar dagen naar een leuke plek niet al te ver in Duitsland waar voor iedereen iets te doen is? Dan is Soest een goed idee! Cultuur en natuur, Soest en omgeving biedt allebei in overvloed naast gezelligheid en gastronomie. Maak het jezelf gemakkelijk en huur een auto via HAPPYCAR. Zo huur je altijd een geschikte auto voor de gunstigste prijs. Met autoverhuur Soest kan je de dag plannen zoals je zelf wil en je bespaart een boel tijd, zodat je nog meer leuke dingen kan doen! Happycar vergelijkt elk moment de beste aanbiedingen om in Soest en omgeving rond te rijden in een auto van bijvoorbeeld Avis, Hertz, EuropCar of een ander betrouwbaar verhuurbedrijf. Zo krijg je waar voor je geld en een onvergetelijke vakantie!

Ontdek Soest
De meer dan 1000 jaar oude Hanzestad Soest ligt in het Duitse Noordrijn-Westfalen in een prachtig natuurgebied met water en bossen. Vanaf een afstand is het silhouet van de stad met de torens al zichtbaar. In de 15e eeuw was Soest een belangrijke handelsstad in Europa. De oude stadsmuur staat nog voor een groot deel overeind en biedt een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving. Het historische centrum heeft wel 700 gebouwen op de monumentenlijst staan. Soest is van alle kanten uitstekend bereikbaar via een aantal uitvalswegen, zoals de A44.

Met een huurauto Soest ontdekken
Soest heeft wel 28 kerken, waarvan een paar beroemde. De Patroklidom van groenige zandsteen heeft de mooiste Romaanse toren van Duitsland en de Wiesenkirche bevat een aantal indrukwekkende gebrandschilderde ramen. Het ´Westfaals Avondmaal´ is hiervan de beroemdste. In het Burghofmuseum kan men van alles leren over de geschiedenis van Soest. Het gezellige centrum met de vakwerkhuizen heeft vele terrassen, restaurants, biertuinen en leuke winkeltjes. Het roggebrood uit Soest is beroemd, net als het blauw bedrukte textiel. Leuk om als souvenir mee te nemen! Ook worden hier het hele jaar door allerlei culturele evenementen georganiseerd. Zo is er in juli de Soester wijnmarkt, in september de Dag van de draaiorgels en in november de Allerheiligenkermis, de grootste kermis in een binnenstad in Europa. Rond de Kerst is er natuurlijk een oergezellige kerstmarkt. Zowel in Soest zelf als in de omgeving zijn er uiteraard vele hotels en pensions te vinden in allerlei prijsklassen. Hoe handig is het om vanuit je hotel direct de huurauto in te stappen en overal snel heen te rijden!

Rondreis door de regio Soest
Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Dusseldorf. Breng een dagje door in de stad Dusseldorf en vervolg uw reis naar Soest. Met de huurauto kan de prachtige omgeving van Soest ook moeiteloos verkend worden. Naar de Möhnesee is het slechts 12 kilometer rijden met een huurauto van autohuur Soest. Dit oude stuwmeer is nu een toeristische trekpleister, waar heerlijk gevaren, gewandeld en gefietst kan worden. Ten zuiden hiervan strekt het Arnsberger Wald zich uit, een beschermd natuurpark met bossen, beekjes en fraaie uitzichten. Er zijn veel duidelijk aangegeven wandelroutes, rustplaatsen en voor de kinderen parken met herten en wilde zwijnen en natuurlijke speeltuinen. Bad Sassendorf ligt op 5 kilometer afstand en is een bekend kuuroord met geneeskrachtige zout- en modderbaden. Ook is er een leuk klein openluchtmuseum in de buurt van Soest waar je gemakkelijk met de huurauto kan komen. Binnen een uur rijd je met de huurauto vanuit Soest naar het Sauerland, in de winter een heerlijk wintersportoord en in de zomer een fijne plek om te wandelen, te rodelen, te midgetgolfen of bijvoorbeeld het mijnmuseum te bezoeken in Ramsbeck. Met een oude trein ga je helemaal naar beneden de mijn in, een spannende ervaring. In bekende plaatsen als Willingen en Winterberg is het leuk om te winkelen of lekker te eten en mensen te kijken. Wie serieus wil shoppen of een grote stad wil bezoeken, kan het beste met een auto van Rental Car Soest naar Dortmund gaan, 45 km ten westen van Soest. Deze schitterende regio heeft het hele jaar door voor elk wat wils. Kijk op HAPPYCAR voor alle informatie die je nodig hebt en betaal niet meer voor een huurauto dan nodig is om optimaal te genieten in Soest en omgeving!