Auto huren Emmeloord

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 36 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Emmeloord - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 09:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 09:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Emmeloord

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Emmeloord:

5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Alleen maar positieve ervaringen. Beveel het zeker aan!
Huurauto beoordeling van Marielle P.- 19 jul. 2015 20:31
(4.9 tot 5 )
Super auto bij happycar gehuurd
Huurauto beoordeling van Babette W.- 19 jul. 2015 07:14
(4.4 tot 5 )
Wij hadden een auto vor het weekend gehuurd. Snel geboekt, auto afgehaald en vertrokken. Volgende keer weer.
Huurauto beoordeling van Florence K.- 19 jul. 2015 05:49
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Emmeloord

Autohuur Emmeloord

Welkom op Emmeloord, de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder in de provincie Flevoland. Als je op zoek bent naar een heerlijke plaats om tot rust te komen, dan ben je hier aan het juiste adres. Emmeloord is een prachtige toeristische plaats waar voor ieder wat wils te vinden is. Met een goedkope Rental Car Emmeloord van HAPPYCAR is deze plaats zeker de moeite waard om te bezoeken. Via Autoverhuur Emmeloord ontdek je al die prachtige toeristische plaatsen in Emmeloord die je anders zou moeten missen en dat is echt zonde. Met een Rental Car Emmeloord krijg je echt waar voor je geld en houd je genoeg over om te kunnen besteden tijdens je trip. Mis deze geweldige plaats niet en kijk je ogen uit.

Ontdek Emmeloord

Emmeloord kent een rijke geschiedenis waarvan vele natuurlijke elementen van toen nu nog terug te vinden zijn in het landschap. Zo werd er in het jaar 1936 een begin gemaakt aan de aanleg van de dijken om de Noordoostpolder. Deze waren in 1940 klaar. Toen vervolgens het volledige gebied werd drooggemalen in het jaar 1942, kon er worden begonnen aan de bouw van de eerste woningen. In het opvolgende jaar werd de naar Emmeloord geboren. Het ontginnen van het gebied ging ook in de Tweede Wereldoorlog door en hierdoor was het een populair gebied voor onderduikers. De wegen die toen werden gebruikt bestaan nog steeds. De gemeente Noordoostpolder werd geboren in het jaar 1962 en bestaat uit Emmeloord tezamen met de tien Groendorpen. Sinds het jaar 1986 hoort Emmeloord bij de provincie Flevoland en niet langer tot Overijssel.

Als je ervoor kiest om met een Huurauto Emmeloord te gaan verkennen, dan zal je veel van deze historische elementen goed kunnen terugzien. Heel veel historische elementen zijn namelijk bewaard gebleven en dat maakt Emmeloord een moderne maar aan de andere kant toch nostalgisch. Met een Rental Car Emmeloord ontdekken is iets waar je zeker geen spijt van zal krijgen. Je bent mobiel en daardoor heb je een betere mogelijkheid om de verschillende prachtige plekken in Emmeloord te ontdekken.

Met Autoverhuur Emmeloord verkennen

Het klimaat in Emmeloord is typisch Nederlands. Waar je in de wintermaanden lekker kan genieten van een koude bries met temperaturen, kan je in de zomermaanden genieten van temperaturen rond de 20 graden en soms nog wel warmer. Emmeloord is uitgegroeid tot een plek waar je kunt genieten van verschillende keukens waaronder de Griekse keuken maar ook de Italiaanse keuken. Op deze manier is er op culinair gebied voor ieder wat wil wils. Natuurlijk kan je er ook prima terecht voor visgerechten of een lekker patatje. Met een Huurauto Emmeloord ontdekken is niet alleen voor een cultureel aspect interessant maar ook voor de culinaire elementen.

De nostalgie kan worden gevonden in de kerken die er sinds de vroege geschiedenis zijn gebouwd zoals de Heilige Michaelkerk of de gereformeerde kerk De Hoeksteen. Deze prachtige kerken weerspiegelen de geschiedenis van Emmeloord op een prachtige manier.
Natuurlijk is niet alleen de architectuur er een bezoekje waard maar ook de natuur. Een voorbeeld hierin is de Lemstervaart waar je een prachtig uitzicht hebt op de natuur.
Als je van winkelen houd of je op zoek bent naar een gezellig terrasje waar je tot rust kan komen na een druk dagje Emmeloord, dan kan je goed terecht in de Beursstraat - De Dreef.

Rondreis door de regio Emmeloord

Via autoverhuur Emmeloord ben je zo mobiel dat je niet alleen goed terecht kunt in Emmeloord maar je ook heel goed de omgeving kunt ontdekken. Reis bijvoorbeeld af naar het gezellige Schokland waar Emmeloord de naam van ontleend. Bezoek het Nationaal Park Weerribben - Wieden of ga op bezoek in de gezellige stad Heerenveen. Waar je ook naartoe reist, de omgeving van Emmeloord is net zo mooi als de plaats zelf en is zeker een bezoekje waard.

Wij wensen je zeker een hele fijne reis toe!