Auto huren La Gomera

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in La Gomera - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 09:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 09:00 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 09:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 09:00 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 01:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 jan. 2020 01:35 uur.

Beoordeling autoverhuur in La Gomera

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in La Gomera:

4.5 tot 5 (781 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Voor de eerste keer een auto gehuurd met Happy Car en het is prima bevallen.
Huurauto beoordeling van Toos van den z.- 18 jul. 2015 01:48
(4.4 tot 5 )
Helaas konden we geen grote bus boeken, maar een alternatief was zo gevonden voor ons, dankzij de service medewerkers van HappyCar.
Huurauto beoordeling van Aron B.- 17 jul. 2015 16:57
(4.1 tot 5 )
Alles prima geregeld via happycar
Huurauto beoordeling van Hanna M.- 18 jul. 2015 19:10
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in La Gomera

La Gomera is zo wordt gezegd de laatste plaats waar Christoffer Columbus met zijn vloot stopte, voordat hij zeil zette naar de nieuwe wereld en het Latijns Amerikaanse continent ontdekte. In San Sebastian is de woning waar hij voor zijn reis heeft verbleven een klein pelgrimsoord geworden voor degene die naar La Gomera komen. La Gomera beschikt net als de rest van de Canarische Eilanden over prachtige landschappen, bossen, vulkanisch gesteente en ook hier weer bananen plantages. De bananen hier worden niet gebruikt voor de export, maar voor lokaal verteer. Wanneer u opzoek bent naar een eiland dat nog niet overspoeld is door het massa toerisme, dan moet u zeker op La Gomera zijn. Het eiland wordt nog steeds gecultiveerd door de boeren die er al generaties lang leven en deze maken dan ook het grootste gedeelte op van de mensen die op La Gomera leven. Hierdoor kent La Gomera nog vele oude gebruiken en tradities die tot op de dag van vandaag worden voortgezet.


La Gomera

La Gomera heeft een unieke natuur. Op het eiland vindt u er diepe ravijnen die overgroeid zijn met een regenwoud van Laurier bomen. Met een huurauto kunt u de natuur in al uw rust en vrijheid ontdekken. Gomerianen hebben overigens ook een unieke manier om over de heuvels en in het woud met elkaar te communiceren, ze fluiten met hoge tonen in een taal genaamd Silbo. Eigenlijk was dit de taal van de Guanchen, maar al snel hebben de Spanjaarden dit overgenomen bij de inname van het eiland. Wanneer u graag naar het strand wilt gaan kunt u naar Valle Gran Rey. Dit is een conglomeratie van kleine bladpaatsen die één zijn geworden. Op deze stranden kunt u genieten van de zee en het zwarte zand. Aan de kusten vindt u ook prachtige Basalt formaties die lijken te zijn gebouwd. Het zijn bijna prefecte staven die uit het landschap steken en een beetje lijken op een mooie vormen gedrukte bos spaghetti. Om het eiland echt te waarderen kunt u het beste een van de routes om het eiland rijden. De Canarische zon en het rustige leven op het eiland zijn een van de hoogte punten van La Gomera. Verder wanneer u zich op La Gomera bevind kunt u ook gaan duiken. U kunt er ook voor kiezen om te gaan mountainbiken door het vulkanische terrein, dit is zeer populaire activiteit. Het terrein leent zich dan ook prima om een dagje actief op de pedalen te staan en kan een welkome afwisseling zijn van het liggen op het strand. Daarnaast kunt u met een huurauto het eiland verkennen en langs de prachtige vulkanische landschappen idyllische gelegen huizen rijden.


Canarische Eilanden

Wanneer u op La Gomera bent hoeft het natuurlijk niet bij dit eiland te blijven, wat dacht u er van om op de boot te stappen en de tocht te maken naar Fuerteventura. Ook dit is een prachtig vulkanisch ieland, waar u zich zult vergapen aan de mogelijkheden om een unieke flora en fauna te zien op dit eiland. Verder zijn er vele karakteristieke dorpen die allen zo hun eigen reden hebben om te bezoeken. Daarnaast kunt u ook de overstap maken naar het bekendste eiland van de Canarische Eilanden; Gran Canaria. Dit is het meest populaire eiland en u kunt hier dan ook van alles. U kunt bijvoorbeeld naar een van de prachtige stranden gaan waar het eiland om bekend staat of u kunt gaan duiken naar zelfs scheepswrakken op de bodem van de oceaan. U kunt hier ook gaan snorkelen en subtropsche vissen zien. Voor de meer cultuur aangelegde medemens zullen de pittoreske dorpen die meer land inwaarts liggen een goede aanvulling zijn op hun vakantie. Wanneer u wat actiever bent aangelegd kunt u ook gaan paraseilen of bergbeklimmen. Kortom; er zijn voldoende mogelijkheden op dit prachtige eiland. Wanneer u graag in de avond uit gaat dan is hier meer dan genoeg gelegenheid toe in het legendarische nachtleven van Gran Canaria. Playa del Ingles is dan de plek waar u moet zijn.