Auto huren La Palma

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 7 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in La Palma - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 aug. 2020 04:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 aug. 2020 04:41 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 aug. 2020 04:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 aug. 2020 04:41 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 aug. 2020 04:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 aug. 2020 04:41 uur.

Beoordeling autoverhuur in La Palma

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in La Palma:

4.4 tot 5 (782 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Nooit spijt gehad van me huur auto
Huurauto beoordeling van Frans W.- 19 jul. 2015 01:01
(4.1 tot 5 )
grote bus gehuurd om met de vrienden op stap te gaan, super goed bevallen. ThnX HappyCar.s
Huurauto beoordeling van Ise T.- 19 jul. 2015 23:31
(4.3 tot 5 )
Ik wou dat ik eerder van de site had gehoord, boeken gaat makkelijk en snel en de auto die we kregen was helemaal naar wens.
Huurauto beoordeling van Nicky S.- 20 jul. 2015 05:34
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in La Palma

La Palma is het meest noordwestelijke eiland van de Canarische Eilanden, in Spanje. La Palma heeft een oppervlakte van 706 viekante kilometer is daarmee de vijfde grootste van de zeven belangrijkste Canarische Eilanden. Op het gehele eiland wonen ongeveer 86.000 mensen. 18.000 daarvan wonen in de hoofdstad Santa Cruz de la Palma en ongeveer 21.000 in de stad Los Llanos de Aridana. La Palma, net als de andere eilanden van de Canarische Archipel, is het een vulkanisch eiland in de oceaan. De vulkaan stijgt bijna 7 kilometer boven de bodem van de Atlantische Oceaan. Op het eiland zijn er wegen van het zeeniveau tot aan de top van de vulkaan op 2426 meter. De Roque de los Muchachos Observatory is een van 's werelds grootste astronomische observatoria en is gelegen in de gemeente Garafía. La Palma is van een van de eilanden, waar zich het meeste groen bevindt en wordt daarom ook wel La Isla verde, het groene eiland, genoemd.


Bezienswaardigheden op La Palma

Zoals hierboven is vermeld wordt het eiland ook wel La Isla verde genoemd. In de berggebieden van het eiland La Palma is het, het gehele jaar door groen. Dit komt door de passaatwinden die het eiland kent. Deze passaatwinden brengen wolken naar de loefzijde van het eiland, waar zij dan nevel velden achterlaten of losbreken. De plantensoorten van het eiland weten hier van te profiteren en zijn daarom samen met de vele zon op het eiland het gehele jaar groen. Op het eiland La Palma kunt u met auto huren en zo kunt u rijden naar de verschillende natuurgebieden. Wanneer u hier aankomt komt, kunt u heerlijk wandelen en genieten van de natuur die het eiland u te bieden heeft. Gaat u bijvoorbeeld naar Parque Nacional de La Caldera de Taburiente, een nationaal park van zo’n 4600 hectare. Hier treft u water vallen, vulkanen en vele verschillende plantensoorten. Gaat u naast dit park met autohuur la Palma naar de hoofdstad van het eiland Santa de la Cruz. Santa de La Cruz is de tweede grootste stad van het eiland en hier vindt u verschillende musea en stadsparken. Wanneer u van winkelen houdt kunt u wandelen over de boulevard en in de verschillende winkeltjes kijken. Wat u gelijk op zult vallen zijn de vele kleurrijke en verschillende balkons. Dit geeft de boulevard zo haar eigen charme en wanneer u naar het einde van de boulevard loopt vindt u een model van het schip van Columbus. In dit schip vindt u het scheepvaartmuseum van de stad. Een andere mooie stad is Llanos de Aridane, de grootste stad van het eiland. Vanaf de luchthaven bent u binnen 40 minuten in deze mooie stad waar u kunt genieten van verschillende bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het stadhuis, Plaza de España, Llano de Argual en het strand Charco Verde. Charco Verde is een zwarte zand baai ten zuiden van Puerto Naos. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise.


Auto huren La Palma

Naast deze twee relatief grote steden kunt u met uw huurauto naar Mirador del time. Dit ligt op de route van Puntagorda naar Llos Llanos en biedt u het mooiste panoramische uitzicht over het eiland. Het beste monument om hier van het uitzicht te genieten is ’s avonds. Zo heeft u een uitzicht op, El Paso, Los Llanos, Pico Bejenado, de Cumbres en de Atlantische Oceaan. Natuurlijk kunt u na de vele bezienswaardigheden uw huurauto La Palma parkeren en genieten op een van de terrasjes die de steden u te bieden hebben. Vergeet hier dan ook vooral niet om wat te eten, aangezien u hier overheerlijke tapas en andere gerechten uit de Canarische keuken kunt eten. Met een huurauto in La Palma kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.