Auto huren Naxos

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Naxos - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 08:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 08:32 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 08:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 08:32 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 08:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 sep. 2020 08:32 uur.

Beoordeling autoverhuur in Naxos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Naxos:

4.4 tot 5 (782 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Het is fijn dat er zoveel keus is op de happycar site, ideaal om iets ertussen te vinden
Huurauto beoordeling van Henk K.- 18 jul. 2015 04:05
(4.2 tot 5 )
Onze reis geplanned en toen ontbrak alleen nog de huur auto, deze toen bij happycar geboekt.
Huurauto beoordeling van Ulrike R.- 18 jul. 2015 18:53
(4.1 tot 5 )
Ontzettend bedankt HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Linda K.- 20 jul. 2015 03:22
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Naxos

In een auto over een Grieks eiland rijden is genieten van zon, zee en efficiënt en snel reizen. In het midden van de Egeïsche archipel ligt een eilandengroep met de naam Cycladen. Het grootste eiland van deze Cycladen is het eiland Naxos. Naxos is in vergelijking met de andere eilanden in de buurt behoorlijk groen en bergachtig.

Omdat Naxos ver van het vasteland van Europa ligt is het erg duur om met uw eigen auto het eiland te bezoeken. Een auto huren is daarom een uitkomst. Ook omdat het eiland bergachtig is wordt het lopend ontdekken van het eiland een zware en lastige opgave. Tevens is het eiland 448 km² groot. De autohuur in Naxos van verschillende maatschappijen zoals HERTZ, Europcar en Argus Car Hire is dus een noodzaak. 

 

Naxos

Op het eiland Naxos bestaan al sinds 3.000 voor Chr. nederzettingen. Naxos speelt in de Griekse oudheid een belangrijke rol. Het eiland was één van de eerste eilanden waar met marmer werd gewerkt en speelde een grote rol in de handelsverbindingen tussen Kreta, Athene en Turkije. Als toerist is het wellicht ook een aanrader als u van wijn houdt. Dit omdat de cultus van de Godheid Dionysos op Naxos een grote rol speelde. Dionysos was de God van de wijn. Een ieder die van de wijn dronk werd een volger van Dionysos. Hiermee schonk hij de mensheid het genot van de bedwelmende drank.

Op Naxos is marmer een grondstof die in overvloed was waardoor op dit eiland in de oudheid beeldhouwkunst en marmerbewerking een belangrijke plaats innamen. Velen vinden Naxos stad één van de mooiste stadjes van de Griekse eilanden. Hier kunt u genieten zoals het hoort in Naxos, van wijn of natuurlijk ouzo, op een terrasje op de boulevard. In Naxos stad zelf zijn niet veel overblijfselen meer te vinden uit de antieke periode, maar de stad ademt nog wel de oude sfeer.

 

Met een huurauto Naxos ontdekken

Een huurauto in Naxos is ontzettend handig. De stad Naxos is gebouwd tegen de heuvels aan de westkant van het gelijknamige eiland Naxos. Het bestaat uit smalle winkelstraatjes van de boulevard naar de top. Bovenaan het stadje bevindt zich een Venetiaans kasteel en door de stad liggen diverse prachtige kerken en een kathedraal. Ook het archeologische museum in de stad is de moeite van een bezoek waard. Hier vindt u vele marmeren beeldjes en Romeinse mozaiken. Op het eilandje bij de haven vindt u tevens nog overblijfselen uit de antieke periode van de stad. Hier ligt een oude tempelpoort. Waarschijnlijk is het een tempel gewijd aan Apollo. De stad heeft als al gezegd vele kleine straatjes maar is desondanks goed bereikbaar met de auto. Ook voor watersport is Naxos een uitstekende keuze, van een expeditie naar een ander eiland tot windsurfen. Veel watersporten zijn hier te vinden.

 

Rondreis door de regio Naxos

Naast de stad Naxos heet het eiland ook Naxos. Een huurauto in Naxos is erg aan te raden aangezien op het hele eiland veel bezienswaardigheden zijn. In het noorden zijn de kusten van Naxos zeer steil en in het westen zijn de kusten voorzien van allerlei natuurlijke baaien waar u rustig kunt zitten en genieten van zon zee en strand. Het eiland wordt gedomineerd door de 1 kilometer hoge berg Zas. Een uitstapje naar deze berg geeft u wonderlijke uitzichten. Met uw huurauto kunt u ook een bezoek brengen aan het bergdorp Filoti. Dit dorp is zeer fraai. In het centrum van Filoti kunt u lekker genieten op een van de terrassen. In het kustplaatsje Apollonia vindt u nog een plaats waar marmer wordt gedolven. Boven het dorp leidt een trap omhoog naar de antieke marmergroeven en een half voltooid beeld. In de Melanes vallei vindt u het dorp Kournochori, welke zeker een bezoekje waard is.

Kortom met een huurauto in Naxos ziet u de oude cultuur van de Grieken in zijn volle glorie. Niet het overvolle Athene of het verdwenen Sparta laten de Griekse beeldhouwwerken en andere kunstuitingen zien. Het is voornamelijk Naxos waar u deze cultuur vindt.