Auto huren Londen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Londen - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 06:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 06:49 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 06:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 06:49 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 06:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 06:49 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 06:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 nov. 2019 06:49 uur.

Beoordeling autoverhuur in Londen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Londen:

4.9 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Hoera voor happyCar
Huurauto beoordeling van Jenny O.- 18 jul. 2015 01:30
(5 tot 5 )
Het was een fijne ervaring
Huurauto beoordeling van Jay R.- 19 jul. 2015 20:38
(4.9 tot 5 )
Top vakantie gehad, voor niet al te veel geld
Huurauto beoordeling van Ward G.- 21 jul. 2015 07:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Londen

Londen kunt u een echte oudheid noemen, de geschiedenis van Londen gaat terug naar het jaar 50. De Romeinse keizer Claudius stichtte Londinium op, wat later Londen zou gaan heten. Volgens de middeleeuwse mythologie gaat de geschiedenis van Londen ruim tweeduizend jaar terug. Verder denkt u bij London wellicht aan de Big Ben, de Tower bridge, Queen Elizabeth en de dubbeldekker bussen.


Bezienswaardigheden in Londen

Londen is een indrukwekkende stad met ontzettend veel cultuur. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de Big Ben, wat een onderdeel is van Palace of Westminster. Het Palace of Westminster, ook wel bekend als Houses of Parliament, is gevestigd in de wijk Wesminster. Het Palace of Westminster is een zeer mooi en indrukwekkend gebouw en ook zeker de moeite waar om te bezichtigen. Vanuit hier kunt u met uw huurauto naar de Tower Bridge die dateert naar het jaar 1894. Het is een zeer bekende en adembenemende brug. In totaal heeft het 8 jaar geduurd om deze brug te bouwen en heeft dit en 81.000 ton beton gekost.

Daarnaast bevindt zich in Londen ook de bekende Londen Eye. De Londen Eye is reuzenrad die staat op de zuidelijke oever van de Theems, tegenover de Big Ben. Het reuzenrad is gebouwd in 1998 en was toentertijd met een hoogte van 135 meter het grootste reuzenrad van de wereld. Op dit moment is het alleen nog het grootste reuzenrad van Europa. In totaal heeft het reuzenrad 32 gesloten cabines. Wanneer u in een cabine staat heeft u spectaculair uitzicht over de stad. Doordat de cabines gesloten zijn is het ook met slecht weer mogelijk om de stad te bekijken.


Musea, theaters en winkelen

Met uw huurauto in Londen kunt u naar een van de vele musea gaan die Londen rijk is; zo kunt u bijvoorbeeld naar het Natural History Museum gaan. Samen met het National Museum of Natural History in Washington D.C en Muséum national d'histoire naturelle in Frankrijk behoort dit musea tot de grootste natuurhistorische collecties in de wereld. Ook is vandaag de dag sport niet meer weg te denken in Londen; zo zijn er 14 professionele voetbalclubs gevestigd in Londen.


Londen kent een groot aantal theaters. De theaters staan er om bekend dat voorstellingen er erg lang draaien, zo draait The Mousetrap al sinds 1952. De prijzen van de kaartjes zijn zeer variërend, dit hangt onder andere af van de zitplaats en de musical zelf. Er wordt dan ook aangeraden om vooraf te reserveren.

Daarnaast is Londen een zeer grote winkelstad en heeft het verschillende grote warenhuizen zoals, Marks & Spencer. Ook bevindt het nog bekendere warenhuis Harrods zich hier, waar voorheen alleen de rijken het zich konden veroorloven om te shoppen. Dit is echter nog lang niet alles. Londen kent verschillende grote winkelstraten zoals; Oxford Street, Regent Street en Bond Street. Ook de bekende Camden Market is zeker aan te raden om met uw huurauto in Londen te bezichtigen. De Camden Market is de bekendste markt van Londen. Elk weekend trekt deze markt dagelijks 100.000 bezoekers. Op de markt vindt u onder andere kraampjes met kleding, sieraden, eten en drinken. Camden Market is een verzamelnaam voor de 6 straatmarkten in de wijk Camden Town. Voor voetbalfans is Londen de stad om naartoe te gaan met clubs op alle niveau's in het profesionele voetbal, van kleine clubs als Barnet F.C. tot clubs als Chelsea, Arsenal en Tottenham, en niet te vergeten het Wembley Stadium.

Neem ook een dag de tijd om Cambridge te bezoeken. Deze stad ligt op op minder dan anderhalf uur rijden van Londen. Daarnaast ligt op ongeveer 2 uur rijden de stad Bristol. Ook dit is een mooie stad om te bezoeken.


Luchthavens Londen

Londen kent meerdere luchthavens zoals; Londen Heathrow en Londen City. Vanaf beide luchthavens is het mogelijk om een auto te huren. De luchthavens liggen beide zeer centraal en u bent dan ook binnen korte tijd in het centrum van Londen. .

Kortom; Londen is een stad voor jong en oud. De stad is cultureel en heeft ontzettend veel bezienswaardigheden, zoals de verschillende stadions, winkel gebieden, musea en theaters. Met het huren van een auto in Londen kunt gaan en staan waar uzelf wilt.