Auto huren Nis

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 5 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Nis - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 jan. 2019 11:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 jan. 2019 11:36 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 jan. 2019 11:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 jan. 2019 11:36 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 jan. 2019 11:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 jan. 2019 11:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Nis

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Nis:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Vragen werden door het service team goed en vakkundig afgehandeld.
Huurauto beoordeling van Romero M.- 21 jul. 2015 01:03
(4.9 tot 5 )
Vragen werden door het service team goed en vakkundig afgehandeld.
Huurauto beoordeling van Romero M.- 21 jul. 2015 01:03
(4.4 tot 5 )
Snel en eenvoudig geboekt en alles was goed geregeld
Huurauto beoordeling van Erika C.- 20 jul. 2015 12:35
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Nis

Autohuur Nis

Reist u binnenkort af naar Servië en verblijft u in de mooie stad Nis? Dan is het zaak om van tevoren uw vervoer ter plaatse te regelen. Met een huurauto uit Nis kunt u niet alleen de stad zelf ontdekken, maar ook de omgeving. Daarmee kunt u precies de locaties bezoeken die u wilt zien. Natuurlijk wilt u dan wel graag een goedkope autoverhuur in Nis vinden. Bij HAPPYCAR zetten we de prijzen voor u simpelweg op een rijtje. Zo ziet u meteen welke autohuur in Nis het meest voordelig is. Daarbij verliezen wij ook de kwaliteit niet uit het oog. Een betrouwbare auto is belangrijk, zeker in een onbekend land. Daarom vindt u in ons overzicht bekende namen terug. Wij werken samen met vaste partners, zoals Hertz en Argus Car Hire, om u de service te kunnen bieden die u gewend bent.

Ontdek Nis

Nis is de op twee na grootste stad in Servië. Het heeft een internationaal vliegveld dat is genoemd naar Constantijn de Grote, die in het Romeinse Nis werd geboren. Momenteel is het met name een industrie-, handels- en universiteitsstad. Nis was van oudsher strategisch belangrijk, omdat het op de kruising ligt van de wegen naar Istanboel, Belgrado en Sofia. In het verleden hebben dan ook vele volkeren deze plaats in handen gehad. Het maakte eerst deel uit van het Byzantijnse rijk en kwam vervolgens in Bulgaarse handen, daarna werd het afwisselend Servisch en Turks. Pas in 1878 werd het definitief onderdeel van Servië. Natuurlijk zijn er in de stad sporen te zien van de vele bezetters. Hieraan heeft de stad wellicht zijn veelzijdigheid te danken en er valt dan ook van alles te zien voor de reislustige ontdekkers. Met een rental car uit Nis kunt u op uw gemak door het stadje toeren en natuurlijk bezoekt u op die manier alle hoogtepunten. Parkeer uw auto dichtbij de bezienswaardigheden en bespaar tijd. Wanneer u niet bekend bent in de stad, dan is het verstandig om voor een huurauto met navigatie te kiezen.

Met een huurauto Nis ontdekken

Met een rental car uit Nis kunt u het historische centrum gaan bezoeken op eigen gelegenheid en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Het oude historische centrum biedt prachtige monumenten en ook gezellige horeca. Wellicht staat het meest bizarre bouwwerk dat er bestaat in Nis: de Cele Kula schedelboren. Bij een hevige veldslag in de omgeving van Nis tussen een Servisch en Turks leger kwamen 3.000 Servische soldaten om. Ter waarschuwing beval de Turkse generaal een toren te bouwen waarin deze schedels moesten worden verwerkt. Wie liever gaat winkelen kan dat in het centrum doen, namelijk in Obtenovica. Ook op het gebied van moderne kunst wordt u op uw wenken bediend in het Nationaal Museum. Een bijzonder historisch gebouw is het Niška Tvrdjava, een verdedigingswerk dat werd gebouwd door de Ottomanen. De fundamenten zijn dus al zo'n 2000 jaar geleden gelegd. Het huidige fort werd rond 1720 gebouwd op de restanten van het eerste gebouw. Twee van de poorten hiervan zijn heel mooi intact gebleven. Het is dan ook zeker de moeite waard om vanaf de autoverhuur in Nis hier even heen te rijden om het bouwwerk te bewonderen.

Rondreis door de regio Nis

Als u met de huurauto een flinke rit wil maken door Servië, dan ligt Belgrado op 250 kilometer afstand. Belgrado heeft een groot aantal historische monumentale gebouwen die ook herinneren aan de tijd dat het gebied constant omstreden was tussen de Turken en andere volkeren, Belgrado heeft echter ook diverse leuke markten. Ben je op zoek naar natuurschoon? Dan is het nationaal park Tara een echte aanrader. Het ligt in het westen van het land en wordt het mooiste nationale park van Europa genoemd. Er zijn een aantal hoge bergtoppen en er leven dieren in het wild die je elders in Europa zelden ziet: beren, wolven en gieren. Wanneer u ervan houdt om mooie plaatjes te schieten, vergeet dan zeker niet om uw camera met u mee te nemen. In dit park heeft u zeker de kans om schitterende foto's te maken. Dankzij de autoverhuur in Nis bent u er binnen de kortste keren en een huurauto heeft daarnaast ook nog eens het voordeel dat u onderweg uitgebreid kunt genieten van de omgeving.