Auto huren Sarajevo

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Sarajevo - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 06:52 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 06:52 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 06:52 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 06:52 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 06:52 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 06:52 uur.

Beoordeling autoverhuur in Sarajevo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sarajevo:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Op deze manier wordt een auto huren simpel en leuk, bedankt happycar
Huurauto beoordeling van Pjotr E.- 20 jul. 2015 04:56
(4.8 tot 5 )
Topvakantie gehad, volgende keer zeker weer happycar
Huurauto beoordeling van Nadia B.- 20 jul. 2015 23:03
(4.3 tot 5 )
Toen wij een auto huurden wisten wij niet zo goed wat we wilden, daar heeft happy car ons toch maar mooi mee geholpen.
Huurauto beoordeling van Jan-Jaap S.- 20 jul. 2015 13:27
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Sarajevo

In de jaren 1990 werd Sarajevo belegerd en was het op de rand van vernietiging. Vandaag de dag is het gerestaureerde historische centrum vol met gezellige cafés en leuke hotels en herbergen. De merkwaardige architectonische mix van Ottomaanse en Oostenrijks Hongaarse gebouwen maakt deze prachtige stad Sarajevo de ideale plek om eens naartoe te gaan. Dankzij de Rental Car in Sarajevo kun je alle mooie bezienswaardigheden op rijafstand bekijken. De antieke steegjes van Bačarija geven de prachtige oude binnenstad een historisch gevoel. Direct in het noorden en het zuiden zijn steile valleien gevuld met rode daken met Bosnische huizen. In de winter bieden Bjelanica en Jahorina een aantal van Europa's beste ski-oorden, nauwelijks op 30 kilometer afstand rijden met je huurauto uit Sarajevo.

Bezienswaardigheden in Sarajevo
Het tunnel museum: De meeste bijzondere van Sarajevo's oorlogmusea, is dit niet te missen museum. Dit is een 1 meter breed, 1,6 m hoog met de hand gegraven tunnel onder de landingsbaan van de luchthaven, die optrad als levensader van de stad naar de buitenwereld tijdens de belegering 1992-1995, toen Sarajevo vrijwel werd omringd door Servische troepen. Deze plek is meerdere dagen in de week geopend voor toeristen en is het beste te bereiken met je huurauto. Het nationaal museum: Bosnië zijn grootste en best beoordeelde museum is het nationaal museum vlakbij het centrum. De grootste hoogtepunten zijn de Illyrische en Romeinse houtsnijwerken en vooral de wereldberoemde Sarajevo Haggadah, een 14e-eeuwse joodse codex die miljoenen waard is. Het museum is meer dan de moeite waard en je kunt hier gemakkelijk voor de deur parkeren.

Het stadhuis van Sarajevo
De neo-moorse gevels zorgen ervoor dat dit een van de mooiste Oostenrijks-Hongaars-tijdperk gebouwen is in Sarajevo. Het raakte ernstig beschadigd tijdens de jaren 1990 belegering en is met veel moeite gerestaureerd en heropend in 2014. Tot op heden zijn er enige exposities met kleine collectie foto's over de geschiedenis van het gebouw. Maar het is de bescheiden toegangsprijs waard om te genieten van de pure grootsheid van het kleurrijke multi- gewelfde interieur en de glas-in-lood plafonds. Het gebouw heeft een bewogen geschiedenis. Franz Ferdinand was op de weg terug toen hij doodgeschoten werd door Princip in 1914, een gebeurtenis die uiteindelijk het startschot was voor de gruwelijke Eerste Wereldoorlog. Vanaf 1949 werd het gebouw van de Nationale Bibliotheek. Tijdens het beleg van 1992 werd ongeveer 90% van de onvervangbare collectie van manuscripten en Bosnische boeken vernietigd. Het gebouw is bijna de hele week geopend. Het geschiedenis museum: In dit prachtige museum wordt voor een groot deel de geschiedenis van Sarajevo belicht. Ook komt hier een groot deel van het verhaal van de aanslag op keizer Franz Ferdinand in 1914 aan bod. Ook staat er een groot arsenaal aan geschut uit de Tweede Wereldoorlog en een gepantserde trein uit die tijd. Eten en drinken in Sarajevo: In het centrum zijn verschillende goede restaurants te vinden waar lokale gerechten op traditionele wijze bereid worden. De lokale keuken is een mix van oost en west. De culinaire hoogtepunten van de stad zijn onder andere Cevap (gehakt vlees en gebakken uien in brood), burek (bladerdeeg gevuld met vlees, groenten of kaas) en baklava (een zoet gebak gedrenkt in honing en besprenkeld met noten). Het is altijd mogelijk om met je huurauto vlakbij een restaurant te parkeren zodat je niet te ver hoeft te lopen. Ook zijn er verschillende andere keukens van over de hele wereld te vinden. Zo is er voor elke smaak een keuken naar wens te vinden. Het nachtleven in Sarajevo: Jonge Sarajevans houden van het nachtleven. Er zijn veel pubs, bars en clubs om uit te kiezen. Er is veel live muziek in verschillende leuke cafés en bars. Er is altijd een bar te vinden in het buurt van je hotel.

Autoverhuur in Sarajevo
Om deze boeiende stad goed te kunnen bekijken is het verstandig om van tevoren een auto te huren. Dit kan gelukkig op een zeer overzichtelijke wijze via HAPPYCAR. HAPPYCAR zorgt ervoor dat je altijd voor de beste prijs een auto kunt huren bij een autohuur in Sarajevo zoals bij Avis, AutoEurope en AutoEscape. Wanneer je aankomt op het vliegveld van Sarajevo staat je auto al klaar dankzij HAPPYCAR bij een autoverhuur naar keuze. Voor een langere reis kunt u bijvoorbeeld ook reizen naar Dubrovnik in Kroatie.