Auto huren Texel

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Texel - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jul. 2020 01:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jul. 2020 01:17 uur.

Beoordeling autoverhuur in Texel

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Texel:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Snel Goedkoop Perfect HAPPY CAR
Huurauto beoordeling van Cecilia m.- 24 jul. 2015 12:24
(4.9 tot 5 )
Het was eenvoudig, snel en zo geregeld.
Huurauto beoordeling van Laurence T.- 24 jul. 2015 18:49
(4.4 tot 5 )
Zo blij dat het mogelijk was om buiten de kantooruren toch nog de auto terug te kunnen brengen, geweldig geholpen door de service
Huurauto beoordeling van Els O.- 24 jul. 2015 11:12
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Texel

Auto huren Texel; heerlijke vakantie op het Waddeneiland

Als de grootste van de vijf Waddeneiland trekt Texel jaarlijks veel toeristen aan. U kunt het drukke stadsleven ontvluchten en genieten van het diverse landschap van brede zandstranden en duinen, maar ook heide, bos en kwelders. Om u makkelijk te kunnen verplaatsen op het eiland – de vaste lijndienst rijdt maar één keer in het uur – is het aan te raden een huurauto op Texel te boeken. 

Uw goedkope huurauto boeken bij HAPPYCAR 

U kunt uw huurauto op Texel het beste boeken via de vergelijkingswebsite van HAPPYCAR, aangezien u hier de beste deals kunt vinden. Denk bij het maken van de reservering aan het volgende: 

Bestuurder(s): Zorg dat u de huurauto reserveert op naam van de hoofdbestuurder. Alleen de persoon die aangemeld staat bij de boeking mag in het voertuig rijden. Wilt u dat er meerdere mensen kunnen rijden, dan dienen deze extra personen te worden bijgeboekt.

Creditcard: De hoofdbestuurder dient een borg te laten blokkeren die op zijn/haar naam staat. Zorg ervoor dat het limiet toereikend is en dat u de pincode kent. Lukt het niet de borg te laten blokkeren, dan krijgt u de huurauto niet mee. 

Legitimatiebewijs: Op veel plekken in Nederland is het voldoende om uw te legitimeren met alleen uw rijbewijs. Echter kan het zo zijn dat ze bij de autoverhuurder op Texel nog naar een ander legitimatiebewijs vragen. Zorg er dus voor dat u ook uw paspoort of ID-kaart bij u heeft. 

De bezienswaardigheden van Texel

Op Texel wordt u beloond met ongeveer 30 kilometer zandstranden die u op veel plekken met de huurauto kunt bereiken. Stop bij de rode vuurtoren die als bewaker van het eiland is al van ver te zien. Beklim de 118 treden en geniet van het uitzicht. 

Breng vervolgens een bezoek aan het Ecomare. Dit museum richt zich op het leven op een eiland en het leven met de zee. De zeer interessante tentoonstelling "Life on an Island" documenteert de verspreiding van Texel van de laatste ijstijd tot heden. Het museum zorgt ook voor gestrande dieren, waaronder zeehonden, en geeft ze een thuis. 

Jaarlijks vindt de Ronde om Texel plaats. Het is de grootste catamaranregatta ter wereld.

U kunt altijd met de veerboot het water oversteken naar Den Helder en hier het Marinemuseum bezoeken. Controleer bij uw autoverhuurder op Texel of u de huurauto mee de veerboot op mag nemen.