Auto huren Thessaloniki

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Thessaloniki - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 sep. 2020 08:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 sep. 2020 08:50 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 sep. 2020 11:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 sep. 2020 11:17 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 sep. 2020 08:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 sep. 2020 08:28 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 sep. 2020 08:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 sep. 2020 08:32 uur.

Beoordeling autoverhuur in Thessaloniki

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Thessaloniki:

4.5 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Het was de eerste keer dat ik een auto gehuurd had. Ik goed door de medewerkers geholpen met al mijn vragen en alles is goed verlopen, ik vind het zeker voor herhaling vatbaar
Huurauto beoordeling van Iris C.- 17 jul. 2015 07:44
(5 tot 5 )
2 dagen vooraf geboekt en alles verliep probleemloos. Altijd weer!!!
Huurauto beoordeling van Yvette P.- 19 jul. 2015 17:54
(4.6 tot 5 )
hele scherpen aanbieden op huur auto's, echt aanrader
Huurauto beoordeling van jan- 20 jul. 2015 14:30
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Thessaloniki

Thessaloniki is de tweede grootste stad van Griekenland met bijna 1 miljoen inwoners. Thessaloniki is altijd een kruispunt van beschavingen geweest. Een plaats waar het Oosten het Westen ontmoet en waar veel culturen en religies gemengd zijn. Dit is tegenwoordig terug te zien in de gastvrijheid van de mensen en de schoonheid van de stad. Verder is de stad ook een jonge stad door de vele studenten die er wonen. Geniet u tijdens uw bezoek van het heerlijke Griekse eten en al de mooie bezienswaardigheden die deze indrukwekkende stad u te bieden heeft. Met een huurauto in Thessaloniki ontdekt u deze stad op een leuke en makkelijke manier. Komt u aan met het vliegtuig? Haal uw huurauto dan eenvoudig en snel op op de luchthaven van Thessaloniki. Hier zitten meerdere partners van HAPPYCAR.nl en als u uw huurauto van tevoren reserveert, bent u verzekerd van een vliegende start van uw vakantie!

Bezienswaardigheden in Thessaloniki
Rijdt u eerst met car rental Thessaloniki naar de mooiste bezienswaardigheid van de stad, de Witte Toren. Deze toren stond met vele anderen tijdens de middeleeuwen rond de stad en diende als defensief bolwerk. De torens werden gebouwd in de 15e-eeuw, maar toen de Ottomaanse Turken de stad in 1866 veroverden werden alle torens vernield op één na. De toren diende eerst als gevangenis, maar is tegenwoordig de thuisbasis van een prachtige collectie beeldhouwwerken, fresco’s en andere interessante voorwerpen uit 300 tot 1400 na christus. De tentoonstelling geeft u een goed beeld van de verbazingwekkende geschiedenis van de stad. Na uw bezoek aan de witte toren kunt u met uw huurauto in Thessaloniki naar de Akropolis toe rijden. Deze 2000 jaar oude Akropolis werd voor het eerst gebruikt door Cassander, een voormalige koning van Macedonië. Cassander begon met de bouw van het eerste fort welke later nog flink werd uitgebreid door de Romeinen en de Ottomanen. De Akropolis bevindt zich in de Noordoostelijke hoek van de stad en is erg leuk om te bezoeken. Naast de interessante overblijfselen van het fort heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Een ander hoogtepunt in de stad en waar u met uw huurauto zo naar toe rijdt is het museum van Byzantijnse Cultuur. Dit museum presenteert zowel diverse aspecten van de Byantijnse kunst en cultuur als aspecten van de Ottomanen. U vindt hier alledaagse objecten en kunstwerken die de sociale, religieuze en politieke aspecten uit deze periode weerspiegelen en weergeven op een chronologische wijze. Wanneer u graag wat meer wilt weten over de geschiedenis van Thessaloniki dan mag u dit interessante museum niet missen. Met een huurauto kunt u dit museum makkelijk bereiken.

Een ander hoogtepunt in Thessaloniki is een wandeling langs de kust. U kunt de wandeltocht het best beginnen in de late namiddag of aan het begin van de avond. Door de zuidwestelijke ligging van de stad krijgt u tijdens uw wandeltocht een spectaculaire zonsondergang en prachtige hemel kleuren te zien. Verder bevinden zich langs de route tal van cafetaria’s waar u even kunt stoppen voor een hapje en een drankje. De hele wandeling is ongeveer 4,5 km en duurt wanneer u zich niet al te veel haast ongeveer 1,5 uur.

Autohuur Thessaloniki
Met uw huurauto in Thessaloniki kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken.Wilt u toch wat meer van de omgeving zien, dan is dit met auto huren Thessaloniki goed mogelijk. Rijdt u bijvoorbeeld naar Halkidi, deze prachtige regio staat bekend om zijn zachte zand en mooie kustlijn. De kustlijn bestaat uit een heuvelachtig terrein met af en toe een wonderschoon strand en een lichtblauwe zee. Geniet u hier van de Griekse zon en kom bij van de stadse drukte. De hoofdstad van Athene ligt aan de andere kant van het land, maar dit maakt het juist erg geschikt voor een trip langs de kust. Met een huurauto doet u dit op uw eigen tempo en stopt u op de mooiste plekjes. U kunt natuurlijk ook naar de eilanden gaan van Griekeland: wat dacht u van Lesbos? Een huurauto in Thessaloniki geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt