Auto huren Valencia

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Valencia - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 08:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 08:46 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 08:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 08:46 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 aug. 2020 08:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 aug. 2020 08:07 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 aug. 2020 06:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 aug. 2020 06:40 uur.

Beoordeling autoverhuur in Valencia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Valencia:

4.9 tot 5 (783 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Gelukkig hadden we goed toen we een Cabrio hebben geboekt bij happycar om rond te rijden in het mooie zomer weer.
Huurauto beoordeling van Jari L.- 17 jul. 2015 15:28
(4 tot 5 )
Helaas niet vlekkeloos een auto kunnen huren, maar door de service van happycar waren de problemen als sneeuw voor de zon verdwenen
Huurauto beoordeling van Vanesa P.- 20 jul. 2015 15:07
(4.8 tot 5 )
Zo' fijne site, had ik het maar eerder geweten
Huurauto beoordeling van Marielle B.- 22 jul. 2015 12:23
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Valencia

Valencia is de hoofdstad van de autonome regio Valencia en is de met 809.000 inwoners de op 3 na grootste stad van Spanje en de haven van Valencia is de op 5 na drukste containerhaven van Europa en de grootste van de Middellandse Zee. Valencia werd gesticht als een Romeinse kolonie in 138 v. Chr. De stad is gelegen aan de oevers van de Turia, aan de oostkust van het Iberisch Schiereiland en tegenover de Golf van Valencia aan de Middellandse Zee. Het historische centrum is een van de grootste in Spanje, met ongeveer 169 hectare aan erfgoed van oude monumenten. Hierdoor is Valencia een van de meest populaire toeristische bestemmingen van Spanje, die met een huurauto in Valencia erg goed te bezichtigen is.

Bezienswaardigheden in Valencia
Valencia is een prachtige stad met zeer veel bezienswaardigheden. Daarbij vindt u in Valencia een heerlijk klimaat met een gemiddelde temperatuur van 22,3 °C overdag en ’s nachts 13,4 °C. Dit zorgt er voor dat u in uw T-shirt en korte broek de stad kunt verkennen. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de kathedraal van Valencia, een Rooms-katholieke parochiekerk dat uit het jaar 1262 dateert. Na de Rooms-katholieke parochiekerk kunt u met uw huurauto in Valencia naar het grootste plein van de stad, het Plaça de l'Ajuntament. Hier vindt u het stadhuis en vele terrasjes waar u heerlijk kunt eten. Wat u misschien nog niet wist is dat Valencia de geboorteplaats van de overheerlijke paella is. Paella is een Valenciaanse rijstschotel dat uit het midden van de 19e eeuw in de buurt van het meer Albufera komt. Veel niet-Spanjaarden zien paella als het nationale gerecht van Spanje, maar de meeste Spanjaarden beschouwen paella als een regionaal Valenciaans gerecht. Na het regionale gerecht kunt u naar een van de meest bijzondere bioscopen van Europa het L'Hemisfèric, een Imax bioscoop met een oppervlakte van 13.000 m². Het L'Hemisfèric is gevestigd in de Ciutat de les Arts i les Ciències, een op entertainment-gebaseerd cultureel en architectonisch complex in de stad Valencia. Het is de belangrijkste moderne toeristische bestemming van de stad.

Naast de vele musea en monumenten kunt u met uw huurauto naar een van de parken waar u kunt wandelen of naar het stadion van Valencia Club de Fútbol. Deze Spaanse voetbalclub is gevestigd in het stadion, Estadio Mestalla.  Het stadion biedt plaats voor 52.469 mensen en is open voor bezichtigingen. Het L'Oceanogràfic is het grootste aquarium van Europa en is gevestigd in een prachtig gebouw gelegen in het oosten van de stad. Het werd ontworpen door de architect Felix Candela. Er leven ruim 45.000 dieren en 500 verschillende diersoorten.

Ook kunt in Valencia nog altijd even de fiets pakken. Valencia staat terecht bekend als de fietshoofdstad van Spanje. Deze bijnaam doet de stad met recht eer aan. Er zijn in Valencia behoorlijk wat fietspaden te vinden waar veelvuldig gebruik van gemaakt wordt. Je komt niet alleen toeristen tegen op de fiets, maar de Valencianen maken graag gebruik van de fietspaden.

Met de huurauto door Valencia
Zodra u naast de stad Valencia met uw huurauto meer wilt zien, dan is dit goed mogelijk. Zo kunt u naar Sagunto. Dit is een oude stad in het oosten van Spanje. Het is gelegen in een heuvelachtig terrein, 30 km ten noorden van Valencia. Of u kunt naar Serra Calderona, een natuurgebied van 17.772 hectare. Hier kunt u heerlijk wandelen en genieten van het prachtige uitzicht. Wel wordt u aangeraden om 's ochtends naar het park toe te gaan, zodat u niet in de hete middagzon hoeft te lopen. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Reus te bezoeken. De stad is ontstaan in de 12e eeuw na Christus. De historische stadskern laat een hoop van deze rijke historie zien. Bezoek het Placa de Mercadal en neem een kijkje in het Casa Navas en geniet van de mooie architectuur. Murcia is ook niet ver weg.

Door een huurauto in Valencia bent u er zeker van dat u alles kunt bezichtigen op uw eigen tempo en kunt u gaan en staan waar uzelf wilt. De verschillende verhuurstations op de luchthaven bieden een uitstekende mogelijkheid om uw reis te beginnen.