Auto huren Wellington

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 21 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Wellington - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 apr. 2020 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 apr. 2020 03:35 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 apr. 2020 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 apr. 2020 03:35 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 apr. 2020 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 apr. 2020 03:35 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 apr. 2020 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 apr. 2020 03:35 uur.

Beoordeling autoverhuur in Wellington

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Wellington:

4.7 tot 5 (781 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Cabrio gehuurd vanwege het prachtige weer het was top. Ik zou iedereen HappycaR aanraden.
Huurauto beoordeling van Hans W.- 18 jul. 2015 02:00
(5 tot 5 )
Heb een top tijd gehad met happycar
Huurauto beoordeling van Landon R.- 18 jul. 2015 17:24
(4.5 tot 5 )
Het was de eerste keer dat ik een auto gehuurd had. Ik goed door de medewerkers geholpen met al mijn vragen en alles is goed verlopen, ik vind het zeker voor herhaling vatbaar
Huurauto beoordeling van Iris C.- 18 jul. 2015 13:26
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Wellington

Wanneer u in Wellington bent, vergeet u dan vooral niet om de beroemde Wellington Cable Cart te nemen. Deze vertrekt vanuit het centrum van de stad en brengt u naar Botanische tuinen, vanuit deze cable cart heeft u een prachtig uitzicht over de stad zonder er te veel moeite voor te hoeven doen. Wanneer u Nieuw-Zeeland wil verkennen dan vormt een huurautoin Wellington een perfect startpunt.

Karori Wildlife Sanctuary wilt u voordat u aan uw tocht door Nieuw Zeeland begint zeker zien. Hier ziet u de zeldzaamste dieren. Maar wilt u wel echt op reis dan kunt u met Autoverhuur Wellington prima uit de voeten. Met een huurauto door Nieuw-Zeeland – ontdek het land waar de film trilogie ‘Lord of the Rings’ is opgenomen op een leuke en makkelijke manier. Nieuw-Zeeland is een gigantisch groot en mooi land met een grote diversiteit aan landschappen. Zo vindt u er prachtig uitgesneden valleien, fjorden, gletsjers, actieve vulkanen en meren. In dit land hoeft u zich geen seconde te vervelen en met huurauto ontdekt u Nieuw-Zeeland op een leuke en makkelijke manier.

Met een huurauto door Wellington
De hoofdstad van Nieuw-Zeeland is Wellington. De stad ligt op het zuidelijke puntje van het Noordereiland aan de straat Cook. Wellington staat bekend als het culturele centrum van het land. Zo vindt u er een bloeiende film- en theatherindustrie en een aantal musea. Wellington is niet altijd de hoofdstad van Nieuw-Zeeland geweest. In het verleden was Auckland de hoofdstad van Nieuw-Zeeland tot William Bobson in 1865 besloot om van Wellington de hoofdstad te maken. Het parlement van Nieuw-Zeeland hield in 1862 al voor de eerste keer zitting in Wellington. Dit bleek tijdelijk te zijn, want het heeft uiteindelijk drie jaar geduurd tot Wellington de officiële hoofdstad werd. Als u even rustig wilt genieten kunt u ervoor kiezen om door een van de vele parken te wandelen die Wellington rijk is. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de Wellington Botanic Garden, een tuin van ruim 25 hectare groot. De tuin beschikt over beschermd inheems bos, coniferen, plantencollecties en seizoensgebonden displays. Het park beschikt ook over een verscheidenheid van niet-inheemse soorten, waaronder een uitgebreide rozen tuin. Wanneer u bent uitgekeken in Wellington kunt u een bezoekje brengen aan de voormalige hoofdstad, Auckland. De Auckland Metropoolregio, op het noordereiland, is het grootste en dichtbevolkte stedelijke gebied van het land. Auckland telt 1.397.300 inwoners, dat is 32 procent van de gehele bevolking. In Auckland vindt u ook een aantal noemenswaardige bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de Auckland Harbour Bridge, de Auckland Harbour Bridge is een acht-baans brug over de haven van Waitemata. Het is onderdeel van de State Highway 1 en de noordelijke snelweg Auckland. De brug wordt bediend door de New Zealand Transport Agency (NZTA) en is de op een na langste brug in Nieuw Zeeland. De stad Auckland heeft u nog veel meer te bieden, zo kunt u naar verschillende musea of lekker winkelen in de stad. Auckland is een stad waar u zich niet hoeft te vervelen. U kunt er ook voor kiezen om uw huurauto weer in leveren op Auckland airport. Of gaat u liever richting het zuidereiland? Kies dan voor Christchurch! Een prachtige stad en vanaf Wellington komt u langs mooie landschappen.

Wanneer u een natuurliefhebber bent, kunt u in Nieuw-Zeeland zeker uw ei kwijt. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Nationaal park Te Urewera, een van de 14 nationale parken. Dit bijzondere park is het grootste park op het Noordereiland, met een oppervlakte van ongeveer 2.100 km².

Op rondreis door Nieuw-Zeeland met een huurauto
Nieuw-Zeeland is het ideale land om een rondreis te maken. De hierboven genoemde bezienswaardigheden zijn allemaal stuk voor stuk de moeite waard. De prachtige natuur die Nieuw-Zeeland te bieden heeft in combinatie met de steden die allemaal een eigen identiteit hebben maakt het land tot iets wat u in uw leven gezien moet hebben. De makkelijkste manier om het land te ontdekken is wanneer u met autohuur Wellington door Nieuw-Zeeland trekt. Uw kunt zo zelf uw route uitstippelen en stoppen op de mooiste plekjes die Nieuw-Zeeland u te bieden heeft.