Auto huren vliegveld Houston

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Speciaal

Goedkope voorbeeldprijs Speciaal

bij een huurperiode van 16 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Houston Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 mrt. 2018 11:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 mrt. 2018 11:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Houston Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Houston Luchthaven:

4.9 tot 5 (775 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Wat een topaanbiedingen!
Huurauto beoordeling van Gerrit J.- 17 jul. 2015 17:35
(4.6 tot 5 )
Ik ben slecht met computers maar gelukkig werd ik via de telefoon snel geholpen
Huurauto beoordeling van Martina G.- 18 jul. 2015 14:20
(4.6 tot 5 )
Voorbeeldig!!
Huurauto beoordeling van Dirk de K.- 20 jul. 2015 21:38
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Houston Airport

George Bush Intercontinental Airport, ook wel Houston Airport, is de international luchthaven van de stad Houston. Het is de tiende drukste luchthaven van de Verenigde Staten en in 2012 passeerden meer dan 41 miljoen passagiers het vliegveld van Houston. Vliegveld Houston is vernoemd naar de 41e president van de Verenigde Staten, George H.W. Bush. De luchthaven ligt 37 km ten noorden van het centrum van Houston. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een huurauto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Houston. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Houston
De leukste en makkelijkste manier om de omgeving van Houston te ontdekken is met een huurauto. Met een huurauto rijdt u vanaf de luchthaven binnen ongeveer 25 minuten richting het centrum van de stad. Houston is bekend door de woorden, "Okay Houston, we've had a problem".  Een bezoek aan Space Center mag u dan ook zeker niet missen. U kunt hier kijken hoe de astronauten dietrainen voor een missie en u kunt luisteren naar het hele verhaal achter de ruimtevaart programma’s van NASA. Een leuke attractie voor jong en oud is het Downtown Aquarium. In dit prachtige aquarium, die gevuld is met bijna 2 miljoen liter water, vindt u tropische vissen, schildpadden en verschillende soorten zoogdieren. Ten zuiden van vliegveld Houston vindt u de stranden van South Walton. U kunt ook kijken naar één van de vele kleine kustplaatsen en genieten van de ondergaande zon. Op de zuidoostelijke kruising van de IH-10 en H-610 vindt u het Memorial Park. Dit park omvat meer dan 1500 hectare bos en is uniek onder de stadsparken door zijn omvang en ligging. Oorspronkelijk was het terrein een trainingskamp voor de soldaten in de Eerste Wereldoorlog. Na de oorlog werd het trainingskamp omgetoverd tot park.

Met een huurauto vanaf vliegveld Houston kunt u er ook voor kiezen om naar één van omliggende steden te rijden. Zo bent u nog geen vijf uur verwijderd van New Orleans. New Orleans heeft een rijke cultuur door de verschillende etnische achtergronden, wat zich uit in de verschillende soorten muziek. Onderweg kunt u nog stoppen bij het Mcfadding National Park waar u kunt genieten van de prachtige flora en fauna. Verder kunt u hier heerlijk wandelen en bijkomen van alle drukte in de stad. New Orleans is één van ’s werelds meest fascinerende steden. De stad is een unieke smeltkroes van cultuur, eten en muziek. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van jazz muziek tot in de late uurtjes, wandelingen maken door historische buurten en één van de vele festivals bezoeken die er elk jaar te vinden zijn. Wanneer u even genoeg heeft van de drukte van de stad kunt u een wandeling maken het Audubon Park in Uptown. Na de orkaan Katrina in 2005 zijn veel van de 600 jaar ouden eiken verwoest. De lokale bevolking heeft inmiddels weer het overgrote deel van het park weer in oude ere weten te herstellen. Naast het herstellen hebben ze ook oude geliefde attracties, zoals Story Land en Carousel Gardens Amusument Park gerestaureerd waardoor het park weer aan populariteit gewonnen heeft.


Met een huurauto vanaf de luchthaven kunt u op een gemakkelijke en leuke manier een van de hierboven genoemde hoogtepunten bezoeken. U hoeft niet alleen in Houston te blijven, u kunt er ook voor kiezen om uw huurauto weer in een andere stad in te leveren. Hierdoor hoeft u niet helemaal meer terug te rijden wanneer u een andere stad gaat bezoeken. Voor welke reden u ook maar een huurauto nodig heeft, wanneer u er een boekt vanaf de luchthaven van Houston heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.