Auto huren vliegveld Bodrum

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bodrum Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:59 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:59 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:59 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 mrt. 2020 07:59 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bodrum Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bodrum Airport:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
We hadden een auto geboekt maar we moesten de auto buiten openingstijden terugbrengen gelukkig was dit geen probleem
Huurauto beoordeling van Carla C.- 20 jul. 2015 20:26
(4.8 tot 5 )
Het was helemaal top om zonder teveel gedoe een auto te kunnen huren.
Huurauto beoordeling van Santos G.- 20 jul. 2015 13:27
(5 tot 5 )
Prachtige landschappen kunnen ontdekken met onze huurauto
Huurauto beoordeling van Merel V.- 20 jul. 2015 13:54
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bodrum Airport

Bodrum is een van de meest populaire vakantieoorden in Turkije. Beroemd door zijn nachtleven, onderwaterarcheologie museum en het mausoleum van Halicarnassos. Een indrukwekkend middeleeuws kasteel gebouwd door de Ridders van Rhodos bewaken de ingang van de schitterende blauwe baai van Bodrum, waar de Egeïsche Zee en de Middellandse Zee samen komen. De charme van de stad is groot. Bodrum trekt een hoop vakantiegangers die een wandeling langs de lange boulevards met palmbomen aan het water willen maken en willen genieten van de heerlijke keuken en gastvrijheid. Dankzij HAPPYCAR kunt u Bodrum met een huurauto van Bodrum Airport op een ontspannen wijze bekijken. Door HAPPYCAR betaalt u nooit teveel voor een huurauto van Bodrum Airport, zodat u voor een sympathieke prijs van A naar B kunt reizen.


Ontdek Bodrum tijdens een ontspannen vakantie

Bodrum heeft de reputatie als het centrum van de Turkse kunstgemeenschap met zijn levendige, vriendelijke en Boheemse sferen en vele kleine galeries. De avonden in Bodrum kunnen worden doorgebracht in een van de vele restaurants. Er zijn verse vis en andere Egeïsche specialiteiten. Daarnaast zijn er vele nachtclubs en uitstekende discotheken voor mensen die houden van het echte nachtleven.


Bodrum was de geboorteplaats van Herodotus en de plaats van de Koning Mausolous Tombe van de 4e eeuw voor Christus. Dit is een van de zeven wonderen van het Oude Testament. In de haven is het kasteel van Bodrum. Dit is een mooi voorbeeld van de 15e eeuwse kruisvaarder architectuur. Hier vindt u tegenwoordig het Museum van Onderwater Archeologie, met overblijfselen die dateren uit de bronstijd. Het prachtige panoramische uitzicht vanaf Goktepe, wordt veel gefotografeerd door toeristen.


Het prachtige schiereiland Bodrum past bij vakantiegangers die geïnteresseerd zijn in een ingetogen en ontspannen sfeer. De betoverende dorpen, met gasthuizen en kleine hotels op rustige baaien geven rust en ontspanning. Aan de zuidelijke kust liggen verschillende mooie zandstranden. Waar u met gemak naartoe kunt rijden met een huurauto van Bodrum Airport. Een van de mooiste stranden van het schiereiland Bodrum, is te vinden in Karaincir.


Met een huurauto Bodrum ontdekken

Dankzij HAPPYCAR kunt u voor een sympathieke prijs een auto huren naar wens. Na aankomst kunt u direct terecht bij een autoverhuurbedrijf op Bodrum Airport. Door de mogelijkheid om te kiezen wat u kwijt wilt en hoe lang u een auto wilt huren, kunt u hier terecht voor een huur auto van Bodrum Airport bij verhuurbedrijven zoals Avis, AutoEurope en AutoEscape. De huurauto staat dan voor u klaar bij een autoverhuurbedrijf op Bodrum Airport naar keuze. Het is ook mogelijk om een busje te huren als u met een kleine groep op vakantie gaat naar Bodrum. Dankzij HAPPYCAR kunt u zelf beslissen welke auto het beste bij u past tijdens uw reis. U kunt 300 kilometer in en om Bodrum rijden met uw huurauto. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Izmir.


Een rondreis door Bodrum

Na uw aankomst in Bodrum kunt u direct door naar uw gekozen autoverhuurder op Bodrum Airport. U kunt dan met uw auto van de verhuurder op Bodrum Airport naar uw hotel of appartement rijden. De wegen zijn hier goed begaanbaar en er wordt duidelijk aangegeven waar u zich bevindt en hoe hard u mag rijden. Uiteraard is het zo dat u ook een auto kunt huren met navigatie, zodat u vertrouwd op pad kunt gaan.


U kunt met uw huurauto bijvoorbeeld naar het kasteel van Sint Peter rijden. De Ridders ridders van Sint Jan bouwden deze structuur tussen 1402 en 1437. De ridders van verschillende nationaliteiten waren belast met de verdediging van bepaalde delen van de muren. Onder de verschillende torens zijn de Franse toren, Engels Toren met een gebeeldhouwde leeuw op de westelijke muur en de toren Gatineau, die leidt naar de kerkers de bekendsten bezienswaardigheden. Een bezoek aan dit prachtige eeuwenoude kasteel mag niet ontbreken tijdens uw reis naar Bodrum.


Een andere plek waar u gemakkelijk kunt komen met uw huurauto is het Mausoleum. Architect Pytheos ontwierp het Mausoleum van Mausolus als de laatste rustplaats van Koning Mausolus (376-353 voor Christus). U kunt hier een 46 meter hoge toren beklimmen voor het uitzicht. Uiteraard kun u naast een museumbezoek ook genieten van de heerlijke Turkse keuken en lokale gerechten. Het prachtige Bodrum is een plaats die veel te bieden heeft. Een populaire bestemming in de buurt is ook Antalya.