• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Inverness Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Inverness Airport bezienswaardigheden en reistips

 Waarom een auto huren op Inverness Airport?

U kunt op Inverness Airport net als bij een auto huren in Aberdeen terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Ooit een strategisch belangrijk militair punt van talloze veldslagen van de middeleeuwen tot de moderne tijd, is Inverness nu de populairste vakantie metropool van Schotland. Wanneer u Inverness bezoekt, wilt u niet alleen in contact komen met Nessi, maar ook de fascinerende Hooglanden verkennen. Voor zo'n vakantieplanning heeft u een huurauto nodig die aan uw wensen voldoet en die u flexibel naar uw bestemming brengt. Boek uw huurauto rechtstreeks vanaf Inverness Airport (INV) en begint direct aan uw vakantie in Schotland. 

Naast het huren van een auto op Inverness Airport, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Glasgow of een auto huren in Edinburgh. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Groot Brittannië vindt u daarom bij HAPPYCAR.

Wat heeft Inverness Airport de toeristen te bieden?

Zorg dat u met de huurauto naar het Inverness Museum & Art Gallery rijdt. Daar kunt u alles leren over de Hooglanden en veel interessante vondsten bewonderen, van wapens en sieraden uit het stenen tijdperk tot het moderne tijdperk. Wandel over de Ness Island Walk, die begint bij Inverness Castle, over een kleine metalen hangbrug loopt en uiteindelijk eindigt met een indrukwekkende houten Nessie-gestalte. Bekijk historische gebouwen in hun typisch Engelse architectuur en de prachtige kathedralen van Inverness en Old High Church. In het centrum van de stad vindt u tal van winkelmogelijkheden op de Victoriaanse markt.

Waarom kiest u voor een autoverhuur op Inverness Airport via HAPPYCAR?

  • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Inverness Airport.
  • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Inverness Airport.
  • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
  • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Inverness Airport veel toeristen uit heel Europa. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.