Auto huren vliegveld Paphos

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Paphos Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 05:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 05:47 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 05:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 05:47 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 05:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 05:47 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 05:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 feb. 2020 05:47 uur.

Beoordeling autoverhuur in Paphos Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Paphos Luchthaven:

4.6 tot 5 (774 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Voor een klein prijsje de perfecte huurauto gevonden
Huurauto beoordeling van Sebastiaan R.- 18 jul. 2015 13:18
(4.3 tot 5 )
Met auto verhuren van HAPPYCAR ben ik volledig tevreden
Huurauto beoordeling van Ellen A.- 20 jul. 2015 15:24
(4.2 tot 5 )
Ik ben niet zo goed met internet maar het boeken van de auto ging makkelijk, zeer blij ermee
Huurauto beoordeling van Lisa P.- 21 jul. 2015 05:30
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Paphos Airport

Paphos is een historische havenstad in het westen gelegen op het eiland Cyprus. Vanwege de grote archeologische waarde, is de gehele stad opgenomen op de werelderfgoedlijst. Tegenwoordig wordt de haven van Paphos voornamelijk gebruikt voor de plezier vaart en is de grote scheepsvaart uitgeweken naar Limassol. Paphos heeft zich ontwikkeld als ware toeristische trekpleister. De stad bezit schitterende stranden, een rijke natuur en vele bezienswaardigheden. Ook is het internationale vliegveld vlakbij de stad gelegen. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een huurauto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Paphos Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.


Ontdek Paphos
Er wordt onderscheid gemaakt tussen het oude en het nieuwe Paphos. Palea Paphos, het oude Paphos bestaat voornamelijk uit ruïnes. Hier zou de godin Astarte vereerd zijn en is mogelijk al door de Feniciërs gesticht. Maar ook het 'nieuwe' Paphos bestond al in de oudheid en was tijdens het Hellenistische tijdperk zelfs lange tijd de hoofdstad van het eiland.
Volgens het Bijbelboek Handelingen heeft de apostel Paulus Paphos bezocht. En de rots van Aphrodite, die vlakbij de stad uit het water steekt, zou de plek zijn waar Aphrodite, de godin van de schoonheid zou zijn geboren.

Met een huurauto Paphos ontdekken
Vanaf de luchthaven kunt u eenvoudig uw reis in Paphos beginnen. De stad zelf is een bezienswaardigheid op zich, de oude haven met het Byzantijnse fort vormen een mooi plaatje. Langs het water zijn genoeg gelegenheden om hiervan te genieten en even helemaal tot rust te komen. De stad is daarnaast ook rijk aan musea. Zo zijn er in Paphos het Archeologische museum, het Byzantijns museum en ook het Etnografisch museum.
In het huis van Dionysos zijn prachtige mozaïeken te bewonderen. Deze werden in 1962 toevallig ontdekt door een boer die zijn akker aan het ploegen was. Het mag een wonder zijn dat deze zo goed bewaard zijn gebleven. Een bezoek aan Paphos is echter niet compleet zonder een bezoek aan de tombes der Koningen. Dit ondergrondse netwerk van tunnels en catacomben zijn meer dan 2000 jaar oud. Hier werden in de 4e eeuw voor Christus Aristocraten en andere belangrijke figuren begraven. Het geheel heeft dan ook een indrukwekkende vorstelijke uitstraling.

Rondreis door de regio Paphos
Vanaf de luchthaven is het ook goed mogelijk om de rest van Cyprus te gaan verkennen met uw huurauto. U kunt ook opzoek gaan naar het Toodosgebergte. De berg Olympus is met 1952 meter het hoogste punt. In dit bergachtige gebied bevinden zich meerdere Byzantynse kerken en vele kleine karakteristieke dorpjes. Op 1318 meter hoogte is er in dit gebergte ook het Kykkosklooster te vinden. Dit klooster is opengesteld voor het publiek en is voornamelijk dankzij de vele mozaïeken erg in trek bij de toeristen. In de zomermaanden zijn er buiten het klooster verschillende marktkraampjes te vinden. Daarnaast is de bochtige weg, welke naar het klooster leidt, al een schitterende ervaring op zichzelf.

Ook kunt u gaan naar Choirokoitia. Deze stad staat net als de stad Paphos op de werelderfgoedlijst. De stad kenmerkt zich door typerende ronde huizen uit een tijd meer dan 9000 jaar geleden. Dit geeft de bezoeker een kijkje in een tijd die bijna niet meer voor te stellen is.
Zowel Paphos als Cyprus hebben zeer veel te bieden. Het huren van een auto vanaf de luchthaven is een absolute aanrader. De wegen zijn goed begaanbaar en de afstanden zijn allen te overzien. Het beschikken over een eigen auot brengt daarna veel gemak en flexibileit met zich mee, waardoor u kunt gaan en staan waar uzelf wilt.