• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Tuzla International Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Tuzla International Airport bezienswaardigheden en reistips

 Waarom een auto huren op Tuzla Luchthaven?

U kunt in Tuzla net als bij een auto huren in Sarajevo terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Na een decennium is Bosnië-Herzegovina een land dat vooruit kijkt en hoopt op toeristen om te laten zien wat het land te bieden heeft. Tuzla is het economische, culturele en toeristische centrum van de noordoostelijke regio. Verder vindt u in de stad het enige zoutmeer van Europa. Om prachtige bezienswaardigheden van Tuzla op eigen houtje te kunnen bekijken is het aan te raden een huurauto direct te boeken vanaf Tuzla International Airport (TZL).

Naast het huren van een auto op Tuzla Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Montenegro of een auto huren in Servië. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Oost-Europa vindt u daarom bij HAPPYCAR.

Wat heeft Tuzla Luchthaven de toeristen te bieden?

In de Romeinse tijd was zoutwinning al belangrijk voor Tuzla en de stadsnaam is afgeleid van de Turkse naam voor zout. Door deze zoutwinning zijn er niet veel echt oude gebouwen in Tuzla, maar heeft de stad wel het enige zoutmeer van Europa

Verken de stad met uw huurauto vanaf het vliegveld van Tuzla en bezoek het Nationaal Theater uit 1898. De portretgalerij toont tentoonstellingen van lokale en internationale kunstenaars, hier ontmoet u ook Ismet Mujezinović in een naar hem vernoemde galerie. Het Oost-Bosnische Museum geeft een overzicht van de aard van de hele regio in archeologische, etnische en artistieke termen. 

Uw huurauto van autoverhuurbedrijf Tuzla loont het beste als u de stad uitrijdt om de omgeving te verkennen. Het berglandschap biedt veel mogelijkheden om hellingen en bochten te ervaren voor een afwisselend uitzicht.
 

Waarom kiest u voor een huurauto op Tuzla Luchthaven via HAPPYCAR?

  • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Tuzla Luchthaven.
  • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Tuzla Luchthaven.
  • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
  • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.


Dankzij de gunstige ligging trekt Tuzla Luchthaven veel toeristen. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.