• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Amsterdam Centraal Station autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Amsterdam Centraal Station bezienswaardigheden en reistips

Amsterdam is een prachtige stad. De historische waarde in combinatie met het bruisende stadsleven en de mooie architectuur vormen de stad tot een wereldwijd bekende en ook geroemde stad. De overvloed aan fietsen maakt duidelijk dat de stad goed per fiets bereikbaar is, maar om Amsterdam tijdens een reis echt goed te kunnen bekijken is een auto handig. Hierbij helpt HAPPYCAR om met de juiste huurauto Amsterdam treinstation te verlaten. HAPPYCAR biedt een overzicht van alle vertrouwde en bekende autoverhuurders, zodat de klant de prijs en verhuurder naar keuze kan uitkiezen. Dit zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor klanten altijd met de juiste huurauto Amsterdam kunnen ontdekken. HAPPYCAR is partner met bekende namen als onder andere Alamo, Enterprise, Sixt en Alamo. Hierdoor heeft de klant de vrijheid om zelf een verhuurder te kiezen en dit maakt de trip naar Amsterdam nog beter.

Ontdek Amsterdam
Amsterdam staat bekend om de fantastische grachten en de mooie rijtjeshuizen in het centrum. Er is echter nog veel meer te zien. Zo zijn er concerten in de Ziggo Dome of de Heineken Music Hall en voor de sportliefhebber is er genoeg voetbal te zien in de Amsterdam Arena. Amsterdam is in de geschiedenis erg belangrijk geweest als handelsstad. Al vroeg begonnen er mensen te wonen bij de rivier de Amstel, waardoor er nederzettingen ontstonden. Hieruit kwam Amsterdam voort. Deze stad is vandaag de dag tot een stad van voor Nederlandse begrippen enorm formaat gegroeid, waardoor het aangeraden wordt om met een huurstation het treinstation te vertalen.

Door het soms koude en gure Nederlandse klimaat kan het vaak wat koud zijn om te fietsen, maar gelukkig is zijn de verhuurstations op het treinstation goed bereikbaar en betaalbaar. Zo kan men in Amsterdam bekende wijken als de Jordaan ingaan of de historische panden als het Anne Frank huis bekijken. Dit Anne Frank Huis is wereldwijd bekend en omvat een enorme historische waarde. Dit gebouw geeft het belang van de oorlog in Amsterdam goed weer. Zo is er ook het bekende Damrak, oftewel de Dam. Hier staat een prachtig monument waar elk jaar kransen worden gelegd ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de oorlog. Sport, muziek, geschiedenis, architectuur, er is in Amsterdam altijd wel iets te doen en te beleven.

Rondreis door de regio Amsterdam
Het is al lastig om tijdens één reis alles van Amsterdam te zien, maar mocht alles in Amsterdam al gezien zijn, dan is er in de omgeving nog genoeg te beleven. Zo ligt het strand op een prima te rijden afstand. Hier kan ieder genoeg tijd doorbrengen tijdens mooie dagen of even lekker uitwaaien tijdens een wandeling. Een ander alternatief in de regio Amsterdam is de prachtige haven van Hoorn of het pittoreske Volendam. Daarnaast kunt ook met uw huurauto binnen een uur in de 2e grootste stad van Nederland zijn, Rotterdam.  Als eerst kunt u naar Kubuswoningen, zoals de naam al zegt hebben deze woningen de vorm van een kubus. U vindt deze Kubuswoningen naast de Bibliotheek en de Blaaktoren, die als bijnaam ‘het potlood’ heeft. Een relatief nieuwe bezienswaardigheid bij de Blaak is de Markthal. Hier vindt u vele kraampjes met eten en drinken; het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Aan de binnenkant van de boogvormige hal is een indrukwekkend kunstwerk. Het werk is bestaat uit levensgrote afbeeldingen van de verse producten die in de Markthal verkocht worden. Ook bevindt zich hier vlak bij de Oude Haven, wanneer het mooi weer is en u hiervan wilt genieten kunt u dit op deze plek doen. Wanneer u van winkelen houdt, kunt u dit naar hartenlust doen in de Beurstraverse, beter bekend als de Koopgoot.  Verder kunt u in Rotterdam naar Diergaarde Blijdorp, Ahoy Rotterdam en het Museumpark, een prachtig park waar u kunt bijkomen van de drukte van de stad. Rotterdam is een stad voor jong en oud en biedt voor iedereen leuke activiteiten.

Kortom; u kunt gaan en staan waar u maar wilt, wanneer u uw huurauto vanaf het treinstation van Amsterdam boekt.