Auto huren Colombo

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 50 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Colombo - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 50 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 05:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 05:47 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 feb. 2020 10:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 feb. 2020 10:56 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 50 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 05:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 feb. 2020 05:47 uur.

Beoordeling autoverhuur in Colombo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Colombo:

4.4 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Voor het vrienden weekend een Auto gehuurd met Happycar, geen problemen gehad
Huurauto beoordeling van Gert L.- 18 jul. 2015 15:32
(4.4 tot 5 )
Het was geweldig
Huurauto beoordeling van Janneke L.- 18 jul. 2015 19:56
(4.6 tot 5 )
Onze vakantie is goed van start gegaan nadat we snel onze huurauto meekregen en de reis kon beginnen
Huurauto beoordeling van Andrea J.- 19 jul. 2015 06:41
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Colombo

De commerciële stad Colombo is gelegen in het prachtige land Sri Lanka. Deze stad, evenals de omgeving ervan, is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Om verzekerd te zijn van een comfortabele en flexibele rondreis is het mogelijk om met een huurauto Colombo te verkennen. HAPPYCAR helpt u bij het vinden van de juiste auto voor de laagste prijs. Deze site vergelijkt verschillende autoverhuurbedrijven als Argus Car Hire en Holiday Autos met elkaar om u te verzekeren van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Als eenmaal een geschikte auto is gevonden bij autoverhuur Colombo kan uw reis beginnen!


Ontdek Colombo

De stad Colombo is de grootste stad van het eiland Sri Lanka gelegen bij de kust van India. Het is tevens de commerciële hoofdstad. Doordat Colombo een belangrijke haven in het bezit heeft, speelt het een grote rol in de handel. Deze haven is gelegen langs de belangrijke oost-west handelsroute en was daarom al bekend in 2000 voor Christus. Omdat de stad een rijke koloniale historie kent, zijn uit deze tijden nog een aantal bouwwerken te vinden. Sri Lanka en daarmee ook Colombo, zijn koloniën geweest van Portugezen, Nederlanders en Britten.

Met een huurauto Colombo ontdekken

Wanneer Nederlandse toeristen in Colombo terecht komen, vinden zij het vaak fascinerend om de overblijfselen van de tijd dat Sri Lanka een kolonie was van Nederland te zien. Een voorbeeld hiervan is de Wolvendaalsche kerk. Deze monumentale kerk werd in 1751 gebouwd door de Verenigde Oostindische Compagnie. Op dit moment zijn bij deze kerk nog steeds grafstenen te vinden van Nederlandse kolonisten. Een andere plek die interessant is om te bezoeken in Colombo is het Colombo Dutch Museum. Ook dit museum stamt uit de koloniale tijd en het gebouw heeft al vele functies gehad. Zo werd het bijvoorbeeld gebruikt als residentie van de Nederlandse gouverneur in de 17e eeuw. In het museum zijn ook overblijfselen van de koloniale tijd van Sri Lanka te vinden. In Colombo is nog een ander museum te vinden, namelijk het Nationale Museum van Colombo. Dit is een prachtig en indrukwekkend gebouw. Hierin zijn restanten van verschillende tijdperken te zien, zoals tronen uit de monarchistische tijd. Buiten musea zijn ook andere bezienswaardigheden te vinden in Colombo. Het is namelijk een aanrader om met uw rental car Colombo naar Galle Face Green te rijden. Dit is een uitgestrekte vlakte aan de kust van Colombo van vijf hectare groot, bestaande uit gras. Het is mogelijk om op deze prachtige locatie te golfen of een wedstrijd cricket of rugby te bekijken. Bovendien worden er regelmatig paardenraces gehouden. Als laatste is er een prachtige dierentuin genaamd ‘Dehiwala Zoo’ te vinden in Colombo. In deze dierentuin zijn vele Aziatische diersoorten te zien die men in dierentuinen in Europa niet heeft. Voorbeelden zijn de Aziatische olifant en verschillende slangen.


Rondreis door de regio Colombo

Wanneer u gebruik maakt van autohuur Colombo is het overigens mogelijk om de regio buiten Colombo te gaan verkennen. Een optie is om in een klein halfuurtje naar de hoofdstad van Sri Lanka te rijden: Sri Jayewardenapura Kotte. Hiernaast is de stad Kandy zeker een bezoekje waard. Hier is namelijk de Tempel van de Tand te vinden. Deze tempel dankt zijn naam aan het gerucht dat de laatste tand van Boeddha zich hier zou bevinden. Bij de tempel is dan een museum waarin verschillende Boeddhistische relieken kunnen worden bewonderd. De stad Kandy is vanwege deze prachtige tempel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Vanuit Kandy kan met de rental car Colombo worden doorgereden naar de stad Dambulla. Hier is namelijk de gouden tempel te vinden. Deze tempel bestaat uit een complex van historische boeddhistische gebouwen waaronder tachtig grotten, vijf heiligdommen en vier kloosters. Daarnaast zijn er veel boeddhistische beelden en wandtekeningen te aanschouwen. Bent u enthousiast geworden van de prachtige bezienswaardigheden in Colombo en omstreken? Wacht dan niet te lang en ga snel naar de website van HAPPYCAR voor autoverhuur Colombo en verzeker uzelf van een onvergetelijke rondreis.