Auto huren Delft

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 28 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Delft - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 03:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 03:32 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 02:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 02:31 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 sep. 2020 01:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 sep. 2020 01:43 uur.

LABEL_FILTER_HAPPYCAR.CORE.MODELS.NEWRATE.PRICE@68A10AA0

LABEL_FILTER_HAPPYCAR.CORE.MODELS.NEWRATE.PRICE@68A10AA0

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 51 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2020 03:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 jun. 2020 03:58 uur.

Beoordeling autoverhuur in Delft

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Delft:

4.4 tot 5 (782 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Zo blij dat we deze site ontdekt hebben
Huurauto beoordeling van Mieke H.- 18 jul. 2015 02:22
(4.2 tot 5 )
Competent en behulpzam. Merci!
Huurauto beoordeling van Vincent P.- 17 jul. 2015 19:54
(4.8 tot 5 )
Alles was goed geregeld, kwamen niet voor verassingen te staan. Raden het zeker aan
Huurauto beoordeling van John W.- 17 jul. 2015 09:05
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Delft

Wanneer u naar Delft komt, komt u naar de stad van het Delfts blauw, Oranje en Vermeer. De stad heeft een prachtige historie en een cultuur die goed bewaard is gebleven. Ook winkelen, uitgaan, eten en drinken is in deze gezellige stad geen probleem. Om het maximale uit uw bezoek te halen, is het huren van een auto erg aan te raden. Via HAPPYCAR vindt u de beste huurauto tegen de laagste prijs. HAPPYCAR heeft verschillende partners met onder andere CarDelMar en AutoEurope en zo wordt er voor gezorgd dat u met een huurauto gemakkelijk Delft kunt ontdekken.


Ontdek Delft

Zoals gezegd heeft Delft een rijke historie. Er zijn dan ook vele musea te bezoeken in de stad. U kunt bijvoorbeeld gaan naar het Vermeer Centrum. Dit museum biedt een ontdekkingstocht door het leven, werk en de stad van de zeventiende-eeuwse meester van het licht, Johannes Vermeer. Wilt u meer oude tradities uit Delft zien, dan is er het Royal Delft- De Koninklijk Porceleyne Fles. Dit museum laat de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de zeventiende eeuw zien en dit is ook de plek waar het zeer beroemde aardewerk in het Delfts blauw met de hand beschilderd werd. U kunt natuurlijk deze stad niet verlaten zonder een met de hand geschilderde aardewerk als souvenir mee te nemen.


HAPPYCAR stelt u in de gelegenheid om met een goedkope en betrouwbare auto de stad te verkennen. U kunt in diverse galeries een groot aanbod van beeldende kunst, keramiek en schilderijen vinden. Ook voor een gezellig avondje uit heeft Delft genoeg te bieden. U vindt in de stad een bioscoop, een theather en verschillende clubs. In de bioscoop, Pathe Delft zijn altijd de nieuwste films te zien. In Discotheek Lorre wordt volop gedanst en Theater de Veste biedt u veel verschillende culturele voorstellingen, van jazz en comedy tot een stadsbal.

Deze stad is ook bekend door Prins Willem van Oranje. Op 10 juli 1584 werd Willem van Oranje met drie kogels om het leven gebracht door Balthasar Gerards. 


Rondreis door de regio Delft

HAPPYCAR zorgt ervoor dat autoverhuur Delft optimaal is, zodat er onbezorgd kan worden genoten van Delft en de omgeving. Op ongeveer tien kilometer rijden is Diergaarde Blijdorp in Rotterdam te vinden. Een echte aanrader voor een dagje uit met het gezin. Een zeer uitgebreide dierentuin waar gegarandeerd een dag plezier aan te beleven valt. Daarnaast kunt u ook een bezoek aan de stad zelf bezoeken. Vanaf de luchthaven van Rotterdam bent u binnen een kwartier in Rotterdam zelf, waar de Markthal, de Kubuswoningen en de haven kunt bezichtigen. Ook kunt u de Euromast bezoeken. Het is de hoogste toren van Nederland die voor publiek toegankelijk is en is onmisbaar in het beeld van de skyline van Rotterdam. Op 185 meter hoogte is er de mogelijkheid te genieten van een hapje en een drankje in het restaurant, terwijl er genoten kan worden van het prachtige uitzicht.

Ook bent u met uw huurauto binnen een half uur in de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, Den Haag. Deze stad is de thuisbasis van vele mooie en historische pleinen. Het belangrijkste plein van Den Haag is het Binnenhof. Aan dit plein vindt u de Ridderzaal, de Eerste en Tweede Kamer en het torentje van de minister-president. Met een huurauto in Den Haag rijdt u zo naar Scheveningen toe. Scheveningen is zonder twijfel de meest populaire badplaats van Nederland. Het strand is ideaal voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Naast het strand biedt Scheveningen vele vormen van entertainment, zoals een bioscoop, theater, casino, musea, strandpaviljoens en beachclubs. Tijdens uw bezoek aan Scheveningen mag u de Pier van Scheveningen niet missen, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee, het strand en de boulevard. Verder mag een bezoek aan het Kurhaus niet ontbreken op uw lijstje.

Zoals u hierboven heeft gelezen is er voldoende te beleven in Delft en in haar omgeving. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Wij wensen u veel plezier met uw huurauto!