Auto huren Haarlem

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 35 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Haarlem - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 35 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 03:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 03:06 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2020 03:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2020 03:08 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 okt. 2020 02:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 okt. 2020 02:02 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 okt. 2020 02:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 okt. 2020 02:05 uur.

Beoordeling autoverhuur in Haarlem

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Haarlem:

4.6 tot 5 (784 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Waar ik ook een huur auto nodig heb, het kan met Happy Car
Huurauto beoordeling van Udi R.- 17 jul. 2015 18:19
(4 tot 5 )
zeer fijn, die gratis services line!
Huurauto beoordeling van Andrea S.- 18 jul. 2015 17:19
(4.9 tot 5 )
Met vrienden gezellig een weekend weg geweest met een auto van HappyCar prima geregeld.
Huurauto beoordeling van Joris P.- 18 jul. 2015 22:09
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Haarlem

Het is na Amsterdam de grootste stad van Noord-Holland en een van de middelgrote steden van de Randstad: Haarlem. Deze stad, de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, ligt aan de rivier het Spaarne en heeft net iets meer dan 150.000 inwoners. Het is een stad met een rijke geschiedenis: Haarlem kwam voor het eerst voor in een document uit de tiende eeuw en in de dertiende eeuw kreeg de stadsrechten van Willem II van Holland. Maar Haarlem heeft veel meer dan een rijke geschiedenis: ook vandaag de dag is het een bijzondere stad, die zeker een bezoekje waard is. En het goede nieuws is: daarvoor is geen eigen auto of een duur ticket voor het openbaar vervoer nodig. Het is namelijk veel makkelijker om voordelig en flexibel een auto te huren via HAPPYCAR met autoverhuur Haarlem. HAPPYCAR is de onafhankelijke vergelijkingssite die prijzen van autoverhuurbedrijven als Enterprise, Hertz en Avis op een rijtje zet.

Ontdek Haarlem

Wie met een rental car Haarlem gaat bekijken, zal al snel zien waarom Haarlem zich aan het einde van de middeleeuwen had ontwikkeld tot een van de belangrijkste steden van Holland. Het was en is een echte textielstad en schildersstad. Begin bij het stadscentrum en neem dan vooral een kijkje in de historische binnenstad. Die is omringd door grachten en singels en staat bol van de oude straatjes en monumenten. Een must-see is de Grote Markt. Daaraan staan verschillende bijzondere gebouwen, zoals de Vleeshal, de St. Bavokerk en het stadhuis. In de St. Bavokerk staat een wereldberoemd Mullerorgel, waar zelfs Mozart nog op gespeeld heeft.

Met een huurauto Haarlem ontdekken

De Grote Markt is bovendien het perfecte startpunt voor wat winkelplezier. Aan de Grote Markt liggen namelijk de ingangen van de belangrijkste winkelstraten, ook wel bekend van het bordspel Monopoly: de Barteljorisstraat, de Grote Houtstraat en de Zijlstraat. En wie met een huurauto Haarlem ontdekt, hoeft zich natuurlijk geen zorgen te maken over te weinig ruimte: autoverhuur Haarlem via HAPPYCAR heeft auto's in alle soorten en maten, altijd tegen de scherpste prijs. Een auto huren in Haarlem is flexibel en biedt elke huurder een passende auto. Na een winkelsessie kan doorgereden worden naar de oude Amsterdamse Poort, de enige oude stadspoort die nog overeind staat. Andere bezienswaardigheden hier in de buurt zijn de Koepelgevangenis en molen De Adriaan. Ook zijn er in de omgeving nog diverse oude bruggen te vinden die het bekijken waard zijn.  

Rondreis door de regio Haarlem

Eenmaal onderweg, met een rental car Haarlem verkennend, mag de wijdere omgeving natuurlijk ook niet overgeslagen worden. Bezoek bijvoorbeeld Amsterdam, of zoek het iets dichter bij Haarlem zelf en bezoek de Haarlemmerhout. De Haarlemmerhout is een heus stadsbos, aan de rand van de stad. Het bos was in de Gouden Eeuw al een grote trekpleister voor met name rijke mensen. Een ander bijzonder park is het Kenaupark, dat in 1865 ontworpen werd. De naam is uiteraard te danken aan Kenau Simonsdochter Hasselaer, die een belangrijke rol speelde tijdens het Beleg van Haarlem. Een reis naar Zaandam of Den Helder is absoluut de moeite waard. Wat de bestemming ook is; via HAPPYCAR is altijd een voordelige auto te regelen. Of het nu gaat om een grote gezinswagen, een sportauto of een compacte auto waarmee het ook makkelijk is om door de kleine straatjes in de stad te rijden. Profiteer van de voordelen die een onafhankelijke prijsvergelijker biedt en van de flexibiliteit die een huurauto vertegenwoordigt.